Foto bij O67

Er werd op mijn deur geklopt en ik zette mijn muziek zachter, het was een wonder dat ik de klop had gehoord met zulke muziek. ‘Mag ik mee dansen?’ Vroeg Louis beschaamt waardoor ik moest lachen en knikte. Met een klik op de knop draaide ik de muziek weer harder en samen begonnen we raar te dansen op de muziek. ‘Moet je opletten.’ Waarschuwde Louis me en hij rende het trapje op. Hij ging op de reling zitten en wou naar beneden glijden. ‘Lou, kijk uit!’ Riep ik net, en op dat moment knalde hij op de grond. ‘Ik had je gewaarschuwd!’ Riep ik lullig naar hem en danste verder. Louis kwam na een tijdje weer naast me dansen. Louis liet me een rondje draaien en ik giechelde om het domme gezicht dat hij trok. ‘Myra!’ Hoorde ik en bekende stem roepen en ik schrok op. Meteen draaide ik de muziek naar heel zacht en Louis krapte beschaamd op zijn hoofd. Kai stond vragend me aan te kijken. ‘Ik ga wel even naar Harry,’ mompelde Louis en hij schuifelde langs Kai heen de deur uit. ‘Waarom was je aan het dansen met hem?’ Doelend denk ik op het rondje en de giechel. ‘Ehm ik was aan het dansen, en Louis vroeg of hij mee mocht doen.’ Antwoordde ik beschaamd. Hij knikte en liep naar me toe. Hij drukte dwingend zijn lippen op de mijne en haalde ze na een paar seconden er weer vanaf. ‘Hoi lieverd,’ mompelde hij waardoor ik moest lachen. Langzaam trok ik hem mee naar mijn bed en ik liet me erop neer ploffen. Kai kwam naast me liggen en al snel vond zijn mond de mijne. We raakten verstrikt in een liefdevolle passionele zoen. Hij duwde me iets van hem af en keek me diep in mijn ogen aan. ‘Zal ik iets te drinken halen?’ Vroeg ik en ik voelde hem knikken. Mijn lippen drukten een kusje op zijn voorhoofd en opgewekt sprong ik van mijn bed af. ‘Tot zo, cola?’ Hij knikte en rekte zich uit op mijn tweepersoonsbed. Huppelend bijna liep ik van de trap af. ‘Jij bent vrolijk.’ Concludeerde Liam en ik knikte met een vrolijke grijns om mijn lippen. De jongens hingen lui op de bank en Lilsa en Zayn zag ik niet. ‘Waar is Lilsa?’ Informeerde ik. ‘Nog steeds buiten met Zayn, ze kunnen het wel goed met elkaar vinden.’ Zei Harry verveeld waardoor ik grinnikte. ‘Is die slijmbal nog steeds boven?’ Vroeg Louis en ik zag Harry’s ogen iets groter worden. ‘Ja ik pak iets te drinken.’ En ik liep verder. ‘Valt me mee dat ze nog kleren aan heeft,’ hoorde ik Harry mompelen waardoor ik met mijn ogen rolden. Zo kinderachtig is hij soms.

Ok Ham Ham's morgen is mijn moeder jarig en wil ze ergens heen.. Uch dus dit is het laatste deeltje denk ik. Ik zal proberen om morge ochtend nog een deel te activeren. En anders nog 1 in de avond.

Uch mijn zusje plakte een pleister op mijn arm. Heb er niet eens een wond, omdat ze de pleister die ze pakte niet leuk vond. Had vanmiddag met mijn moeder dino pleisters gekocht, vet cool al zeg ik het zelf, maar zij vind dus van niet... Nouja nu heb ik een coole pleister:D

Reacties (8)

 • Wentz

  Ik wil ook een dino pleister:Y)

  6 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  omg xd
  genius, lious is geniaal en die opmerking... verder?

  7 jaar geleden
 • Niallene

  hahahaxD
  Snel verder! <3
  En veel plezier morgen alvast ;D

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  Snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden
 • xKaas

  omg!!
  jij schrijft echt goed!
  je moet snel verder!!
  (zoo stoer!! ik wil ook dinopleisters!!(H))

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen