Foto bij 24. A deal with the devil

Heey weer een stukje in Harry's p.o.v.
Enjoy!
reacties + kudo's zeer gewaardeerd:)
xxxMuppelke

-Harry Styles-

Ik had hem al een lul gevonden voordat ik hem zag, maar nu ik hem zie met Hayley in zijn armen, voel ik een pure haat die dwars door mijn ziel snijdt. Het is niet alleen dat hij haar vasthoudt, maar ook de manier waarop hij het doet. Als haar lippen zich eindelijk van de zijne losmaken en ze hem omhelst. Houdt hij zijn ogen open en met een bezitterige blik kijkt hij mij lang en duister aan. Ik bijt op mijn lip en probeer met een neutraal gezicht terug te staren. Dan zet ik de laatste stappen van de trap af en loop langs het koppeltje door. Ik ontwijk Hayleys ogen, want ik weet dat het geluk dat zich daar in weerspiegelt mij waarschijnlijk meer pijn zou doen dan wat dan ook.

Buiten vouw ik mijn armen over elkaar en rek ik mijn nek uit in een poging zo ver mogelijk over het wegdek te turen, hopend dat mijn ouders er snel aankomen en dat ze Felicity toch mee hebben genomen. Ik had ze vanmorgen nog gesmeekt om het niet te doen, ze is tenslotte mijn ex, maar mijn moeder zou en moest haar meenemen. "She really wants to be there for you," had ze gezegd. Bullshit natuurlijk, Felicity is een egoïstische bitch, ze wil waarschijnlijk alleen maar komen zodat ze misschien "ontdekt" wordt. Niet dat dat ooit zou gebeuren, het enige talent dat zij bezit, is hoe je andermans leven zuur moet maken. En toch hoop ik dat ze komt, Felicity is prachtig en iets in mij heeft een enorme aandrang om Hayley jaloers te maken. Ik bedoel, zij heeft haar vriend hier. Dus waarom zou ik geen meisje laten komen.

Een rode volvo slingert om de hoek en ik kan aan de rijstijl zien dat het mijn stiefvader, Robin, is. De auto herken ik niet, maar misschien hebben ze intussen al een nieuwe, want onze oude auto was net een hoopje schroot op wielen. Plotseling wordt er op de remmen getrapt en de auto komt met een ruk tot stilstand, waardoor er enorme remsporen op de weg achterlaten worden. De deuren vliegen open en mijn moeder komt naar buiten gestruikeld, waarna ze zich met zo'n enorme vaart op me stort dat ik moeite moet doen om overeind te blijven. 'Hey boy, how're things?'
Ik worstel mijn moeders armen van mijn nek af en snak naar lucht. 'Choking here, but overall, pretty good,' antwoord ik. Hoopvol staar ik naar de auto, en dan gebeurt waar ik op gehoopd heb, er stapt een lang, blondharig meisje naar buiten met een lach die de meeste jongens meteen knock-out slaat. Ze gebruikt hem natuurlijk meteen, maar ik merk dat ik er immuun voor ben geworden en staar gevoelloos terug. 'Harry, I've missed you so much,' zegt ze terwijl ze haar stem verleidelijk verlaagt. Het is nogal duidelijk dat ze iets van me wil. Mijn moeder schenkt Robin een veelbetekenende blik en samen lopen ze de deur in, waarschijnlijk om ons een beetje tijd alleen te geven, heel subtiel, mam. Ik snap niet waarom ze nog steeds hoopt dat wij een stel zouden zijn.

'What do you want? Why did you come here?' Nu mijn ouders weg zijn, kan ik mijn nep-vriendelijkheid eindelijk laten vallen. Felicity doet hetzelfde en haar mooie gezichtje trekt zich in een lelijke snuit.
Ze trekt haar neus op alsof ze iets smerigs ruikt en kijkt keurend naar het gebouw.
'Well that isn't as glamourous as I expected,' snuift ze.
'What do you want?' herhaal ik mijn vraag.
'Just a good time.'
Ik pulk aan mijn kin en denk diep na, ik wil haar gebruiken om Hayley jaloers te maken, en dat doet ze alleen maar als ze er ook daadwerkelijk iets voor terug krijgt.
'I could help you get whatever you want, but I need you to do something in return,' zeg ik en Felicity's gezicht splijt open in een valse glimlach.
'I was already wandering why you were being so polite. What's up?'
'There's this girl..' begin ik en ik hoor zelf meteen hoe belachelijk dat klinkt, echt zo'n chick-flick zinnetje.
Felicity grinnikt. 'The brunette?' vraagt ze.
Ik knik. 'Yeah, so what do you want then?' Het voelt net alsof ik een deal maak met de duivel en mijn ziel verkoop.
'If you win, or get a recorddeal, I want 50% of the royalties,' onderhandelt ze.
'Can't do that, I'm in a group now,' onderbreek ik haar.
Geïrriteerd kijkt ze me aan. 'Okay, then I want to go to all of your parties, half of your income and I want you to drop my name every now and then to the press.'
Ik weet zelf ook wel dat dat waarschijnlijk niet het enige is wat ze wil, maar dat ze nog iets achterhoudt. Al zal ze me dat waarschijnlijk nooit vertellen, totdat het zo ver is. 'So, do we have a deal?' vraagt ze ongeduldig.
Ik denk nog even na, waarschijnlijk ga ik hier spijt van krijgen, maar dan knik ik toch.

Een tevreden glimlach siert haar gezicht en plotseling zie ik weer het meisje waar ik vorig jaar nog zo hopeloos verliefd op was geweest. Ze haakt haar arm in de mijne en leunt een beetje tegen me aan.
'Ow Harry, I love you so much!' zegt ze hard als we de deur door lopen. 'A little to much, Felicity, tone it down a bit,' fluister ik in haar oor. Maar het heeft wel het gewenste effect. Hayley kijkt met een ruk op en neemt verbaasd het tafereel in zich op.

Reacties (5)

 • NoDeatheater

  Nice!

  9 jaar geleden
 • AngelicPower

  Snel verder!!(Y)

  9 jaar geleden
 • hartje1D

  oeehh snel verder(H)

  9 jaar geleden
 • Bukowski

  Hoho die Harry toch ...
  Jeeee ik was blij dat er een nieuw deel was!! Snel verduuuuuuur...

  9 jaar geleden
 • Madelaine

  Oei oei oei

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen