Foto bij [015]

And you been nothing but amazing

||Seya Dafne Rutledge
 
Weken gingen weer voorbij. Alleen was ik nu niet alleen. Elke dag kon ik minstens één telefoontje verwachten, in zijn pauzes ontving ik een liefkozend sms’je en soms kwam er zelfs een handgeschreven brief in mijn brievenbus vallen.
De glimlach was niet meer van mijn gezicht af te slaan, het voelde alsof mijn leven weer betekenis had gekregen.
‘Ben je zwanger?’ Fluisterde ineens mijn collega Rachel in mijn oor.
‘Wat?’ Verward keek ik haar aan, om vervolgens het gele doekje over de toonbank te halen. Rachel zei altijd wat in haar opkwam, ze leek niet te weten wat gepast was en ongepast.
‘Of je zwanger bent.’ Herhaalde ze, waarna ze een beker van de winkel op de goede plek zette in het rek. ‘Je ziet er zo blij uit. Je straalt gewoon. Ik heb je al weken – wat zeg ik – maanden zo niet gezien.’
Even keek ik haar fronsend aan, om vervolgens in lachen uit te barsten. Een paar van de klanten keken verstoort op, waardoor ik direct mijn hand voor mijn mond sloeg.
‘Ik? Zwanger?’ Vroeg ik geamuseerd aan de brunette. ‘No way.’ Antwoordde ik op haar vraag. ‘Ik voel me gewoon veel beter.’ Even zette ik de pet die ik voor het werk op moest hebben recht, om vervolgens te glimlachen naar een klant die voor mij stond. ‘Wat wilt u?’ Stelde ik de bekende vraag, waarna ik de bestelling klaar begon te maken. ‘$2,50’ Vertelde ik vriendelijk de prijs, om die ook exact terug te krijgen. ‘Nog een fijne dag.’ Zei ik hem nog gedag, waarna ik me omdraaide en weer doorging met het praten tegen Rachel. ‘Ik ben niet zwanger.’ Stelde ik haar gerust.
‘Weet je het zeker? Want je hebt wel zo’n glow over je gezicht.’
Alweer begon ik hardop te lachen. ‘Oh, Rach. Dat is geen zwangerschap. Dat heet de liefde.’

Reacties (1)

  • NEWgirlS

    hahaha wa haalt die rachel in der kopxD
    snel verder

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen