Foto bij O55

Ik hoorde opeens de stem van mijn moeder en keek verschrikt op. He? Rond kijkend ontdekte ik een soort intercom en ik drukte op een knopje om terug te praten. ‘Ja?’ ‘Heb je het naar je zin.’ Ik knikte, wat dom was omdat ze het niet kon zien. ‘Ja mijn kamer is geweldig, en groot!’ ‘Ik weet het, maar kom je beneden. We gaan eten.’ ‘Ik kom.’ Ik haalde mijn vinger van het knopje af en kroop van mijn bed af waarna ik mijn weg naar beneden maakte.
‘Hoi lieverd,’ begroette mijn moeder me en ze gaf me een kus op mijn wang. ‘Hoi,’ antwoorde ik terug en ik nam plaats aan de reusachtige tafel. Ik wierp een blik in de pan en zag dat het pannenkoeken waren. ‘LEKKER!’ Gilde ik en ik pakte meteen een grote pannenkoek van de stapel waardoor Harry me lachend aan zat te kijken. ‘Wat?’ Mompelde ik met volle mond waardoor hij nog harder moest lachen. ‘Je lijkt een van de jongens wel.’ Zei hij tussen het lachen door en ik ging rechtop zitten en kauwde mijn mond leeg. ‘Ben ik niet,’ mompelde ik beschaamd en stopte nog een stukje in mijn mond. I love pan cakes. Harry nam er ook 1 en ik nam er ook nog 1. Mijn moeder en Ed letten eigenlijn niet zo op ons en zaten met elkaar in gesprek. Ik vond het wel best. Omste beurt ging onze hand naar de pan toe, het werd langzamer hand een wedstrijd om zoveel mogelijk pannenkoeken te eten. Uiteindelijk won ik, want er waren geen pannenkoeken weer, maar dat maakt even niet uit. ‘Ik heb gewonnen.’ Gilde ik terwijl ik opstond en het overwinningsdansje deed. Ik stak mijn vinger naar hem uit en maakte ene puh geluidje. Mijn hand ging naar mijn voorhoofd en maakte een L. ‘Loser, loser. Ik heb gewonnen.’ Zong ik veder terwijl ik bleef doorgaan met dansen. Ed en mijn moeder keken me een moment lang aan met een vage blik maar draaiden zich snel weer om naar elkaar. Hij stak kinderachtig zijn tong uit en sloeg boos zijn armen over elkaar. ‘Je hebt niet gewonnen, de pannenkoeken waren op. Ik kan er nog wel een paar op.’ Ik stak mijn tong uit en zette mijn bord in de keuken neer. ‘Ik ga naar mijn kamer.’ Deelde ik nog snel mee voordat ik naar boven verdween. Mijn mobiel ging en ik pakte hem op. Hey, is het goed als ik langskom. Heb te horen gekregen dan ik morgen moet werken. Ik wil je zien. Xx Kai Automatisch kreeg ik een glimlach om mijn lippen en stuurde ik snel terug dat het goed was. En sms’te ik er mijn adres bij. Ik rende nog sneller de trap op, op naar mijn kast voor een leuke outfit.

omg lieverds ik had nooit verwacht dat ik zoveel abos zou halen! I love you!

Reacties (11)

 • agirlx

  oh oh, dat komt niet goed ..

  6 jaar geleden
 • RandomnessXx

  Ed en mijn moeder keken me een moment lang aan met een vage blik

  moahahahaaaaaaa vaagheid heerst!!

  7 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  harry doet deur open, denkt grom en doet mep? (hoop hoop, ik heb zo'n idee dat Kai een hartenbreekster is... nog maar 45 hoofdstukken ^^)

  7 jaar geleden
 • XxDarknessxX

  GEWELDIG <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  7 jaar geleden
 • Niallene

  Superrr! <3
  Snel verder <3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen