Foto bij O72

Schokkend werd ik wakker. Het was helemaal donker, en naast me voelde ik een krullenkop. Harry. Het was allemaal maar een droom. Een droom, schokkerig haalde ik adem en ik was ook helemaal bezweet. ‘Myra?’ Mompelde Harry schor en ik ging weer liggen. ‘Ja?’ Antwoorde ik hees. Vast van het huilen. ‘Wat is er?’ Mompelde hij en hij draaide zijn hoofd naar me om. ‘Was het een droom?’ De lange stilte zei genoeg, het was geen droom. ‘Nee,’ zei hij uiteindelijk voorzichtig. ‘Waar is Lilsa?’ Informeerde ik. Dat het precies vandaag moest gebeuren, toen zij er was. Wat moest ze wel niet van me denken? ‘Zayn heeft haar thuis gebracht,’ ik knikte maar dat kon hij natuurlijk niet zien. Dat Zayn dat nog een zou doen. Niet van hem verwacht. ‘Myra?’ ‘Hmm,’ ‘Probeer nog wat te slapen, het is twee uur in de ochtend. Morgen word zwaar.’ Ik knikte weer onzichtbaar en ging dicht tegen hem aanliggen. Een zachte grinnik hoorde ik uit zijn mond wat me deed glimlachen. ‘Dankje Harry,’ ‘Waarvoor?’ ‘Voor dat je me probeerde te beschermen. Maar ik luisterde niet naar je.’ Een speelse lach hoorde ik en hij streek licht door mijn haren. ‘Ik deed het graag, alleen jammer dat je niet luisterde. Dus moet je volgende keer luisteren.’ Zei hij streng waardoor ik moest lachen. ‘Liever is er geen volgende keer.’ Giechelde ik zachtjes. ‘Inderdaad, liever geen volgende keer.’ Hij sloeg zijn arm om mijn middel en liet zijn kin op mijn haren rusten. Ondertussen rook ik het typische Harry luchtje. Het leek nu net alsof we geliefden van elkaar waren, maar natuurlijk waren we dat niet. We waren broer en zus. En ik was daar trots op.‘Maar nu gaan slapen, morgen word heftig.’ Braaf knikte ik en sloot mijn ogen. Harry kneep even in mijn arm en ik legde mijn arm om zijn middel. Hij gaf me steun. Hij was de troost die ik had. Hij probeerde me te beschermen tegen het kwaad. Hij was mijn grote broer. Mijn rots in de branding, bij hem kon ik áltijd terecht. Altijd. Na een paar seconden al hoorde ik een zacht gesnurk en kort giechelde ik even. Niet gedacht dat ik ooit nog kon lache. En met die prettige gedachte viel ik in slaap. En deze keer was het een fijne droom.

Hello HamHam's, duss ik zat met het ideee... om twitter te nemen XD maar ik weet niet of ik het zal doen want ik zie het nut er niet van in, maar het lijkt me ook weer leuk... dus als ik het aan zou maken. Zouden jullie me volgen als ik hem dan geef?? En geef eens de voordelen én nadelen ervan..

Omg Ham Ham's jullie maken mijn dag zo goed... i love you
Echt van allemaal, de stille lezers, de trouwe reageerders, de trouwe kudoérs. Allemaal. Ik hoop dat jullie blijven reageren en kudoén en dat we misschien nog eens hoger of in de top kunnen komen. Because i just love you, and 1D do's also en Myra do's. Everybody loves you!!

Reacties (15)

 • agirlx

  serieus, Harry is zo lief!
  en ze zijn echt cute samen x

  6 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  Ik heb twitter aangemaakt voor 1D xd

  7 jaar geleden
 • Semantiek

  en owwhh, wat zou ik graag in myra's plaats in harry's armen liggen, met zijn armen om MIJ heen(H)

  7 jaar geleden
 • Semantiek

  nou, eehm, ik heb twitter, maar zit er nog niet eens 1 x per maand op, hoor. ik zou facebook gaan nemen!! das veel leuker!

  7 jaar geleden
 • xBlush

  Ik ben een beetje twitter verslaafd.. Niet heel erg ofzo, maar dat kan een nadeel zijn..
  Ik zou je wel volgen!
  Maar je moet echt geen persoonlijke dingen op twitter zetten, sommige zijn zo slim om hun adres te zetten.. O.o
  Snel doorschrijven!!
  X <3<3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen