Foto bij O56

Ik hoorde de deurbel zelfs hier en snel deed ik mijn andere schoen aan. Wat was ik blij dat mijn gigantische inloopkast al half gevuld was. Niet dat het mijn keuze makkelijker had gemaakt, alleen maar moeilijker. Maar toch was ik er blij mee, want zelf had ik niks geschikts. Ik legde mijn haar nog even goed voor de spiegel en bekeek mijn outfit nog even. Ik haalde diep adem en liep zo snel als mogelijk was op deze hakken naar beneden en zag daar Harry en Kai vijandig tegenover elkaar staan. ‘Je zei niet dat deze kwal kwam.’ En hij zond een dodelijke blik naar Kai. Ik haalde mijn schouders op en pakte zijn hand. ‘Ik hoef jou niet te vertellen met wie ik uitga.’ En ik haalde simpel mijn schouders op. ‘Zeg tegen me moeder dat ik weg ben en tegen middernacht terug ben?’ ik wachtte het antwoord niet af en duwde Kai naar buiten waarna ik de deur achter me sloot. ‘You look beautifull.’ Fluisterde hij en ik wende mijn gezicht verlegen af. Nog steeds geen blosjes. Ik wierp een blik over mijn schouder en zag Harry naar ons kijken. Ik ontweek daarom ook Kai’s lippen die op mijn wang wouden drukken, en hij keek me vragend aan. Zonder woorden gaf ik een knikje naar het raam waar hij Harry zag en hij knikte dat hij het begreep. We liepen over het pad naar zijn dure auto toe en hij hield charmant zijn deur voor me open.
We waren op het plaatselijke strand uitgekomen en ik hield mijn hakken in de hand vast. In mijn andere hand zat Kai’s hand. En ik moest bekennen dat ik het wel fijn vond. Hij was lief en zorgde ervoor dat ik me gelijk met hem voelde. Hij tikte me in mijn zij waardoor ik de andere kant op boog. Ik hoorde hem grinniken en ik zette mijn voet op zijn teen. Hij maakte een piep geluidje en keek me nep kwaad aan. ‘Jij gaat eraan.’ Fluisterde hij dreigend waardoor ik giechelde. Ik gooide mijn hakken in het zand en hij liet zijn jack ook vallen waarna ik er vandoor rende. Zelf had ik nooit een goed conditie gehad, en Kai had een geweldige. Dus lang duurde het ook niet voordat hij me te pakken had. Ik probeerde me, tevergeefs, uit zijn greep te wurmen maar daardoor belande ik op de grond. Hij pinde mijn armen boven mijn hoofd met 1 hand en met de andere begon hij te kietelen. En hij zette zijn knieën aan beide kanten van mijn zij neer. ‘Nee stop,’ lachte ik toen hij me harder begon te kietelen. ‘Zeg genade.’ Ik schudde mijn hoofd en lachte nog harder. ‘Nooit,’ hikte ik moeilijk. Hij ging door en uiteindelijk gaf ik het op. Hij liet mijn armen los en zette zijn handen naast mijn hoofd in het zand. Zijn gezicht was op een paar millimeter van mij verwijderd en ik zag hem kijken naar mijn lippen. Uiteindelijk drukte hij zacht en twijfelend zijn lippen op de mijne en een bom vlinders ontplofte zich in mijn buik. Hij streelde liefelijk zijn tong over mijn lip heen en gelijk en zonder twijfel opende ik mijn mond. Onze tongen speelden een lief spel met elkaar. en na een tijdje wikkelde ik mijn armen om zijn nek heen en 1 hand begroef ik in zijn haar.

Reacties (15)

 • narrystoranl

  @XImkeXPayneX indd

  6 jaar geleden
 • BeYourselfLy

  Ik vertwouw die gast echt niet. En knap vind ik hem niet. Myra wordt verstandig neem iemand van one direction hun zijn leuwk, knap, grappig en louis is een carotlover!

  6 jaar geleden
 • agirlx

  ik mag hem niet, omdat hij Harry of Zayn of Niall niet is. ze moet met een van hen krijgen x

  6 jaar geleden
 • DamnStyles

  Kai is een kwal!! ik ben het heel erg met Harry eens! sorry voor de laate reactie maar ik heb deze storie pas gisteren ontdenkt en het ik echt geweldig!

  7 jaar geleden
 • MissMasta

  Ik haat die kai hij ziet er stom uit

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here