Foto bij O52

Ik was even lekker een bad aan het nemen en ik had besloten om mezelf vandaag eens lekker te verwennen. De laatste tijd dacht ik eigenlijk niet zo vaak aan mezelf. Het was school, studio en dan mijn bed. Tijd om een lekkere douche te nemen was er niet, alleen voor een korte. Daarom had ik mezelf in bad geplaatst en had ik hem lekker heet gedaan zodat het lekker warm was en er overal stoom was. Snel draaide ik de radio nog aan, en zette hem op de goede zender. Langzaam liet ik me in het warme water zakken en toen ik goed zat sloot ik mijn ogen. Tijd voor ontspanning. De aankomende weken zouden heftig worden, en ik moest overal van gaan genieten. Het overkwam je maar 1 keer, en misschien was ik over een jaar alweer niet meer belangrijk of interessant, misschien wel in kortere tijd. De radio speelde een leuk liedje af dus ik begon mee te zingen op de muziek.
Na een tijdje vond ik het wel weer genoeg geweest en hees ik mezelf omhoog uit het bad. De schuim was allemaal opgelost en er was nog weinig van over. Ik zette de douche aan en sprong met een gilletje eronder vandaan toen een koude ijsstraal zich op mijn rug plaatste. Ik schudde dom mijn hoofd en wachtte een paar minuten tot ik zeker wist dat hij warm genoeg was. Daarna stapte ik onder de douche en maakte ik mijn haren beter nat waarna ik er wat shampoo in deed.
Na ongeveer een half uurtje was ik klaar met haren wassen en vond ik het wel helemaal genoeg geweest. Ik draaide de douche uit waarna ik een handdoek pakte en mezelf droog wreef. Ik wikkelde daarna een schone handdoek om mijn haren heen. De andere handdoek wikkelde ik om mijn lichaam heen en liep de badkamer uit op weg naar mijn eigen kamer. Mijn moeder was vandaag weg, god mag weten waar naartoe er was geen briefje achtergelaten. Ik liet een verschrikte hoge lange gil toen ik plots tegen iemand opbotste. God dank had ik een handdoek om mijn lichaam gedaan en kwam die over mijn kont heen. Ik bekeek degene eens en zag dat het Harry was. ‘Wat moet jij in mijn huis!’ gilde ik verontwaardigd toen hij daar maar een beetje stond te grijnzen. ‘Ed had me meegenomen.’ Ik knikte en keek over zijn schouder naar mijn kamer deur. Als ik die nou eens kon halen. ‘Je kunt ook gewoon vragen of je erlangs mag hoor.’ Grinnikte hij en ik keek hem schaapachtig aan. ‘Mag ik erlangs,’ mompelde ik beschaamd en hij ging opzij waarna ik snel mijn kamer in glipte. Zucht. Ik haastte me snel naar mijn kast toe waar ik een bh en slipje uit nam en snel aantrok.

‘Hoi,’ glimlachte ik vrolijk toen ik beneden kwam, en negeerde expres Harry’s blik. Moest hij maar niet boven komen toen ik in bad zat en zat te douchen. ‘Waarom zijn jullie er eigenlijk?’ vroeg ik met volle mond toen ik een hap van mijn appel had genomen, die ik even snel had gepakt. Me moeder keek me bestraffend aan maar ik negeerde haar en keek naar Ed. ‘Nou we hebben nieuws.’ Zei hij vrolijk en nu keek ik mijn moeder ook aan. Harry negeerde ik nog steeds. Ik keek ze vragend aan en nam een nieuwe hap. ‘We gaan samenwonen.’ Kierde ze en ik verslikte me in mijn stuk appel. Harry stond snel op en klopte op mijn rug. Toen ik weer wat bijgekomen was keek ik ze ongelovig aan. ‘Jullie gaan wat?’

OMFG GEWOON 200 ABO'S MASSIVE THANK YOU GUYS!!!

Jullie zijn te lief gewoon (L) kunnen we vandaag de top doen??
en ik ga vandaag weer naar school, ookal ben ik nog steeds half ziek, dus vanmiddag kan ik weer op de computer.

Reacties (14)

 • agirlx

  OMG DAN WOONT ZE BIJ HARRY!

  6 jaar geleden
 • RecklessGirl

  Een half uur je haar wassen?

  OMG!!
  Je ma samenzien met Ed!!
  Ed zien!
  Harry zien =D =D =D
  Hmm.. Ik zou het nx vinden.. Mr ja..

  7 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  :D:Dp

  7 jaar geleden
 • Loup0Garou

  snel verder!(H)

  7 jaar geleden
 • Bagnall

  super leuk


  snel verder<33

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen