Foto bij Hoofdstuk 69

Amber P.O.V
Het toontje van dat ik een sms had drong mijn gehoorgang in en duf graaide ik naar mijn mobiel die op mijn nachtkastje lag. Opnieuw kneep ik mijn ogen dicht. Het licht dat van mijn telefoon straalde was fel. Wie sms’te nou op deze tijd. Mijn ogen gleden even naar de digitale wekker die een tijd van 5.54 aangaf. 6 uur dacht ik kreunend terwijl ik mijn blik weer op mijn telefoon vestigde. Mijn hart sloeg een slag over toen ik zag van wie het sms’je was. Zijn naam stond op het scherm en snel klikte ik op openen.
He Amber,sorry dat ik zo vroeg sms, mijn wacht zit er net op. Alles nog goed? Hou je school ook nog een beetje uit? Ik hou van je! Vergeet dat niet. Embry
De intense leegte borrelde weer in me op. Ik miste die jongen zo. Tranen liepen over mijn wangen. Zonder na te denken drukte ik op het groene telefoontje en drukte de telefoon aan mijn oor. Het leek een eeuw te duren voordat ik zijn stem hoorde. Duf van slaap. Hij murmelde wat in de richting van zijn naam en toen iets over de tijd waarop ik belde. ‘Sorry’ mompelde ik beschaamd. Opnieuw me ervan bewust dat het nog maar zes uur was. ‘Maar ik dacht dat je nog wel wakker zou zijn, ik bel je vanmiddag wel’ ‘Wat? Amber, nee niet ophangen’ hij klonk wakkerder, smekend. ‘sorry’ fluisterde ik opnieuw door de telefoon ‘Ik, ik heb een idee. Ik hoop dat jij het ook wat vind’ begon Embry twijfelend. ‘Nou’ ‘je weet toch dat het over 3 weken vakantie is?’ ‘uhuh’ ‘als je dan is hierheen komt? Ik weet dat het maar een week is, maar dat is toch altijd beter dan helemaal niet’ mompelde hij. ‘Oh Embry’ mompelde ik ook ‘ik heb daar geen geld voor, al zou ik morgen beginnen met werken, ik krijg nooit het geld bij elkaar om dan naar jou toe te komen. Dat is te duur’ een traan gleed over mijn wang snel veegde ik hem weg. Een beetje beverig haalde ik adem. Het feit dat ik naar Embry zou kunnen en dat ik geen geld had om het uit te kunnen voeren deed zeer. Ik verlangde naar hem. Dat hij zijn armen om me heen zou slaan en me tegen zich aan zou drukken. ‘Amber, ben je er nog?’ zijn stem klonk ongerust. ‘Ja-ja sorry’ mompelde ik verstikt. ‘Oké ik zeg het nog een keer, ik heb het geld wel. Want sommige dingen had ik je nog niet vertelt 1 van die dingen is dat mijn wolf zijn geld oplevert. Ik weet dat het stom klinkt en ik leg het je uit. echt waar. Maar het feit is nu dat ik je vliegticket kan betalen en dat ik niks liever doe. Dus kom alsjeblieft hierheen.’ Zijn stem nam een smekende ondertoon aan. ‘M-maar dat, dat is superduur. Dat kan ik toch niet aannemen’ ‘alsjeblieft Amber, ik moet je zien’ smeekte hij. ‘Ik, ik wil jou ook zien Em, maar het is zo duur en dan ben jij blut en dat wil ik niet’ ‘Amber, ik ben nog lang niet blut. Kom alsjeblieft die week in de vakantie. Ik regel die ticket voor je oké? Kom alsjeblieft’ hij klonk zo smekend. En ik wou er echt heen. ‘Nou Embry, als je het echt niet erg vind. Maar ook alleen dan’ mompelde ik toegevend. ‘Oh Amber, ik ga het zodra het kan meteen regelen. Ik wil je zo verschrikkelijk graag weer in mijn armen houden, wetend dat je veilig bent’ toegevend zuchtte ik. Ik wou graag terug naar La Push ik miste iedereen verschrikkelijk. ‘Oké, ik sms je mijn adres wel door oké?’ ‘Amber je bent top’ zei hij liefdevol. ‘Maar ga nu nog even slapen voor zolang je nog hebt. Ik ga dit regelen’ ‘Oké , welterusten Embry’ ‘welterusten Amber. Slaap lekker’ en daarop volgde de kiestoon. Hij had opgehangen. Langzaam legde ik mijn telefoon terug op het nachtkastje. Zakte diep weg in mijn kussen toen mijn hoofd die raakte en sloot mijn ogen. Vermoeider dan ik dacht. Viel ik al snel in slaap.

Sorry dat ik niet eerder heb gepost, maar ik zit op dit moment verschrikkelijk slecht in m'n vel dus ik heb er gewoon geen zin in.

Sorrymensen

Reacties (4)

 • fantasiegirl

  aaaaaaaaaaaaaaaaaa zo mooi snel verder

  7 jaar geleden
 • Kimology

  Zoooooooooooooooooooooooooooooo - miljoen jaar later- o...o...o mooi

  7 jaar geleden
 • Released

  Embry is a rich boy(nerd)(cool)
  mag ik wat geld lenen ik ben blut!!!:(
  maar mijn punt is: snel verder gaan jij!!!!!

  7 jaar geleden
 • GlassyGirl

  zo mooi verhaal
  meer(flower)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen