ik werd wakker met hoofdpijn. ik schrok op toen ik de tijd zag 12:00 ik kleedde me om en nam me mooiste jurk voor de zekerheid mee met hakken anders leek ik zo klein vergeleken met de boys maar ik was veel ouder. ik had een groei probleem en dat wist ik en ik heb altijd gezegd dat ik jonger was dan dat ik werkelijk was ik schaamde me ervoor.ik rende naar de auto die stond te wachten en ik werd door elkaar gegooid omdat de auto zo ongelooflijk hard reed. ik kleedde me snel om en begon te zingen op het podium. ik zag de jongens staan en nodigde ze weer uit op het podium en zei just go to the VIP areas are ze knikte en holde weg. ik zong vrolijk mee tot ik opeens duizelig werd het werd zwart voor mijn ogen en ik hoorde een lieve, zachte stem not go! roepen

Liam
ik zag der onderuit zakken en ik schreeuwde ook hard: not go!
het was te laat ze was gegaan ik legde haar in me armen en ik gebaarde naar de bewakers dat ze moesten zeggen dat het concert verplaatst worden. ik zag dat mijn vrienden de ambulance aan het bellen waren. ik schrok en ik probeerde haar te reanimeren en ik gaf der mond op mond wat ik niet erg vond alleen de situatie waar we in zaten vond ik wel erg. de ambulance kwam snel en ik zei ambulance of the shoot I have tried but failed to resuscitate ze knikte en zeiden that you have done well there is still room in the ambulance for someone who wants it? ik keek even naar mijn vrienden en die knikte dat het goed was dat ik mee ging ik zei i!! ik ging zitten naast haar en ik hield der hand stevig beet. de ambulance rit duurde niet lang. we kwamen het ziekenhuis binnen en liep achter der aan een dokter wilde me tegen houden maar ik liep gewoon door en hij zei you can not go to that room because that's what she surveys! ik riep terug and now that I do not care I'm with her I love her! and I will watch her ​​studies! they do not know that I love her but I do not tell het that! ik kon niet meer mee rennen en ik zakte door mijn knieën en ik barsten in snikken uit. de arts hielp me omhoog en zei dat ik moest wachten tot ze klaar waren en hij zou een koffie voor me halen. op het moment dat ik in de wachtkamer zat liepen de jongens binnen en vroegen met zijn allen tegelijkertijd how is she? where is she? what is happening? we were driving right behind you but we had the traffic! ik legde alles uit wat er was gebeurd en dat ik niet wist wat er met haar aan de hand is. de dokter kwam terug met een koffie en zei I'm back in a few seconds with coffee for the rest. op het moment dat hij weg was kwam er een andere arts en zei:
you may look at her she's regained consciousness but you should be quiet. de rest hoorde ik niet meer want ik was als een speer naar haar gerend ik wachtte even voor ik binnen kwam en ik opende de deur toen ik kalmer was. ze zei I am glad to see liam where's the rest? voor ik kon antwoorden liepen de anderen jongens de kamer in en ik keek even stomverbaasd naar hikari ze zag er al zo goed uit. ze vertelde vrolijk dat ze weer naar huis mocht en nog veel meer maar ik verzonk in mijn gedachten.
de gedachten
ik stond ineens in een bloemen veld en ik zag alleen maar bloemen en ik hoorde een waterval en een stem. de stem zong ik liep erop af en zag daar hikari[/b] ze zag er beeldschoon uit. verder met mijn gedachten kwam ik niet want ik werd zachtjes op mijn schouder geklopt door Harry. ik schrok uit mijn gedachten en Harry zei nu een beetje kwaad:hello now for the tenth time can hikari with you on your back?
ik knikte en ik voelde een licht gewichtje op mijn rug ik keek om en besefte nu pas waarvoor ik heb ingestemd maar dat vond ik niet erg. ik hield van haar maar ik mocht het niet zeggen van mezelf. ik liep naar de balie en daar werd gezegd dat ik over twee weken terug moest komen kijken of er niks mis is want ik had een gekneusde pols. ze praatte tegen mij maar ze had het tegen hikari die op mijn rug zat want mij mankeerde niks. ze zei:do you still go to the restaurant of your choice? ze knikte allemaal instemmend en kozen een duur maar mooi restaurant uit. ik gaf hun de kleding die ik had gekocht voor ze. ze trokken het pak aan. toen ze klaar waren zei ik:wait I'll go shower and then change clothes oké? ik liep weg want de jongens vonden het goed. ik was boven aan het uitkleden en ik stond nu onder de douche.

Louis, Zayn, Naill, Harry.
we knikte met zijn allen dat Liam nu moest gaan. hij snapte ons eerst niet en toen we het met zijn allen uit hadden gelegd begreep hij het want wij wisten dat hij verliefd was op hikari. wij waren ook verliefd op haar maar we gunden het Liam heel erg. we bespraken over wie hikari leuk zou kunnen vinden. en we kwamen uit bij Liam.

Liam
ik liep de trap op wetend dat ik hikari in de kamer zou aantreffen. ik klopte op de deur en ik hoorde de hemelse stem die mij liet smelten zeggen come in! ik deed de deur open en ze keek geschrokken en vroeg:something happened? ik antwoorden no its nothing! ik wou weg lopen maar ik werd tegen gehouden door hikari. haar hand was warm en ze vroeg:what are you doing here? ik voelde het bloed naar mijn wangen stijgen. en zei:I came to see what you do and how you dress op het moment dat ik klaar was met vertellen hoorden we Harry vanuit de gang roepen:liam tell her what's wrong with you. toen Harry uitgepraat was hoorde ik iets vallen ik rende zo snel mogelijk de trap af en ik zag Harry liggen met een bloedende hand. ik zei woedend:Who did that? ze keken allemaal medelevend behalve Naill die keek geschrokken. ik liep op hem af en ik pakt hem bij zijn kraag maar wel zachtjes want ik had het niet verwacht van hem en vroeg: did you buy that shit thrown vase? de tranen liepen over zijn wangen en hikari die ondertussen aangekleed en wel beneden stond liep op me af en zei boos:why do you liam? Naill is such a sweet boy! Liam antwoorden niet maar dat deed Naill voor hem :I've earned I have that vase thrown against Harry's hand hij begon nog harder te huilen en hikari liep naar Naill toe.
hikari
ik liep naar Naill toe en pakte hem over van Liam in plaats van hem half te vermoorden gaf ik hem een knuffel zodat hij kon uithuilen. toen hij eindelijk uitgehuild was vroeg ik kalm:why you threw that vase? hij vertelde me alles. hij vertelde:well look we're all a fan of you but we are also in love with you and we do not admit it but we give the liam and so we let him come up and he did not want to tell you that he is in love with you but he it is and we and I was very angry when harry suddenly shouted up that liam had to say that he is in love with you! without discussing it with us, he called already and we could not stop him and then threw me to do vase from anger and the rest when I could not stop! hij begon weer te huilen en ik zei:
liam suit Naill about do you want? ik wachten niet op antwoord en duwde Naill in zijn handen. ik rende naar de keuken en pakte de verband trommel. ik knielde naast Harry neer en verbond zijn hand en reanimeerde hem. het werkte niet alleen met reanimeren en ik vroeg iedereen na dit om vergiffenis en ik gaf mond op mond aan Harry! hij werd wakker en we konden met zijn allen in mijn huis overnachten en dat deden we dus ook morgen zouden we wel naar het restaurant gaan. we gingen in bed liggen en Liam mocht na veel gezeur bij mij op bed maar ik lag altijd onder de dekens en ik wou niet dat hij dat ook deed dus hij lag erop met een andere deken op hemzelf. de rest lag bij mij in de kamer op een matras op de grond. toen we lagen zijn we allemaal in slaap gevallen.

Reacties (1)

  • Nisssie

    uhmmmm oké... Ik snap er nu even helemaal niks meer van!

    ik heb nog een tip: zet er POV's bij!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen