Foto bij O75

Levenloos zit ik op de bank voor me uit te kijken. Een kopje thee heb ik in mijn handen geklemd en met een glazige blik kijk ik voor me uit. Harry zit al een halfuur bezorgd naar me te kijken en elke keer als hij op wil springen en wil praten houd Louis heb tegen door zijn hand op zijn schouder te leggen en hem terug te duwen. Allemaal zie ik het uit mijn ooghoeken, en mijn ogen blijven ook gewoon op hun plek zitten. Harry en Louis zitten nu zacht met elkaar te praten, mijn oren zitten dicht en ik wil niks horen. Het enige wat ik lijk te horen, maar het zit in mijn hoofd. Is Je bent slecht, je zal het nooit maken. Misschien niet de letterlijke vertaling van wat Kai had gezegd. Maar het kwam erop neer, denk ik. Ik wist niet eens waarom. Het enige wat ik had gedaan was het uitmaken, omdat híj was vreemd gegaan. Híj speelde een spelletje met me. Híj was slecht. Opeens drong de waarheid naar binnen en sprong ik op. De inmiddels koude thee vloog uit het kopje op de vloer en mijn kleren, aandacht bestede ik er niet aan. ‘Geef me een computer of mobiel.’ Gilde ik bijna. De twee jongens schrokken er zo van dat ze een moment niet konden bewegen. ‘NU!’ Gilde ik nog harder en Harry gaf me zijn mobiel. Snel ging ik weer zitten en startte ik twitter op. Misschien niet de beste manier. Maar bellen ging ik hem niet, en de wereld moest weten wie de bad guy was in dit verhaal. De twee jongens keken me vreemd aan maar aandacht bestede ik er niet aan. Waar de andere drie waren wist ik niet, maar naar huis konden ze niet zijn. Afscheid hadden ze niet genomen. Ik klikte op plaatsen en ik las mijn tweet nog een keer. MyraWoods: @KaiWatson, why don’t you tell them really who the bad guy is? Because you had another relation, not me. You were playing a game, not me. You where the bad guy. I’m happy that is over between you and me. Tevreden keek ik naar de reacties die erop waren. Soepel gooide ik de mobiel terug naar Harry die hem behendig ving en samen met Louis naar mijn tweet keek. ‘Is dit nou wel de goede manier?’ Vroeg Harry voorzichtig en ik knikte. Voordat iemand nog iets kon zeggen stormde Niall de kamer binnen met een glimlach op zijn gezicht. ‘Wat is er Niall?’ Zuchtte Louis. Hij was niet de vrolijke gast die ik van hem gewend was. ‘We gaan koekjes bakken!’ Jubelde hij vrolijk. Op mijn gezicht kwam een flauwe glimlach en ik stond op. ‘Ik doe mee,’ Niall’s grijns werd nog groter en ik haakte mijn arm door de zijne waarna ik hem mee naar de keuken trok. ‘Lets cook!’ En een mompelende Harry liet ik achter.

First, thanks for follow me
Tweede, laats vroeg iemand me wat mijn grootste blunder was. Ik gaf daar toen vaag antwoord op. Maar ik weet hem weer, dus hou je vast want hier komt het.
Het was vorig jaar, we gingen met school een paar dagen naar oostenrijk. Daar aangekomen en op de kamer, die ik deelde met 2 vriendinnen, zet ik mijn toilettas op de rand van de wasbak. Daarnaast was ze wc. Ik loop even terug naar onze bedden en ik hoor *plop* en mijn ogen worden groot en ik ren terug naar de badkamer. Daar aangekomen ligt mijn toilet tas op de grond, en mijn deo in de wc. Omg wat schaamde ik me toen xd uiteindelijk hdb ik hem eruit gehaald en wrggegooit xd zoiets doe ik nooit meer XD

Reacties (11)

 • agirlx

  ze heeft gelijk!
  en Niall is echt geniaal x

  6 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  Niall is geniaal xd

  7 jaar geleden
 • Bagnall

  haha just like harry's sunglasses gheeh

  7 jaar geleden
 • Semantiek

  <3 it!
  love your storie, love your blooper(A)

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  Snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen