Foto bij O11

Claireece Rose Hudson

O11 - @Close

Harry drukte mijn tekenspullen in mn handen, hij keek me met een big smile aan, maar ik snapte niet wat hij bedoelde. "Ik heb geen papier, dat zei ik net" Mompelde ik, zijn glimlach werd groter, soms deed hij echt.. vreemd. Hij wees de bus rond, ik volgde zijn vinger. Langzaam kreeg ik door wat hij bedoelde, hij wilde de bus als papier gebruiken. "Tijd om deze bus te pimpen" Zei harry, hij gooide zijn handen blij in de lucht. "Let's do it" Lachte ik, ik overhandigte Harry wat verf en een kwast. "Ik doe deze kant, begin jij daar?" Ik knikte waarna ik vrolijk naar de plek toe liep die Harry had aangewezen. Ik spoot wat verf op een stoel, aangezien ik het nergens anders op kon doen. Ik mengde de verf net zo lang tot ik de kleur had die ik wilde. Ik doop mijn kwast in de verf en begon rustig te schilderen. Ik maakte lange groene slierten, vanaf het plafond tot aan de grond. Ik maakte de groen iets donkerde, met deze kleur groen creëerde ik schaduw. Ik maakte van de donker groen een bruinachtige kleur, door er andere kleuren aan toe te voegen. Ik vulde de leege plekken met bruin, waardoor er een boom ontstond. Ik pakte de rood en maakte kleine bloemetjes, alles moest tot in de details perfect zijn. Ik creëerde achter de boom ook schaduwen en vulde de rest van de muur.
Ik nam een stap achteruit en bekeek mijn kunstwerk, het was best goed gelukt, het leek écht op een boos. "Woow.." Mompelde Harry, ik draaide me om, hij keek met grote ogen naar mijn werk. "Vind je het wat?" Vroeg ik hem, ik kreeg niet direct antwoord. "Het is.." begon hij "Het is.. wauw" kon hij alleen maar uitbrengen, ik voelde het bloed naar mn wangen stromen. Hij liet me blozen, het werd een beetje awkward. "Laat jou werk is zien" Zei ik, niet omdat ik niewsgierig werd maar om het gesprek weer op gang te brengen. Hij liep enthousiast naar zijn kant van de bus toe. "kijk!" hij wees blij naar een soort poppetje, daar naast was nog iets getekend, maar ik kon niet zien wat het precies was. "Wat is dat?" Vroeg ik, hij keek me verbaasd aan. "Dat ben jij, zie je dat niet?" Een grinnik ontsnapte me, als je goed keek, heel goed, zag je dat het een meisje was. "Mooi hoor" Mompelde ik terwijl ik mn lach probeerde in te houden. "Deze muur nog?" Vroeg Harry, hij wees naar een kaal stuk muur, ik knikte. We pakte de verf en begonnen aan de muur, we maakte niet echt 'iets' het waren gewoon streepjes, rondjes, driekhoekjes enzo, harrys niveau dus.
"Heb jij eigenlijk hobbys?" Vroeg ik, hij gaf geen antwoord. "Uh, ja.." Bracht hij na een tijdje uit. "Vertel" Ik maakte mijn laatste rondje af en legde mijn kwast daarna neer. "ik uh.. ik zing" Zei Harry, ik kreeg een glimlach rond mijn lippen. "Laat is wat horen!" Ik ging op de busstoel achter mij zitten en keek hem hoopvol aan. Hij knikte langzaam en schraapte zijn keel."Na, na, na, na ,na" begon hij te zingen, wow.. "Na, na, na, na, na" Wauw, hij had echt een prachtige stem "He takes your hand, I die a little, I watch your eyes and I'm in riddles, why can't you look at me like that" Ik luisterde aandachtig naar hem, naar zijn stem, ik keek naar hem, hoe hij voor me zong, zijn ogen gesloten. Hij had niet door dat ik naar hem keek, ik kon zolang naar hem kijken als ik wilde.

Bonjouuuur lieve abo's, hebben jullie een leuk weekend gehad? (=

Reacties (11)

 • MevrStyles

  harr's niveau dus
  Haha; strijkgaan (:

  8 jaar geleden
 • DancingBunny

  omgg als hij i wish zingt is echt echt ongelovelijk mooi!!

  8 jaar geleden
 • LovingLilly

  schrijf nou verder, ik ga dood hier _O__O__O__O_

  8 jaar geleden
 • Bagnall

  mwaahh ik had wel een goed weekend had zekers beter gekund


  snel verder <33

  8 jaar geleden
 • bieb3rauhl

  is die bus niet helemaal geplet ofso door het ongeluk? het is net of die nog heel is, haha? :') je verhaal is super.<3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen