Foto bij 003

Mijn adem stokt als ik mijn mail open. Er is een nieuw berichtje binnengekomen, met een rood uitroeptekentje erbij. Meteen gaan mijn gedachten weer terug naar vorige week als ik de naam van de verzender in me op neem. De aanmelding voor de clip! Ik dubbelklik razendsnel het mailtje open en mijn ogen vliegen over de regels tekst.

Beste Noah Anthommer,

bedankt voor je inschrijving op onze site. We willen je feliciteren, je hoort bij de eerste 100 inschrijvingen die we nodig hadden in de nieuwe videoclip van One Direction. De opnamedagen beginnen over vijf dagen, dus zou je zo spoedig mogelijk van je willen laten horen of je in staat bent om naar Londen te komen voor de opnamen? Ook hebben we de toestemming van (één) van je ouders/verzorgers nodig.

De overige lokatiegegevens etcetera vind je in de bijlage.


Ik hoor iemand gillen. Shit, dat ben ik! Gauw sla ik mijn hand voor mijn mond, zodat er alleen nog maar een gesmoord geluidje weerklinkt. Bonzende voetstappen komen de trap op naar boven. Bliksemsnel klik ik op het rode kruisje rechtsboven het mailtje, dat maar net op tijd weggaat. De deur zwaait open en ik kijk in de wijd opengesperde, geschrokken ogen van mijn moeder. 'Ik schrok me dood, waarom gilde je?' zegt ze met haar hese maar zachte stem. 'Eeh, niks, mam. Ik schrok omdat de kat van de buren voor mijn raam stond en plotseling begon te miauwen.' 'Oh, oké. Ik dacht al.' Mijn moeder schenkt me een glimlachje, waarna ze de deur weer sluit. Ik haal opgelucht adem als ik haar weer naar beneden hoor lopen. Ik open snel een nieuwe mail, die ik met een big smile naar Lynn verstuur. Ik zit erin!!!

Vett! Al 6 abo's gewoon! Vertel verder, op weg naar nog meer abo's!(A)
Volgend hoofdstuk komt bij 1 abo erbij! Dus 7 abo's!

En wat vinden jullie trouwens van dit hoofdstukje, en van deze storie tot nu toe?

Reacties (4)

 • Tomlinsbear

  Hoe gaat ze dan die toestemming van haar ouders krijgen? ik zou waarschijnlijk precies hetzelfde reageren

  2 jaar geleden
 • LukeHemmings

  I don't like it that this is the last part ):
  Gauw vederrrrr!!

  7 jaar geleden
 • Curlyy

  Mega leuk!!! Waar blijft die abo!!!!!!!
  snel verder<3

  7 jaar geleden
 • fxirytale

  Superrr(flower)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen