Foto bij Proloog

Oké een kleine proloog om kennis te maken met Julia. Hopefully you guys like her. Reacties, kudo, abo. Vertel me wat je ervan vind(A)

Ken je dat als je thuis je telefoon kwijt bent en hij staat op stil hoor je hem niet maar zit je in de klas dan lijkt het wel een freaking aardbeving.
Gelukkig was het niet mijn telefoon die afging maar die van Amelia. John begon aan de andere kant van de klas luid te hoesten. De mensen om Amelia bleven strak voor zich uitkijken terwijl Mr. Martin probeerde te bepalen van wie de telefoon was. Amelia zat als een gek op haar broekzak te meppen maar het getril hield nog voor een kleine tien seconde aan.
De kleine opschudding zorgde ervoor dat de laatste paar minuten van de les verloren gingen en uiteindelijk liet Mr. Martin ons maar gaan. Pauze, whoop whoop! Een plaats waar je je ongestoord vol kon eten zonder het van je broekzak naar je mond te hoeven sneaken. Amelia wachtte me buiten op en we werden meegesleurd door de menigte richting aula.
Soms waren de gangen hier echt levensgevaarlijk. Als je viel had je gegarandeerd een aantal voet afdrukken op je kont staan. Nou, dat gebeurde waarschijnlijk alleen als ik omviel. Amelia hield de mouw van mijn grijze trui stevig vast terwijl we tussen de brugklassers door bewogen. Ik was niet zo groot maar die brugklassers leken elk jaar kleiner te worden en de tassen alleen maar groter. Plak er wieltjes onder en je kon die tassen als auto gebruiken.
De aula begon vol te stromen en ik hees mijn tas hoger op mijn schouder toen mijn been begon te trillen. Werd mijn been spastisch te worden of zo? Of was mevrouw van Kasteren zoveel aangekomen dat de hele school nu trilde als ze door de gangen liep. Of misschien is het gewoon je telefoon in je laars. Joelde mijn brein door mijn hoofd. Oh ja, waarom had ik dat ding vanochtend ook al weer in mijn laars gedaan? Zodat ik nu als een onhandig struisvogel op een been dat ding uit mijn laars kon gaan hengelen.
Amelia diende even als steun toen ik mijn kleine grijze Nokia uit mijn laars viste. Ik wachtte tot Amelia haar aandacht op iets anders had gericht voordat ik het berichtje opende. Twee woorden sprongen heel duidelijk naar voren en mijn lippen plooide zich in een kleine grimas.
New Target.

Reacties (9)

 • SuperrrLouis

  ...........?
  die rugzakken zijn inderdaad tien keer zow groot... een halve meter vanaf de rug ofzow, en dat dan door een ubersmale gang met heel veel mensjes erin...

  8 jaar geleden
 • Involved

  Echt heel leuk geschreven, hopelijk ga je heel snel veder
  Want ik ben erg nieuwschierig;)

  8 jaar geleden
 • TWButterfly

  ABEUUUU!!!

  8 jaar geleden
 • xannekee

  oeeh, verder jong(:

  8 jaar geleden
 • nightqueen

  suuuper!!!!!!!!!!!!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen