Na een tijdje loop ik naar beneden toe, pak een fles cola uit de koelkast en neem die mee naar boven. Op mijn kamer haal ik de dop eraf en drink ik gewoon uit de fles. Als ik genoeg heb gehad laat ik een luide boer. Dan pak ik mijn iPod en zet Metallica weer op. Ik kijk nog een keer goed naar de muur en begin weer te spuiten.

Na een lange tijd ben ik eindelijk klaar. Op de muur staat een groot grijs/wit doodshoofd waar een roos uit 1 van de oogkassen valt. Ook ligt er een bebloed, kapot gescheurd hartje langs. Ik grijns,
“Perfect!” Ik prop mijn spuitbussen weer in de tas en dump het op ‘mijn broers’ kamer. Dan loop ik weer terug naar mijn kamer en kijk ik eens goed wat voor meubels er staan. Een tweepersoonsbed, een grote kast, een bureau, nog een boekenkast, een bank, een stoel en nog wat kleine zooi. Ik zucht en loop dan op de spullen af.
Na een tijdje heb ik alles op de juiste plek staan. Dan loop ik weer naar ‘mijn broers’ kamer, pak wat posters en zooi uit mijn tas en loop weer naar boven toe. Op mijn kamer hang ik posters op van Metallica, Green Day, Sum 41 en andere bands. Ik dump mijn kleren in de kast en ruim de rest ook maar meteen op. Ik leg mijn dagboek onder mijn matras. Na een tijdje gaap ik. Hm… Ik ben toch al best moe…
Ik loop naar beneden toe. Ik zet de tv op 1 of andere zender en loop door naar de keuken. Daar pak ik wat boterhammen. Als ik weer terugkom in de kamer zie ik dat er een interview op is met Tokio Hotel. Woede welt in me op.
“Godverdomme! Waarom zijn die Gays nu weer op tv?! Waarom kunnen ze niet meteen dood neervallen en niet meer mijn leven verpesten!?” tier ik. Kwaad gooi ik de afstandsbediening naar de tv. De afstandsbediening komt tegen het scherm aan, en dat breekt. Er volgt nog een luide ‘poef’ en dan komt er rook van de tv. “Schijt!” mompel ik chagrijnig. “Het is maar een tv, dat mens kan toch zo weer een nieuwe kopen. Ze heeft toch geld zat!” Ik gaap en strek me eens lekker uit. “Hoe laat is het eigenlijk?” vraag ik mezelf dan af. Ik ga op zoek naar een klok.
Ik doorzoek de huiskamer, keuken en bijkeuken, maar ik vind niks. Dan sla ik mezelf voor mijn kop. “Doh…” Ik pak mijn mobiel uit mijn zak en kijk op het display. ’22.17’ staat er. “Hm… nog niet zo laat, maar wat kan ik hier nou nog gaan doen? Ik ga lekker naar bed!” Ik loop naar mijn kamer.
Als ik naar binnen loop, ruik ik meteen de sterke geur van graffiti. “Oké… hier ga ik dus niet slapen, dan vergas ik…” Ik haal mijn schouders op. “Dan nog maar een nachtje in de kamer van dat joch…” Ik loop weer naar de kamer van ‘mijn broer’. Zin om me om te kleden heb ik niet dus laat ik me gewoon in de kleren die ik vandaag aanhad op het bed vallen. Binnen een mum van tijd lig ik te slapen.

Reactions <3

Reacties (9)

 • JckSparrow

  Whaa, haar broer ziet dat shirt en flipt 'm

  1 decennium geleden
 • Ecee

  verrrdeeerrrr

  1 decennium geleden
 • xMyObsession

  “Dan nog maar een nachtje in de kamer van dat joch…” <<

  1 decennium geleden
 • adorei

  leukleukleuk!

  geweldig ^^
  snel verder =D
  xx<3  (hoera)

  1 decennium geleden
 • Matix

  Verder!!!

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen