Pov Yarina

Snel keek ik naar de klok die kwart voor 2 aangaf. In de brief stond er dat hij met me wou afspreken om 3u in het park. Snel nam ik mijn jas van de kapstok en liep naar buiten. 'Hey Yar, waar ga je heen?' vroeg Georg. 'Even wandelen!' riep ik terug. 'Ik ga mee.' zei Gustav die nu voor mijn neus stond. 'Neen, dat hoeft niet Gustav.' protesteerde ik snel. 'Weet je het zeker?' vroeg hij. Ik knikte als bevestiging en liep door. 'Bel ons als er iets is! riep Georg nog voor ik het hoekje om was.

Het was niet zo ver meer. Na nog een paar minuten stappen was ik eindelijk aan gekomen in het park en liep naar het bankje waar David heeft afgesproken. Maar toen ik aankwam zag ik geen David. Het was juist 3u en David kon ieder moment aankomen.
Plots hoorde ik gekraak achter me en ik naar de boom achter het bankje stond waar nu iemand achter staat (achter de boom, ik heb iets met achter in deze zin ;p). Toen ik beter keek zag ik het warrige blond-bruine haar van David. 'Hey David, je bent er eindelijk!' riep ik zowat uit en sprong af het bankje naar de boom. 'Ik ben zo blij dat je bent ontsna...' maar verder kreeg ik mijn zin niet afgewerkt, want daar stond Bill met het onthoofde hoofd van David in zijn handen.
'Nice to meet jou, again!' zei Bill kwaadaardig en liet het hoofd van David vallen. Uit mijn mond ontsnapte een luide gil. Maar die werd meteen verbroken door een sterke hand die mijn mond snoerde. Ik wilde weglopen, maar als snel volgenden er twee handlangers van Bill die me stevig vast hielden. Ik kreeg tranen in mijn ogen, want nu besefte ik pas dat Davif dood was en dat ik nooit maar dan nooit meer zou kunnen ontsnappen aan Bill.

'Zo zo, Yarina. Je bent er weer eens ingetrapt. Jij bent toch zo makkelijk te pakken.' zei Bill kwaadaardig. Ik zei niets, want op dit moment kon ik geen woorden verzinnen die ik naar Bill kon gooien. 'Anders zo een grote mond, nu weet je niet eens wat je moet zeggen.' lachte Bill. Moeite om uit de greep van de twee mannen te geraken deed ik ook niet, want ik wist verdorie zeker dat ik geen kast maakte tegen die twee mannen, zeg maar eerder REUZEN.
Mijn gedachten waren vooral bij David, wie weet wat voor pijn hij leed toen Bill hem vermoorde. Bill nam met zijn hand dat vol bloed zat van David mijn hoofd vast. 'Wij meisje, wij gaan een heel leuk spelletje spelen.' waren zijn laatste woorden voordat ik werd neergeslagen.


~
JIPIEKAYEEEEE! (Sorry, wilde dit gewoon eens zeggen!:D)
WE'RE BACK !
LEAVE COMMENTS !!:D(dance)

Reacties (3)

 • TomxMydrug

  Billie, wordt snel lief -gaat heel hard smeken-

  GOSH, IK BEN ZO BLIJ DAT JULLIE TERUG ZIJN!!! <3(yeah)

  8 jaar geleden
 • FallingFaith

  nee, stop hier niet!
  snel verder

  8 jaar geleden
 • Raveness

  omg,


  snel verder gaan hoor!!

  (K)(K)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here