Foto bij O65

‘We zijn er,’ mompelde ik en Lilse haar mond viel open. Waardoor ik moest grinniken. In mijn hoofd zuchtend zag ik dat de auto’s van de andere jongens er ook stonden, waarom nou vandaag? Zwijgzaam, zoals de hele weg, liepen we naar binnen. ‘Hang je jas maar op,’ mompelde ik en zelf hing ik mijn jas ook op. ‘Wil je wat drinken?’ Vroeg ik uit gewoonte en ze knikte. Samen liepen we naar de keuken, maar onderweg moesten we door de woonkamer en daar zaten de jongens. Waarom konden ze niet op Harry’s kamer gaan zitten? ‘Hoi,’ begroette Harry me en ik gaf hem een knikje en een glimlach. ‘Wie is dat?’ Hoorde ik Liam vragen en ik draaide me naar hun om. Dit had ik zo willen vermijden. Lilsa stond daar maar ongemakkelijk en verlegen. ‘Dit is Lilsa, een vriendin van school. We moeten een project doen samen.’ Ratelde ik door en de jongens knikten. ‘Kom we gaan wat drinken,’ ze volgde me snel. Net alsof ze ze niet wou leren kennen. Vreemd want ze waren dé populairste engelse band op dit moment. Ik schonk voor ons allebei een glas cola in en namen plaats aan de tafel die in de keuken stond. ‘Dus,’ begon ze. En ik keek haar glimlachend aan. ‘Ik ben een vriendin?’ ik haalde nonchalant mijn schouders op en probeerde haar blik te ontwijken. ‘Wil je dat niet zijn?’ gokte ze en ik haalde mijn schouders weer op. ‘Ik weet het niet, op dit moment kan ik namelijk niet iedereen meteen vertrouwen.’ Ze knikte en nipte van haar cola. ‘En als ik je vertel dat ik je vriendin wíl zijn. En niet om al die poespas. Eigenlijk wou ik al naar je toe gaan toen dit nog allemaal niet begonnen was. Maar ik durfde niet en Bonny wou het niet.’Ze keek verlegen in haar glas. ‘Hey,’ ik pakte haar hand vast waardoor ze opkeek. Glimlachend keek ik haar aan. ‘Dat geeft toch niet, zolang je niks doorverteld of weet ik veel. Vind ik je aardig en mag je van mijn part mag je vaker met me omgaan.’ Ze keek me glimlachend aan en stond op waarna ze me knuffelde. ‘Zullen we nu aan het project gaan?’ Ik knikte en samen liepen we naar boven.
‘Weetje, je pakt langzaamaan iedere vriendin van Bonny af.’ Giechelde Lilsa en ik lachte mee. Ons project was al af en we lagen nu op de grond naar mijn plafond te kijken. Er waren sterren op geschilderd en we deden net alsof we wolken keken. ‘Inderdaad,’ er werd op de deur geklopt en langzaam ging hij open. ‘Ik hoop dat ik niet stoor, maar Lilsa eet je mee?’ Ze keek me aan en ik keek haar vragend aan. ‘Van mij mag het,’ ‘Oke ik eet mee,’ zei ze opgewekt en we gingen weer terug op onze rug liggen. ‘Waarom ging je eigenlijk niet fangirlen toen je hun zag?’ Vroeg ik haar serieus. ‘Ik weet niet, ik ben niet echt een fan van ze. En het zou nogal beschamend zijn.’ Voegde ze er snel aan toe waardoor ik knikte. ‘Inderdaad,’ ‘Waar zijn je ouders eigenlijk?’ ‘Oh die hadden een “zakelijk” etentje ofzo.’ En ik haalde mijn schouders op. ‘ETEN!’ Werd er keihard geroepen en we sprongen op en liepen naar beneden. ‘Kijken of het eten eetbaar is,’ giechelde ik.

@sannedegraaf, ik woon ergens in Noord-Holland vlak bij Alkmaar (;

omg ik krijg toch altijd zo'n grote glimlach op mijn gezicht als ik jullie reacties lees xd kan het niet geloven dat IK jullie opperhamster mag wezen...

I love you guys <3
Can we do the top?, dan krijgen jullie meer deeltjes..

Reacties (14)

 • agirlx

  is ze wel oké ?

  6 jaar geleden
 • xChocolathax

  Ooo jmmr ik woon wel in NH maar ergens anders. Amsterdam

  7 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  (nerd)

  7 jaar geleden
 • VampireMouse

  aangezien iedereen het tochz egt: je woont ook dicht bij mij:Pik woon onder alkmaarxD! (niet akersloot maar uitgeest ;P)

  7 jaar geleden
 • Sucrose

  Dan woon je dicht bij mij :p ik woon in Alkmaar xd

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen