Lieverd, ik wou dat je hier was! Ik mis je nu al zo vet hard, je wilt het echt niet weten! Kus!
Een traan ontsnapt uit mijn oog en valt op mijn kussen. Ik stuur terug dat ik hem ook mis en dan vallen mijn ogen dicht en val ik in slaap.

Als ik de volgende ochtend wakker word schrik ik. Waar the fuck ben ik?! Dan herinner ik alles weer. O, ja… Ik was opgehaald door ‘mijn moeder’ en nu ben ik in de kamer van ‘mijn broer’. Ik strek me eens lekker uit en kijk op de klok. Hm… half 12 alweer, opstaan dus!. Ik stap uit bed, pak een wijde donkerblauwe broek en een strak zwart shirt waar Tokio Hotel opstaat met een groot kruis erdoor, en natuurlijk, ‘Tokio Hotel is Gay’ en ik trek maar mijn uitgetrapte zwarte sneakers aan. Vlug kam ik nog even mijn haar en prop het in een staart.
Als ik klaar ben loop ik naar beneden. Maar ik ziet ‘mijn moeder’ nergens. Dan zie ik op de keukentafel een briefje liggen. Ik kijk vlug wat er staat,
Lieve Anouk, ik ben vandaag winkelen met een vriendin. Ik kom vanavond pas laat thuis. Veel plezier met je kamer pimpen, maar wees wel voorzichtig! Dikke kus mam.
Ik maak kotsgebaren.
“Lieve Anouk, Wees voorzichtig, Dikke kus mam!!” Ik trek een vies gezicht. “Dream on…” Ik verfrommel het papiertje en gooi het in de prullenbak. Dan loop ik naar de koelkast toe. Ik open hem en kijk wat er allemaal staat. “Oehh… Taart!!” Ik pak een grote chocolade taart uit de koelkast. Er zit een briefje bij.
Anouk, deze taart is voor als je broer terugkomt, afblijven dus!
Ik rol met mijn ogen, frommel het papietje op en gooi hem weg. Ik zet de taart op het aanrecht, zoek een bordje, mes en vork en snijd een lekker groot stuk af. De taart zet ik weer terug in de koelkast. Dan zoek ik wat te drinken. Cola? Nee, geen zin in! Melk, denk ik? Never nooit niet! Ik spit de koelkast goed door, op zoek naar wat lekkers. Dan valt mijn oog op de blikjes die onder in de koelkast staan. Ik pak er 1 en probeer te lezen wat er op staat, wat niet lukt… Ik open het blikje en neem een slok. Yeah! Red Bull!
Ik loop met mijn bordje en blikje naar de woonkamer en zet de tv aan. Duits, Duits, nog meer Duits… Ik zet met een zucht de tv uit. Mijn ‘ontbijt’ heb ik al op. Ik loop naar boven toe, naar mijn kamer. De kamer is gigantisch, maar wel roze!! Ik begin te gillen.
“No Way, dat ik ooit hier ga slapen.” Ik ren naar beneden toe, op zoek naar geld. “Jackpot!” roep ik als ik 50 euro heb gevonden. Dan trek ik mijn witte vest weer aan, pak ik mijn skateboard en stap ik naar buiten. De deur trek ik met een knal dicht. Oké, welke kant ga ik op? Ik besluit naar links te gaan. Daar skate ik dan… ergens in dit kutland… Dan zie ik een groepje meisjes staan. Ik bekijk ze goed. Blond, roze, dikke tieten en te kleine kleren?! Lijken me Bitchie huppels… En ja, ik had gelijk… Als ik langs de meisjes skate draaien ze zich om. 1 van de meisjes bekijkt me van top tot teen. Ik rol met mijn ogen en skate door. Dan zegt het meisje wat in het Duits en de anderen beginnen te lachen. Arg!! Waarom kan ze niet gewoon Nederlands praten, dan weet ik wat ze zei!
Na een tijdje kom ik aan bij een Gamma. Ik stap naar binnen en ga op zoek naar verf. Welke kleuren wil ik eigenlijk? Bedenk ik me als ik voor de verf sta. Ik pak alvast de zwarte verf. Dan valt mijn oog op een hele gave kleur donkerrood. We hebben een winnaar! Ik pak de verf en dan loop ik naar de kassa. Ik reken af en dan skate ik weer terug naar ‘huis’. De meisjes zijn er gelukkig niet meer. ‘Thuis’ aangekomen bedenk ik me dat ik geen sleutel heb. Ik zucht eens diep. Dan valt mijn oog op een open raam op de 1e verdieping.
Ik zet de verf op de grond neer en klim op een vuilnisbak. Ik grijp me vast aan de dakgoot en probeer naar boven te klimmen. Alleen, de vuilnisbak valt om. Hij blijft ook nog zo liggen dat ik niet los kan laten zonder mijn benen te breken. Daar hang ik dan, aan de dakgoot van je nieuwe ‘huis’. Dat heb ik weer… Maar ja, het kan tenminste niet erger worden… Dan begint de lucht te rommelen en komt regen met bakken naar beneden.
“Whaaah!! Godver!”

Reactions <3

Reacties (12)

 • Adommy

  whahaha echt wat voor mij om zo te hangen en dat ik niet los kan laten x'D

  1 decennium geleden
 • xSnoopy

  Hahahahah dat is iets van mij om aan een dakgoot te hangen zonder los te kunnen latenxD

  1 decennium geleden
 • Ecee

  wuhahahah

  1 decennium geleden
 • Salaryman

  Hahaha :'DD
  Oh geweldig dit.

  1 decennium geleden
 • xMyObsession

  ge-ni-aaaal<3
  Alleen ze moet wel Duits leren<3
  Anders kan ze niet vechten met reden:P

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen