Foto bij O66

Lilsa en ik zaten aan het einde van de tafel en zaten gezellig met elkaar te praten. We kwamen er zo dan ook achter dat wel best veel dingen gemeen hadden. We hadden allebei een fobie voor spinnen en gluiperige beestje. Luisterden 24/7 naar muziek. En nog veel meer. De jongens waren druk in gesprek, en ik vond het fijner dan gister. Misschien omdat er nu een meisje bij was. Harry zag ik af en toe me een blik toe sturen en ik glimlachte vrolijk zijn kant op. ‘Lilsa?’ ze maakte een hmm geluidje en keek Zayn’s kant op. Mijn ogen probeerde niet op Zayn te vallen, ik mocht hem nog steeds niet. En had hem nog lang niet vergeven. ‘Heb je een vriendje?’ Vroeg hij en ik zag haar pijnlijk weg kijken. Haar ogen leken waterig te worden en ze prutste wat met haar vork. ‘Nee,’ mompelde ze uiteindelijk met een schorre stem. ‘Zullen we even naar buiten?’ Vroeg ik haar en ze knikte opgelukt. Bijna rennend liep ze naar de buitendeur. ‘Zei ik wat verkeerd?’ Vroeg Zayn nu aan mij en ik haalde mijn schouders op en liep snel achter haar aan. ‘Hey, gaat het?’ Ze schudde haar hoofd en begroef haar handen voor haar gezicht en in haar haar. ‘Wat is er?’ Vroeg ik haar. Ze snikte en een eenzame traan rolde op de tegels. Voorzichtig nam ik haar in mijn armen en streelde geruststellend over haar rug heen. ‘Rustig maar,’ mompelde ik en liet haar uithuilen. Wat kon er gebeurd zijn. Was ze pas geleden gedumpt? ‘Wat is er gebeurd?’ Vroeg ik voorzichtig toen ze weer rechtop ging zitten en haar mascara en tranen wegveegde. ‘Ik was totaal in love met de perfecte jongen. Dat dacht ik tenminste. Totdat ik Bonny en hem samen zag, zoenend. Later hoorde ik dat hij al een maand lang vreemd ging.’ En ze barste weer in tranen uit. ‘Oh,’ mompelde ik en ik streek weer over haar rug heen.
Samen zaten we rustig te kijken naar de maan, het was ondertussen donker geworden en het was een mooie nacht. De sterren waren duidelijk zichtbaar en de maan was vol. Ook zwegen we, allebei in onze eigen gedachten. ‘Stoor ik?’ Hoorde ik Zayn mompelen en ik schudde mijn hoofd. Hij liep langzaam op ons af en ging naast Lilsa zitten. ‘Ik ga even naar binnen,’ mompelde ik en ik liet de twee even met rust. ‘Hoe gaat het met haar?’ Hoorde ik Harry ongerust vragen. ‘Goed, was alleen een slechte timing.’ En ik legde mijn hoofd op zijn schouder. ‘Hoe gaat het met jou?’ Glimlachend keek ik hem aan, hij was soms zo bezorgd en beschermend. Irritant gewoon. ‘Goed hoor, check me niet steeds.’ En ik gaf hem een tikje op zijn neus. Huppelend liep ik door naar mijn kamer en zette daar keihard de muziek op. En ging er raar op dansen.

Hi Ham Ham's kunnen we vandaag de top in??? Dan krijgen jullie meer deeltjes als ik terug ben van de kapper..... en geen top is ook geen deeltjes meer. Makkelijke keuze lijkt mij

Reacties (9)

 • BrittHoran

  wedden dat het Kai is ;o

  6 jaar geleden
 • FrannieSuggy

  ik ben nog steeds niet gestopt(A)

  7 jaar geleden
 • Kasabian

  okee ik ben hier dus heeel laat mee, aangezien ik je story nog niet heel lang lees & heel erg achterloop, maar ik heb echt zo'n gevoel dat Kai de ex van Lilsa is.., haha kan ook helemaal fout zijn(:

  7 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  en lilsa zit daar nog steeds buiten met zayn xd

  7 jaar geleden
 • xNLSxx

  Wat musicsmylife zei en Melding: Je hebt deze story al een kudo gegeven grrrrrrrrr waaaaaaroooooooommmmm

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen