Foto bij O77

Uiteindelijk zaten de koekjes in de oven. Maar niet zonder nog meer rampen. Louis zat onder de melk, ik onder de eieren, Niall onder het meel, en Liam zat onder de versiering van de koekjes. Want Louis vond het grappig om het busje over zijn hoofd heen te gooien, en een andere in zijn gezicht. Harry onder het chocolade poeder dat we erdoorheen wouden doen en Zayn had beslag in zijn haar en over zijn kleren gekregen. ‘Weetje dit is een heel goede gel,’ melde Zayn waarna hij een hand door zijn haar heen haalde. Iedereen lag dubbel, het was heel gezellig en voor het eerst voelde ik dat ik er ook bij hoorde. ‘Hoe moeten we ons nou wassen? We hebben hier geen spullen liggen.’ Vroeg Liam. ‘Hm goede vraag, anders gaan we zwemmen en doen we in de tussentijd de kleren in de was? En anders kunnen jullie iets van me lenen.’ De jongens stemden er allemaal mee in dus zouden we gaan zwemmen. ‘Jongens, is dat niet heel koud voor deze tijd van het jaar?’ De jongens lagen te gelijker tijd allemaal in een deuk waardoor ik in de gaten kreeg dat ik iets miste. ‘Wat?’ Vroeg ik best wel beledigd. Tot zover had ik niet eens geweten dat we een zwembad hadden. ‘We hebben een buiten én binnenzwembad.’ Lachte Harry, waardoor ik me nogal dom voelde. ‘Ok, nou dat ga ik me alvast even omkleden, zie jullie zo in de gang. Want ik weet niet waar het is.’ Nu voelde ik me heel erg dom. De jongens knikte en ik maakte mijn weg naar boven.

Ongemakkelijk stond ik in mijn bikini voor de spiegel. Straks zouden ze opmerkingen maken, dat zouden ze al maken als ik een vod droeg dus maakte niet heel veel uit. Maar waarom voelde ik me dan zo ongemakkelijk. Nog snel haalde ik een hand door mijn haren en griste mijn handdoek van het bed en sloeg hem om mijn middel heen. Zo zouden ze mijn buikje niet zien. Zenuwachtig liep ik de trap af, en daar stonden ze alle vijf al. Fijn. Ongemakkelijk focuste ik mijn blik op mijn voeten zodat ik niet zou vallen, maar nu voelde ik me nog ongemakkelijker. ‘Kunnen jullie ergens anders naar kijken?’ Siste ik naar ze zodra ik op de grond stond. Snel keken ze allemaal ergens anders naar. ‘Zullen we gaan?’ Vroeg ik om de stilte te doorbreken en vluchtig knikten ze. Hun liepen voorop en stil liep ik erachter aan. Van de vrolijke stemming in de keuken was niks meer te merken. ‘We zijn er,’ mompelde Harry en hij opende twee klapdeuren waarna een grote ruimte zich voor ons bevond met een zwembad en stoeltjes en nog andere dingen. Verwonderd stapte ik naar binnen, en dit was onder ons huis? Het leek niet zo. ‘Mooi,’ ‘Kom we gaan zwemmen!’ Gilde Louis en hij tilde me op waardoor mijn handdoek afviel. Van de schrik gilde ik in Louis oor en voor ik het wist lag ik in het water. Snel zwom ik weet naar boven toe en nam ik een hap lucht en keek ik Louis dodelijk aan. ‘Wat kun jij hard gillen zeg.’ Mompelde hij waarna hij over zijn oor wreef. Nog steeds keek ik hem dodelijk aan. ‘Wat is er? Zit er iets op mijn gezicht?’ Vroeg hij nu een beetje gepanikeerd. En nog steeds keek ik hem dodelijk aan. ‘Je maakt me bang!’ Gilde hij over dramatisch waarna hij naar de kant zwom. ‘KOM HIER TOMLINSON!’ Gilde ik naar hem voordat ik hem achterna zwom.

Omg jullie zijn de besten! Love you!
En ik doe een deel 2, omdat ik dat ook al zou doen als jullie het niet wouden. Maar jullie willen het, dus ik doe het ook!

Reacties (18)

 • Gunderson

  die bikini heb ik ook:O

  4 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  OMG haha, Louis is crazy :Dddd

  7 jaar geleden
 • Romyy43

  Echt GENIAAL Verhaal dit <3

  7 jaar geleden
 • Bagnall

  haha stoute tomlinson ghehe


  snelverder<33

  7 jaar geleden
 • LukesPenguin

  haha echt grappig!
  Super, ga zo door hoor!

  komt er snel weer een stukkie?

  xx(H)me

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen