Foto bij O74

Op school kwam ik, gelukkig, op tijd aan. Alweer werd ik aangestaard en kwamen er mensen naar me toe. Irritant gewoon. Zo rustig mogelijk liep ik naar mijn kluisje toe, maar van binnen ontplofte ik gewoon. Alles bij elkaar was het gewoon te veel. Gewoon te veel. Kai die ik had gedumpt, alle nieuwe beroemdheid. En de radeloosheid dat ik niet goed wist wat ik moest doen. ‘Hey,’ hoorde ik een zachte stem en glimlachend keek ik naast me. Lilsa was naast me komen lopen en keek me bemoedigend aan. ‘Wat is er?’ Vroeg ik aan haar en haar blik werd verontschuldigend. We kwamen bij mijn kluisje aan en meteen propte ik mijn spullen erin en haalde de benodigde eruit. ‘Nou ik las op twitter, dat het uit is.’ Mijn hand bleef in de lucht hangen en ik sloeg mijn ogen neer. ‘Wat?’ vroeg ik fluisterend. ‘Hij heeft het op twitter gezet.’ Ze klonk klein en breekbaar. Maar ik nam niks haar kwalijk, helemaal niks. Alleen die asshole. Mijn hand ging weer naar mijn kluisje toe en ik sloeg hem hard dicht. ‘Ik wil het lezen,’ siste ik voor mezelf uit. Meteen haalde ze haar mobiel tevoorschijn en begon er op te typen. ‘Hier,’ ze gaf hem aan me en liet het lezen. KaiWatson:It’s over with @MyraWoods. Great singer, bad girl. Tranen stonden letterlijk in mijn ogen. ‘Dit meent hij niet he?’ Vroeg ik aan Lilsa die me verontschuldigend aankeek. Ze knikte en ik leunde met mijn voorhoofd tegen mijn kluisje. ‘Myra!’ Hoorde ik iemand roepen. Ik nam niet de moeite om op te kijken. ‘Gaat het met haar?’ Hoorde ik de stem van Marije vragen. ‘Niet zo goed denk ik,’ antwoordde Lilsa. Twee armen sloegen om mijn middel en trokken me in een knuffel. ‘Het komt wel goed,’ ‘Nee het komt niet goed. Hij heeft gezegd dat ik slecht ben. Mijn carriere moet nog beginnen. Ik wil de reacties erop niet eens weten.’ Mompelde ik tegen Marije’s schouder aan. Ze wreef gerusstellend over mijn rug heen. ‘Marije!’ Hoorde ik iemand roepen en een seconde erna hoorde ik een hoop gegil. ‘AAAAH HET IS HARRY STYLES!.’ En nog meer gegil. De moeite nam ik niet om op te kijken. ‘Gaat het?’ Hoorde ik Harry vragen en ik schudde mijn hoofd. ‘Kom maar,’ mompelde hij. Hij nam me over van Marije. Ik voelde me dood, gewoon dood. ‘Dit kan zo niet, je gaat mee naar huis nu.’ Mompelde hij waarna hij me meevoerde. ‘Wacht mijn spullen.’ Hij zuchtte en liep terug naar mijn kluis.
We liepen weer op het schoolplein en hij leidde me mee naar zijn auto. Snel en behendig opende hij zijn deur en plaatste mij in de auto. ‘Hoi,’ mompelde Louis en ik keek de auto rond. Alle jongens zaten er. Mijn hoofd liet ik vallen naar links en ik belande op de schouder van Niall. Moe sloot ik mijn ogen, dit was een hell.

Hi lieferds, ik volg nu al een paar mensen.... als ik jou ook moet volgen of volg mij zet in een reactie [a]
Maar kunnen we de top vandaag doen???? Dan krijgen jullie meer deeltjes... still love you guys [L]

Reacties (23)

 • swiftieysmn

  ik vraag me af hoe Harry de kluisjescode weet(A)

  5 jaar geleden
 • agirlx

  OHG KLOOTZAK!

  6 jaar geleden
 • MusicXGuitar

  Jo Niall is voor ;-):-):-)mij

  7 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  Awkward als je daar zit xd

  7 jaar geleden
 • 1PinkiePie0

  abo abo abo abo aboa abo abo abo!!!!! Snel verder! Harry is zo lief bezig!!! <3 I LOVE this story!!!!!!! Omg ik ben hyper$ Sorry snel verder! x

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen