Foto bij 044 Charlie McFly

Omdat ik Nederlands nu echt helemaal zat ben, en ik weet dat ik die hele samenvatting toch niet af krijg. (het is te saaiiii en hoofdpijnverwekkend)
Hier nog een hoofdstukje

Samen met de meiden, Michael, Paul en Elle's zus zaten we in de auto, eigenlijk was het meer een soort busje achtig iets. Je kan er met z'n 6'en achterin zitten. Met de stoelen tegenover elkaar als een soort trein iets, maar dan met 3 stoelen naast elkaar. Beetje vaag, maar wel best wel cuuwl.
Over vaag gesproken trouwens, net op het vliegveld begonnen kei veel mensen opeens te schreeuwen. Ik schrok me echt dood! Ik dacht op z'n minst dat er een of andere terrorist ofzo was, maar achteraf bleek het een of andere beroemdheid te zijn, vertelde Paul ons. Over Paul gesproken, ik ken die vent echt, maar waarvan weet ik nog steeds niet.... Vaag, maarja.
Volgens mij ben ik er trouwens niet helemaal bij, want sinds gisteravond dat ik Harry in het publiek dacht te zien, blijf ik hem maar steeds zien of horen. Het is vaag, dan kijk ik een keertje random om me heen. En dan zie ik zijn ogen opeens, maar als ik dan weer kijk dan is ie weg. Zoo raar. I must be daydreaming. Ik wil dit helemaal niet! Ik wil niet dagdromen over Harry. Ik wil boos op hem zijn, teleurgesteld in hem. Maar ik kan het niet, vergeven lukt me trouwens ook nog steeds niet. Ik weet gewoon niet meer wat ik wil AAWWWWGGHHHHH. Volgens mij word ik officieel geak van mezelf!!
Ik begon maar een gesprek aan met Anna, die een voorbeeld zocht van mijn geniale (al zeg ik het zelf) theorieën. 'Je hebt toch zo'n vage vis theorie,' zei Anna als voorbeeld tegen Megan (de zus van Elle, remeber). 'Ja, nou mijn theorie over spraakproblemen bedoel je?' Ze knikte en ik begon met uitleggen: 'Nou. Mensen met een spraakprobleem hebben heel veel moeite met het woord spraakprobleem. Het is ook een moeilijk woord, en mensen met een spraakprobleem zeggen vaak splaakplobleem ofzo. Eigenlijk is het gewoon een maatschappelijk probleem. Want mensen met een spraakprobleem gebruiken het woord spraakprobleem veel vaker. Dus als de mensen het woord spraakprobleem nou al vanaf het begin gewoon vis hadden genoemd, was dat probleem nooit een probleem geweest. Het is alleen een beetje jammer dat het nu een beetje vaag zou klinken. Ik bedoel "Ik heb een vis" klinkt niet zo heel raar. Maar als je naar de markt gaat en 3 kilo spraakprobleem besteld, klinkt dat heel er vaag.'
Megan keek me heel raar aan, terwijl de rest hard in de lach schoot. Ze waren wel gewend aan mijn ongelofelijk gestoorde maar geniale (ahumm) theorieën. Ook Megan schoot nu in de lach.

Een paar uur later waren we al weer in het kantoor van SyCo. We waren al in ons hotel geweest en hebben onze koffers daar gedumpt.
Voor ons lagen 6 stapeltjes papier. Die 5 keer ondertekend moesten worden en een keertje voor Megan om goed door te kunnen lezen. Het was in het Engels en in het Nederlands gemaakt, zodat we alles 100 % zouden kunnen begrijpen.
Langzaam schoten mijn ogen over de woorden, maar ze bleven hangen bij een klein zinnentje. Waar een andere zin weer op verder ging. "Muzikale ondersteuning en in het voorprogramma van de wereldtour van One Direction". Die zag ik niet aankomen. Nu herken ik Paul, hij is de tourmamager van 1D.
4 paar ogen schoten naar de mijne om mijn reactie op dat zinnetje te pijlen. Megan wist er niets van, net zoals Paul en Michael.
Ik kan het contract altijd niet ondertekenen.
Shit, wat moet ik nu doen?


Ik heb nog niet verder geschreven, dus vertel me maar wat ze moet doen:)Dan kijk ik wel of Charlie dat doet:)

Reacties (9)

 • freakdirection

  3 kilospraakprobleem! OMG IK LIG ECHT IN EEN DEUK HIER! HAHAHAHA!!!!!!!!!!

  7 jaar geleden
 • Curlylove

  dat gesprek over spraakprobleem en vissen mensen. Ik snapte er niks van maar grappig is het wel. en ze moet dat contract tekenen. Anders kom ik naar jou huis. Zorg ik dat ze het tekent en kan je daarna verder gaan met deze storie want hij is geweldig(H)

  7 jaar geleden
 • XxDarknessxX

  GEWELDIG <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  7 jaar geleden
 • DUNBAR9

  Tekenen!!!

  7 jaar geleden
 • Involved

  Ze moet het tekenen!!!! En het goed maken met Harry natuurlijk:)
  Snel veder!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen