Foto bij 25. How everything went very wrong, very fast

AND THE DRAMA BEGINS!!!
xxxMuppelke

Verbaasd staar ik Harry na, aan zijn arm hangt een beeldschoon blond meisje en ze lijken zo gelukkig. Ik frons, ik ben niet verdrietig, ik ben alleen teleurgesteld dat hij me niet had verteld dat hij een vriendin heeft. Tenminste, dat neem ik mezelf voor. Vrolijk kletsend lopen ze de trap op en mijn ogen blijven even op hun gelaat hangen.
'Hayles!' gilt een enthousiaste stem die vanuit de deuropening lijkt te komen. Meteen draai ik me om en kijk ik in het blije gezicht van mijn beste vriendin. 'Cass!' piep ik eveneens en ik omhels haar stevig.
'So that's him? The curlywurly that just walked up the staires with that barbiedoll?' fluistert ze in mijn oor. Ongemerkt knik ik, ik had Cassidy natuurlijk alles over Harry vertelt. Van dat we alleen maar vrienden waren, tot aan de verwarrende gevoelens die ik heb als hij te dichtbij komt. 'Well I agree, he's one hot specimen. I mean, DAMN! Look at that ass!' zegt ze nu wat harder. Gefrustreerd kijk ik haar aan, dat mag wel iets zachter, Paul staat op twee meter afstand. En ze weet zelf ook hoe snel hij jaloers word.
'Whaddya talking 'bout?' vraagt Paul nieuwsgierig nadat hij ons een paar minuten in de gaten heeft gehouden.
'Girlthings, ya don't wanna know.'antwoord Cassidy handig. 'Where's Dad?' vraag ik dan maar om van onderwerp te veranderen. 'He couldn't come, emergency case at work, but he's got a first row seat to the shows. Every single one of them.' zegt Cassidy terwijl ze haar ogen stevig op de vloer houdt gericht. Teleurgesteld kijk ik de andere kant op. Dat gebeurt nu altijd, iedere keer als er iets belangrijks gebeurt in mijn leven kan hij er weer eens niet bij zijn door zijn werk.
'Show me your room then? And what are we going to do afterwards? I mean, we've got a day.'
'Okay, and everyone is going to this club in town.' antwoord ik.
'Sounds fun.' Paul legt beschermend zijn arm om mijn middel en streelt met zijn lippen mijn nek. 'Show me the room of action then?' fluistert hij in mijn oor. Ik rol met mijn ogen en mep met een vuist volop in zijn kruis. 'Perv.' mompel ik kwaad. Paul klapt dubbel en kreunt luid, waarna hij me vinnig op mijn billen tikt.
'If the young lovebirds could just keep it for tonight?' zucht Cassidy ongeduldig.

Ik reageer er maar niet op en duw de deur open van mijn pas gekregen nieuwe suite. Vanachter de deur komt een gigantische ruimte tevoorschijn die de lucht uit de longen slaat van mijn vrienden.
Paul rent vooruit en gooit zichzelf languit op mijn bed, Cassidy strompelt stomverbaasd de kamer binnen en draait zich in het midden naar mij om. 'This is even better than my place.'
Ik grinnik 'Spoiled brat.'
We ploffen samen op het bed neer en raken alledrie in een heftige discussie over wat nou verwend is en wat niet, daarna ga ik over in een gedetailleerde beschrijving van de competitie zo ver. Het voelt heerlijk om weer eens zo met Cassidy en Paul om te gaan. Ik heb natuurlijk ook fantastische vrienden hier, maar toch heb ik dit zo ontzettend gemist.
Door het raam zie ik dat het uiteindelijk donker word. Mijn wekker springt over na 17:00 en ik sta op van mijn bed. Als ik me afzet zakken mijn handen tot aan mijn polsen terug in het matras en ik glimlach vanbinnen bij het aanblik dat dit voor de komende tijd van mij is. Dat deze luxe de mijne te noemen is. 'I guess we should get dressed to party then. Check this.' zeg ik en ik loop op mijn kast af en trek de deuren open. Het is een inloopkast, de kast zelf heeft ongeveer de grote van mijn kamer bij mijn vader en het had me vanmorgen zeker drie uur geduurd voordat ik alle kledingstukken had ontdekt en eerlijk gezegd, had ik, stiekem, elk stuk een voor een aangedaan en een prive modeshow gegeven voor de spiegel. Cassidy komt naast me staan en slaakt verschillende overenthousiaste gilletjes, draait zich om, gaat met haar handen door de satijnen stoffen en gilt nog eens. 'Oh god, it's just a heap of fabric Cass, don't exaggerate.' klinkt een geërgerde Paul en ik voel zijn adem langs de zijkant van mijn gezicht strijken.
Cassidy draait zich met een ruk naar hem om en kijkt hem aan met een "nog een woord en ik vermoord je" blik.
Ik sla mijn armen bemoedigend om mijn vriendin heen die haar hoofd op mijn schouder leunt en hartgrondig in een nep gehuil uitbarst.
'How could you! You know how she feels about her fashionables! Where's you heart Paul?' spreek ik mijn vriendje streng aan. Voor zover dat gaat met een gigantische grijns op je gezicht. Ik weet zelf ook wel dat hij dit kinderachtig meidengedoe vind en dat hij hier altijd heel kwaad van word. Maar ik heb de laatste tijd geen tijd gehad om eens lekker gek te doen en alleen met Cassidy te zijn en ik weet dat dit Paul zo snel mogelijk de kamer uit krijgt en ons wat prive tijd geeft.
'Ya know what? I think I'll already head to the club. See ya later.' zegt hij en ik grijns triomfantelijk, ik wist het. 'Mmkay.' zeg ik en ik doe alsof ik daar helemaal niet blij mee ben. Voorzichtig ga ik op mijn tenen staan en hij buigt voorover zodat onze lippen even vluchtig contact maken. Daarna streelt hij nog even langs mijn wang en loopt dan snel de kamer uit.

Als de deur dichtvalt zucht Cassidy opgelucht. 'Jeez, I thought he was never leaving, glad you caught the drift.'
Ik tik haar verontwaardigt tegen haar arm. 'Hey, that's my boyfriend you're talking about, be nice.'
'Oh please, like you weren't wishing him away. You and I both know you don't love him anymore.' zegt ze geirriteerd en ze gooit haar handen gefrustreerd in de lucht.
'That's not true, really it isn't, I love him very much, I really do.' en dat is waar. Ja, ik heb er aan getwijfeld, maar nu hij er weer is, nu ik zijn warme armen weer om me heen heb gevoeld en de heerlijke geur van zijn adem op heb gesnoven, voel ik weer wat me al die tijd zo gelukkig had gemaakt. Ik weet zeker dat ik hem niet meer kan missen in mijn leven. Cassidy's ogen nemen mijn gezicht pijnzend in zich op. Blijkbaar gelooft ze me want ze laat het onderwerp vallen.
'Wow, who would've thought I would ever be jealous of your closet? Let's get pretty.' zegt ze en ze duikt zowat in mijn kast. Overal door mijn kamer vliegen de kleren me om de oren en ik hoop vurig dat ze niets scheurt of beschadigt. Het duurt wel een half uur, misschien zelfs wel langer, voordat ze eindelijk weer tevoorschijn komt. 'Close your eyes, I'm making you beautiful but I can't have you telling me what to so you're not allowed to look at me doing ANYTHING, it's gonna be a total surprise.' zingt ze vrolijk en ik grinnik. Mijn vriendin heeft altijd al een zwak gehad voor slechte romcoms en wil altijd alle scenes naspelen. Ik laat haar maar haar plezier hebben en ga gewillig op de kapstoel zitten en draai mezelf weg van de spiegel. 'Make it quick please.' zeg ik terwijl ik mijn ogen stijf dichtknijp. 'Don't be a drama queen. Now get up.' commandeert ze en ik doe wat ze me zegt. Ik vertouw haar volledig terwijl ze me een blinddoek omdoet, zegt dat ik mijn eigen kleren uit moet doen en me een nieuw stuk stof voor in de plaats geeft. 'It's a skirt.' zegt ze ter verduidelijking en ik krijg het met veel pijn en moeite aan. Meteen daarna voel ik dat ze nog een truitje over mijn hoofd trekt en dan duwt ze me terug in de stoel. Luid geknisper van een plastic zak klinkt door de kamer en daarna trekt ze ook deze over mijn hoofd. Instinctief voel ik een beetje paniek maar vrijwel meteen glijdt mijn hoofd door een gat en schaam ik me. Cassidy is mijn beste vriendin. Dan knoopt ze de blinddoek vanachter mijn hoofd los en haalt verontschuldigend mijn schouders op. Blijkbaar heeft ze mijn paniek gemerkt. 'I couldn't let you have a peek at your amazing outfit now could I?'
Ze zet angstaanjagend veel make-up klaar en houdt de borsteltjes vast als een of andere verzameling van wapens voordat ze mijn gezicht aanvalt. Cassidy neuriet altijd als ze ergens inzit en man, wat is ze nu hard aan het neurien. Ik ben ervan overtuigd dat als ze eenmaal klaar is ik mezelf niet meer zal herkennen, zoveel producten smeert ze momenteel op mijn gezicht.
'Just on more touch, here and there. And... all done!' de zak word met een genadeloos tempo weer van mijn hoofd getrokken en ze slingert de stoel om zodat ik naar mezelf in de spiegel kijk. Stomverbaasd zet ik een stap dichterbij en wrijf met mijn hand langs mijn kaak. Ik had gelijk gehad, ik herken mezelf niet meer. Maar dat is niet erg, totaal niet. Eerlijk gezegd ben ik prachtig. Bewonderend draai ik een rondje voor de spiegel en bekijk het eindresultaat. 'That'll do.' zeg ik, wetend dat dat haar zou irriteren. Ze bromt ontevreden. Zelf doet ze niet veel aan haar uiterlijk, ze ziet er nu eenmaal altijd glamourous uit. 'Let's go.' ze trekt me weg van de spiegel en rent samen met me hand in hand de trap af. Buiten staat een grote taxi op ons te wachten en giebelend stappen we in.

Ik ben al eens in de club geweest.
We stappen uit en op een drafje ren ik naar binnen. De grote klapdeuren vliegen open en even bevries ik op mijn plaats. Daarna storm ik naar de bar en ruk mijn vriendje weg bij het blonde meisje waar hij zojuist nog aan vast had gezeten. Geschrokken kijkt hij me aan 'Hayley, it's not what it looks like!'
Mijn woedende tranen slik ik terug terwijl ik keihard naar zijn gezicht uithaal. 'Don't fling around cliché's please, I know what I saw. It's over. Now get the hell outta here.' zeg ik verassend rustig. Als hij dan gewoon koppig op zijn stoel blijft zitten besluit ik dat ik beter weg kan gaan want ik merk dat ik mijn tranen niet lang meer achter zou kunnen houden. Ik draai me om en loop met een waas voor mijn ogen richting de uitgang. Net voordat ik de frisse lucht op mijn huid kan voelen bots ik tegen een wel heel bekend persoon aan. Ik voel mijn knieën knikken voordat alles zwart word en ik in elkaar zak.

Reacties (9)

 • MyOwnStar

  Paul is a male slut! Wel goed geschreven!

  9 jaar geleden
 • 1Dazzle

  OmG ASSHOLE!!! Wat een zak!! Nu moet Harry haar troosten;) <3

  9 jaar geleden
 • NoDeatheater

  Nice!

  9 jaar geleden
 • Cheristyles

  Super, paul is an ass! Snel verder(H)

  9 jaar geleden
 • AngelicPower

  Snel verder!!(Y)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen