Foto bij 043 Harry Styles

Omdat ik jullie echt mega lief vind, en ik gewoon 40 freaking abo's heb ben ik mega blij:).

Ik dacht dat ik nog iets van verstand had, maar dat valt dus ook wel weer tegen. Het is echt belangrijk dat de meiden ons niet zien, en ja natuurlijk Harry denkt weer eens niet aan de gevolgen van als ze inderdaad een contract zouden krijgen.
Dat was allemaal trouwens mijn idee geweest. Jess en Charlie (en de andere) verdienen een contract meer dan wie dan ook en dus had ik de mensen van SyCo overgehaald om ze nog een kans te geven.
Maar nu gaan ze mee naar Londen. Iets wat ik trouwens wel echt geweldig vind, ik ben zo dicht bij haar. Maar toch ook weer zo ver weg, als ik er nu over nadenk. Ze zitten twee rijen voor ons in het vliegtuig en het heeft ons al de grootste moeite gekost om tot nu toe niet gezien te worden.
Charlie mag niet weten dat dit mijn plan was, nooit. En als ze ons zouden zien, zouden ze er zeker achter komen.
Op het vliegveld leverde dat trouwens wel geniale momenten op. Niall had ons bijna verraden door dwars door hun groepje heen te rennen toen hij een eettent zag.
Allemaal zien we er trouwens niet uit. Mijn krullen zijn achter mijn hoofd vast gebonden met een stiekje en ik heb een nep sikje op. Het resultaat is gewoonweg hilarisch.
Louis had het ook moeilijk om Charlie niet aan te spreken, maar als we collega's worden zullen we ze misschien nog wel vaker zien.
Ondertussen voelde Zayn zich helemaal als een echte 007 James Bond. Hij vond het juist grappig om dit te doen. Ook Liam zag er de lol wel van in. Niall bleef ons maar bijna steeds verraden. De blonde Ier is een schat van een vent (jup, dat klonk wat girly. En nope, ik val niet voor hem), maar hij is ongelofelijk naïef en zou nooit iemand kwaad doen.
Voor me hoorde ik een mooie lach. Charlie was al de hele tijd aan een stuk door aan het ratelen, samen met Jess en de andere meisjes. Ik verstond er totaal niets van, maar toch probeerde ik het te volgen. Haar stem hield me bezig, de hele tijd vloog ze door mijn gedachten heen.

Een half uurtje later waren we al weer geland en we liepen nu iets van 10 meter achter ze aan naar de aankomsthal.
Alle 5 de meiden hadden even lollig gedaan over dat ze in Londen waren en Jess en Charlie hadden zo ongeveer de muren geknuffeld terwijl ze 'I've missed you London,' schreeuwden. Michael en Paul hadden ze een paar keer raar aangekeken, maar kwamen tot de conclusie dat dit is zoals ze zijn.
Zij zouden nu naar het kantoor van SyCo gaan, en wij gewoon naar huis. Onze taak zit er op.
Maar eerst nog ongezien het vliegveld afkomen, dit gaat nog wat worden. We liepen naar de wc's toe om ons weer een beetje fatsoenlijk eruit te laten zien, als mensen ons zo zouden herkennen hebben we echt een hele hoop uit te leggen. Trouwens incognito kun je ook heel goed zijn met een hoodie op en een grote zonnebril.
'Can't we go to Nando's? I'm-' 'Hungry,' maakte we alle 4 Nialls zin af. Alleen zeiden we dat ietsjes te hard volgens mij. Want een hoop mensen draaiden zich om bij het woordje Nando's. Een tienermeisje begon te gillen. Ja hoor, natuurlijk. Precies nu. Zeg het niet, nee, please niet nneeeee.... 'That's One Direction.' Shit, laat maar zitten. Dit word rennen. Gelukkig waren de meiden al buiten hoofafstand van de gillende fan, maar toen er andere meiden begonnen te gillen hoorde ze dat wel. Ze keken naar de plaatst waar het geluid vandaan kwam en daarna naar waar het naartoe ging (ons dus). Maar wij waren al weer zo snel verdwenen dat ze ons niet gezien konden hebben... Toch??


Misschien komt vandaag nog een stukje, maar ik moet ook een freaking documentaire voor Nederlands kijken en daar een samenvatting van maken, alsof ik geen leven heb ofzo!! IK WIL NAAR BUITEN IN DE ZON NIX GAAN DOEN EN JULLIE BLIJ MAKEN MET HOOFDSTUKJES!!!! grrrrrr

Reacties (4)

 • enjoylife

  WHAHAHAHAHAH GENIAAL (:

  7 jaar geleden
 • biancadokkum

  sneel weer veerdeer(H)

  8 jaar geleden
 • dolorxsa

  Doe vooral wat je wilt doen dus: GA NAAR BUITEN IN DE ZON EN MAAK ONS BLIJ MET HOOFDSTUKJES!!

  8 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Snel verder!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen