Liam James Payne
Nadat Zayn's moeder nog eens extra had benadrukt dat ze er totaal geen moeite mee heeft dat Zayn homo is, heeft zijn vader me mee genomen naar de keuken. Zogenaamd omdat hij van man tot man met me wil praten. Maar toen hij dat zei, was het voor mij allang duidelijk dat hij het er niet mee eens is dat ik zijn zoon homo heb gemaakt.
"Ik weet niet hoe je het voor elkaar hebt gekregen om Zayn te laten doen geloven dat hij verliefd op je is, maar mijn zoon is geen homo." Zayn's vaders ogen spuwen vuur en de enige reden waarom hij niet schreeuwt is omdat Zayn het anders kan horen.
"Dat is hij wel," probeer ik zo kalm mogelijk te zeggen. "Ik weet dat het moeilijk te accepteren is, maar u kunt er niets aan veranderen."
"Misschien kan ik niet veranderen wat jij hem hebt aangedaan. Maar ik kan er wel voor zorgen dat deze onzin stopt. Jij gaat hem namelijk vertellen dat je hem niet leuk vind en zorgt er maar voor dat Zayn inziet dat hij geen homo is." Dreigend balt Zayn's vader zijn vuisten en ik moet hard op mijn lip bijten om het niet uit te schreeuwen. Dit kun je toch niet menen?
Zonder te reageren draai ik me om en loop de keuken uit.
"Zayn, zullen we gaan?" Vraag ik zodra ik de woonkamer in loop, waar Zayn druk in gesprek is met zijn moeder. Ik hou het hier echt geen minuut langer meer uit. Zayn zal meteen merken dat er iets is en ik wil niet dat hij erachter komt wat zijn vader zojuist heeft gezegd. Hij draait vast wel bij en ik wil Zayn zijn vaders tijdelijk homohaat besparen. Het gaat eindelijk weer wat beter met hem en dat wil ik graag zo houden.
"Ja, is goed." Zayn staat op uit de bank en drukt zijn moeder een kus op de wang. "Dag mam." Vervolgens draait Zayn zich om en loopt naar zijn vader toe.
"Doei pap." En na een korte omhelzing vertrekken Zayn en ik terug naar ons eigen huis.

Reacties (5)

 • Niallerslove

  Jeetje die vader???

  4 jaar geleden
 • lilarrzaill

  wtf Tragically, ahw hoe lief? Sorry ik vind hier niets liefs aan.. Vooral die vader is alles behalve lief!!!

  snel verder!

  9 jaar geleden
 • Tragically

  awh, hoe lief :3

  9 jaar geleden
 • Smythe

  Wow:ODat is echt erg! Snel verder! x

  9 jaar geleden
 • Nyara

  oeii:(

  snel verder

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen