Foto bij O51

Ik werd de volgende ochtend wakker doordat een zonnestraaltje precies in mijn ogen scheen. Ik kreunde vermoeid en rekte me eens uit. Mijn hoofd draaide ik naar mijn wekker en zag dat het al 1 uur was. Het was gister dan ook erg laat geworden. Ik was nog even onder de douche gesprongen, om al die make-up van mijn gezicht te wassen. En ik was geplakt onder zweet, en de douche had me ook goed gedaan. Morgen zou mijn single uit komen, en zou ik naar een radio station gaan om hem daar te promoten. Ik was er wel zenuwachtig voor. Ook zou de One Direction clip uitkomen, en zouden nog meer mensen me kennen. Moe zwaaide ik mijn benen over de rand van mijn bed, en wreef ik vermoeid in mijn ogen. Moeizaam liep ik de trap af en wandelde naar de keuken toe en nam een broodje. Ik besloot maar een tosti te maken. Te moe was ik voor iets ingewikkelder’s. Ik liep samen met mijn tosti en warme chocomel naar de woonkamer en plaatste mezelf op de bank en nam de laptop erbij. Eens kijken wat ze over gister zijden. De computer startte naar mijn smaak veel te sloom op, maar ja dat was ik weer. Altijd ongeduldig. Snel ging ik naar de site van de Awards. Ik zag dat One Direction en de andere hun awards daar stonden en eindelijk had ik een stukje over mezelf gevonden. Geweldige nieuwe zangeres treed op bij Brid Awards. Gloednieuw Myra Woods, treed op met haar single Who Says. Ze was mee als date van Niall Horan naar de Awards. Ik zou zeggen, hou deze jonge dame in de gaten. Morgen komt haar single uit en over een maand haar eerste album waar ze nu al hard aan werkt. Over 2 weken zal ze meegaan op tour samen met One Direction en zal ze in hun voorprogramma staan. 2 weken daarna komt haar eerste album uit, hou haar in de gaten deze nachtengaal! Ik zat dit serieus met een grote glimlach op mijn gezicht te lezen en keek naar de reacties erop. De meesten las ik allemaal, en gelukkig was 9 van de 10 positief. Ze vonden me singel erg goed en konden zich goed erin plaatsen. Ze zouden dan ook zeker mijn single gaan kopen en waarschijnlijk ook het album. Sommige zeiden zelfs dat ze geen fan waren van One Direction maar dat ze naar hun concert zouden komen omdat ik daar het voorprogramma van zou zijn. Iets wat ik zelf nog niet eens wist. Opeens bliebte mijn mobiel en raapte ik hem op en snel nam ik nog even een hap van mijn ondertussen koude tostie. Onbekend nummer. Stond er en nieuwsgierig opende ik het sms’je. Goed gedaan, ik zal je steunen. Dit is trouwens mijn nummer. Xx Kai Als vanzelf kreeg ik weer een glimlach op mijn gezicht en sloeg ik zijn nummer op. Geweldige dag, nu al!

OMG lieverds jullie zijn veels te lief voor mij! Elke keer als ik jullie reactie leesde, werd ik een stukje beter! Dus daarom voor jullie lieverd had ik nog een stukje, en heeeeeél misschien krijgen jullie er nog een als jullie vele vele liefe reacties neerzetten:)

En omg jullie hebben nu wel merendeels goed gezegt wie het was, maar nog steeds waren er mensen die het fout hadden. Maar ach, later in het verhaal komen jullie er nog wel achter (;

Reacties (16)

 • agirlx

  wow wow wow! hoe kan hij haar nummer hebben? (slim momentje!(nerd))

  6 jaar geleden
 • juultjexD

  ik heb het gevoel dat ik die kai niet zo mag( maar dat kan ik ook helemaal fout hebben hoor!)(H)

  8 jaar geleden
 • RecklessGirl

  Oeh, Twilight!!
  Ik hou niet zo van Kai, maar ik zou graag eens een verhaal zien met de gitarist of drummer ofzo van one direction. Ik bedoel: het altijd de 5 jongens. (niet dat ik het erg vind), maar nooit vermeld er iemand de muzikanten terwijl het een hele klus is om dat allemaal te spelen dus mensen. Als je dit leest: ff een applausje voor de muzikanten van One Direction!! (En nu voor de jongens!!)

  8 jaar geleden
 • RandomnessXx

  nagellak ding??

  en niallhoran1D, dat heb ik ook XP

  8 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  Mijn nagellakding doet het niet:(((((

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here