ik werd wakker met hoofdpijn van gisteren denk ik. ik keek naast me en ik gilde want daar lag een jongen en hij leek wel naakt maar omdat ik mezelf ken kon dat niet dus ik keek heel voorzichtig onder de dekens. ik zag tot mijn opluchting een onderbroek met een bobbel erin. ik keek geschrokken op toen ik een warme stem hoorde zeggen:there is something wrong with my body? ik stapte uit bed waar ik tot schrik nog meer jongens zag ik vroeg:who are they all? I do not remember what happened! ik keek een beetje beschaamd en ik trok een la open met ondergoed en pakte kleding en mijn sloffen. ik stapte onder de douche toen ik ineens geluid hoorde. het leek wel of iemand binnen kwam. ik keek met mijn lichaam achter het gordijn naar de deur maar er was niemand. dan had ik het verbeeld denk ik. op het moment dat ik weer onder de douche stond voelde ik twee sterke armen om me heen. ik keek geschrokken achter me en ik zag Liam. mijn mond stond wijd open en hij gaf me een kusje. ik zei woeden maar ook blij tegelijkertijd:I know you just now and all you stand with me in the shower?! I am the rock star and you like fun and I think you too but we have no courtship because harry has an injury through and I'm not ready for a relationship! hij keek even verbaasd en stapte toen de douche uit. ik hoorde snikken van achter het gordijn. ik zei:do not cry I do not mind because I love you but it can not okay? hij stapte vrolijk weer onder de douche en ik was net klaar toen hij ook klaar was. we droogde elkaar af en we kleedde ons zelf aan. ik liep eerst de kamer binnen en toen Liam pas. hij zei:I have something to tell you guys! hikari and I are in love and we have therefore! ik zei:what?! I have nothing said or asked! we did not and in addition I do not know if I already am ready! we liepen naar buiten op het balkon en ik viel daar in slaap.
Liam
ik zag hoe hikari in slaap viel en ving haar op. ik tilde haar naar de kamer en ik legde haar in der bed en ik ging naast haar liggen. de rest lag al te slapen en ik voel ook al snel in slaap.

Reacties (1)

  • Nisssie

    uhmmm... ik snap echt helemaal niks meer van het verhaal! ik ga nog een paar hoofdstukjes lezen en als ik t dan nog niet snap stop ik:$

    t spijt me maar t is niet duidelijk wat er nou aan de hand is... (misschien ligt t aan mn engels...)

    xxx

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen