Foto bij Fifty-One

*Zoey Miller

Langs alle kanten werd ik belaagd door hoge flatgebouwen die er bijna allemaal hetzelfde uit zagen. Ik was een erg simpel iemand, ik woonde niet in een grote stad. Oke, ik woonde dicht bij Londen, maar het was maar een klein voorstadje. Ik was niet voor grote steden en alle drukte die daarbij kwam kijken. Ik wou eerst niet mee gaan, bij gebrek aan interesse. Maar toen Ariana aan Liam vroeg of ze mee mocht terwijl de telefoon nog aan stond was het kwaad geschied. 'Meisjes? Nodigen jullie meisjes uit in jullie nestje, jongens?' Er klonk een geamuseerde toon in haar stem. Dat vond ze waarschijnlijk fantastisch, meisjes bij One Direction... Dat zouden haar kijkers ook leuk vinden. Liam had snel geantwoord dat we zijn nichtjes waren. 'Natuurlijk, natuurlijk... ' had Amelia wat teleurgesteld gezegd. 'Waarom brengen jullie ze niet mee? Dat wordt fantastisch, dan kan ik hen ook interviewen." Voor ik mijn mening kon geven had Ariana al voor ons beiden besloten en geantwoord dat we er zouden zijn, waarna het gesprek werd afgesloten. Soms kon ik haar wurgen, mijn zus. Ik voelde er meer voor om met Sven te kussen (blergh...) dan om me belachelijk te maken terwijl heel Amerika toekeek. Wie weet werd ik dan zelfs herkend... Stel je voor! Een meute gillende meiden die rond me samen drommen en me afvragen over Harry, Liam, Niall, Zayn en Louis. Maar hier zat ik dan. In Liam's busje.
Twee dagen in een grote, compleet onbekende stad. Oh, had ik dat dan nog niet verteld? Het duurde zo'n vier en een half uur om van de bungalow naar hier te rijden, dus zouden we hier 2 nachtjes moeten verblijven.
Ik zag één voordeel in dit gedoe en dat was dat ik nu twee dagen zonder Trevor zat. Aangezien hij er even weinig voor voelde als ik om heel dat eind af te leggen en er dan toch maar wat nutteloos bij zou lopen had hij besloten dat hij gewoon thuis zou blijven, wat betekende dat ik een persoon minder moest wegwerken om alleen bij Harry te zijn.

Examens gedaan!(hoera)Die foto is HOT by the way:)

Reacties (3)

 • xLove1Dxx

  Verder!

  7 jaar geleden
 • hartje1D

  super super snel verder(H)

  7 jaar geleden
 • xLautner

  Snel verder!! Love your story!!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen