Foto bij Chapter FIFTY!

Jake Fraun

Harry keek even verschrikt naar mij, maar ik haalde mijn schouders op. Liam kwam meteen naast me staan, maar hij raakte me niet aan. Ik keek even verward naar hem op en hij boog naar me toe. "Sorry, enkel vriendschappelijk", fluisterde hij en de teleurstelling in zijn stem deed me glimlachen: dit was absoluut niet zijn idee. Ik gaf hem een kneepje in zijn hand met een glimlach. "Ik begrijp het wel hoor, ik bedoel, wat zullen je fans er wel niet van zeggen", mompelde ik en Liam haalde onverschillig zijn schouders op. Die beweging was echt niets voor hem, hij hield van zijn fans. "Liam, doe niet alsof het je niets kan schelen, want ik wéét dat je je er wel degelijk zorgen om maakt." "Ja, dat ontken ik ook niet, alleen wil ik me er nù geen zorgen om maken. We komen er wel uit, als we terug zijn van vakantie. En als het aan mij ligt, is hij nog lang niet gedaan!" Hij grijnsde en ik grijnsde terug. De anderen hadden zich ondertussen ook al gesetteld in en rond de zetel. Louis nam het woord. "Bethany", begon hij, maar Bethany had geen oor naar hem. Louis schraapte zijn keel, maar het had geen zin. Ze was volledig gefocust op Harry. Harry zelf had het ook door en hij leek er onwennig bij. Hij kreeg van ons allemaal een blik toe gezonden, hij moest het gesprek beginnen. Harry zuchtte. "Bethany, wil je even naar Louis luisteren?" vroeg hij en ik keek hem verbaasd aan. Ik had verwacht dat hij nou net van de aandacht zou gaan genieten. Harry keek me recht aan en ik zag de pijn in zijn ogen. En weer besefte ik hoe nep de hele 'meisjes-situatie' geweest was. Bethany, ondertussen, had zich zuchtend naar Louis gedraaid. "We zouden graag willen dat je dit voor jezelf houdt", begon hij en Bethany haalde haar wenkbrauwen op. Ze leek zich niet echt te interesseren. "Ik bedoel, Harry had graag gehad dat je aan niemand verteld dat je hem ontmoet hebt", herpakte Louis zich en meteen was Bethany bij de les. Oké, dat ze een voorkeur voor Harry had, zover was ik ook al, maar dat ze echt alléén maar in hem geïnteresseerd was, dat had ik niet gemerkt. Ik begon nu al een gruwelijke hekel aan haar te krijgen, ik voelde het gewoon. "Maar", ging Harry nu verder, aangezien ze eigenlijk alleen maar naar hem luisterde, "we zullen, als wederdienst, enkele van jouw vragen beantwoorden." Bethany slaakte een kreetje en ik kon een grinnik niet onderdrukken. Niet dat ze het gehoord had, haar aandacht was volledig op Harry gefocust. Eigenlijk was Harry het enige waar ze naar keek. Liam en ik hadden hier elkaar kunnen staan uitkleden, ze zou het niet eens gemerkt hebben. Best vreemd eigenlijk. "Je krijgt 5 vragen en ze moeten aan ons allemaal gesteld zijn", zei Harry toen en ik glimlachte. Hij hield rekening met de anderen en ik wist dat zij dat zouden appreciëren. Bethany knikte en fronste haar wenkbrauwen. Een minuut later kwam de eerste vraag. "Wat doe je hier?"
Harry schudde zijn hoofd. "Nee, die is alleen aan mij gericht. Vraag het aan ons allemaal. Je zit hier met One Direction, niet met Harry", verklaarde hij. One Direction en Jake, dacht ik er stilletjes bij.
"Wat doen jullie hier?"

"We zijn op vakantie." Dat was Zayn, Harry had hem toe geknikt.

"Wat is jullie lievelingseten?" Wat een klassieker

"NANDO'S!" Ja, drie keer raden wie dat geroepen had... Iedereen schrok door Nialls luide antwoord, waarna ik en Liam zachtjes lachten. Zo typisch Niall.

"Wat is jullie lievelingsdier?"

Ik kreunde zachtjes, wist ze nu echt niets beters? Kom op, zelfs ík wist interessanter vragen.

"Een duif, om het moment", antwoordde Louis met een grijns.

"Schildpad", antwoordde Liam, ook al moest dat niet. Eindelijk leek Bethany Liam en mij op te merken. Al hoopte ik natuurlijk dat ze niets over óns zou vragen.

"Nog twee vragen", zei Harry en Bethany schrok. Blijkbaar had ze hem niet zo serieus genomen.

"Euhm, wanneer is jullie volgende concert?"

Harry fronste zijn wenkbrauwen en ik kon even niet onderscheiden of dat nu was door het nadenken of omdat hij niet zeker was of hij wel antwoord wilde geven. Blijkbaar van het nadenken, want hij gaf haar uiteindelijk toch antwoord.

"Binnen twee maanden"
Ik slikte, zo vlug al! Ik was de tijd helemaal uit het oog verloren en had er niet meer bij stil gestaan dat ik en Charlie weg zouden moeten binnenkort. Een flinke knoop spande zich aan in mijn maag. Niet aan denken. Niet aan denken. Niet aan denken

"Is er een mogelijkheid dat ik daar naartoe mag komen?"

Harry grinnikte, maar ik zag er de lol niet van in. Louis grinnikte ook, maar noch Liam, noch Niall, noch ik snapten er iets van. Zayn leek hem ook door te hebben.
"Ja, natuurlijk mag je daar naar toe komen, maar wij hebben vrees ik geen vrijkaartjes meer", antwoordde Harry met een uitgestreken gezicht. Mijn mond viel open van verbazing. Waren ze nou echt zó grof geweest tegen haar? Dit had ik echt niet verwacht! Maar waarom dan?
"En, Bethany, als je ons nu wil excuseren? Want wij, One Direction, gaan van onze vakantie genieten. En als je nog vragen hebt, stel ze gerust, maar niet voordat je vriendelijker tegen mijn broers gaat doen. Want niemand, echt niemand, beledigd hen waar ik bij sta!"
Ik hapte naar adem, niemand had die uitbarsting zien aankomen van Harry. Hij leek best geëmotioneerd, nu ik er zo op lette. Louis gooide meteen zijn armen om hem heen als dankbaar gebaar waardoor Harry bijna geen lucht kreeg. Ik keek met een spijtig gezicht naar Bethany, maar leidde haar wel naar de deur. Wat ik nog steeds niet begreep, was waarom de jongens nu zo gemeen tegen haar hadden gedaan. Ja, ze was niet echt een eerlijke fan, maar daarom moesten ze haar toch nog niet zo behandelen? Toen Bethany de deur uit was, vroeg ik er ook meteen naar.


5 reacties = Nieuw deeltje;)

Reacties (7)

 • Zachaa

  Bethanyy in je face, haha.
  Goo Harreeh.
  Echt een leuk hoofstuk!

  9 jaar geleden
 • unfbieber

  oeeeeh geweldig ;44
  snel verder ):

  9 jaar geleden
 • MatchboxCar

  o hé hallo
  hier is reactie 5
  reactie nummer vijf wil gewoon even zeggen dat dit een heel leuk verhaal is

  9 jaar geleden
 • Jamezzz

  Komop mensen schrijf die reacties!!!!!!!!!

  9 jaar geleden
 • LiveAble

  omfgg ... ilove it snel verderrr <3

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen