Zayn Jawaad Malik
De hele weg naar huis heeft Liam nog geen woord gezegd. Al vanaf het moment dat we in de auto stapte, zit hij naar buiten te staren.
"Li?" Ik werp een snelle blik op de jongen naast me, om vervolgens weer op de weg te letten.
"Wat is er?" Vraagt Liam met een piepstem, terwijl ik zijn ogen op me voel branden. Het liefst zou ik abrupt tot stilstand komen en hem in m'n armen nemen.
"Dat kan ik beter aan jou vragen." Ik sla rechtsaf op de kruising en ik zie nog net hoe het licht aan het eind van de straat op groen springt. Hierdoor verminder ik vaart in de hoop voor een rood verkeerslicht stil te komen staan.
"Er is niets. Hoezo?" Bij het verkeerslicht kom ik tot stilstand en kijk Liam met een bezorgde uitdrukking op mijn gezicht aan.
"Sinds dat gesprek met mijn vader ben je zo stil. Heeft hij je wat aangedaan?" Ik weet hoe hij soms kan zijn en hij zal het zeker ook niet laten om een tik uit te delen als iets niet naar zijn zin is.
"Nee, hij heeft niets gedaan. Ik voel me gewoon niet zo lekker. Te veel gegeten, denk ik." Ook al komt dit antwoord niet helemaal geloofwaardig over, toch knik ik twijfelend.
"Weet je het zeker? Als hij wel iets heeft gedaan of heeft gezegd, dan moet je het nu zeggen. Want ik wil niet dat iemand jou pijn doet of verdrietig maakt en zeker m'n vader niet." Liam verstrakt lichtelijk onder m'n preek, maar nog voordat ik er tegenin kan gaan begint er achter me iemand te toeteren. Meteen schieten mijn ogen naar het verkeerslicht, dat inmiddels weer op groen gesprongen is.
"Er is echt niets, Zayny."


+
Iets korter dan normaal, sorry daarvoor.
Maar ik ben ziek en ik wilde toch graag nog een deeltje schrijven. (:

Reacties (5)

 • Niallerslove

  Ga je nog verder?(:

  8 jaar geleden
 • Smythe

  Die foto is zo lief(A)Snel verder! x

  9 jaar geleden
 • lilarrzaill

  beterschap!

  9 jaar geleden
 • Perv

  Beterschap!(K)

  9 jaar geleden
 • Tragically

  Awh, D: Poor Liam. Ik vind het echt zielig dat hij zich zo rot voelt...

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen