Foto bij O79

Vermoeid hing ik op de bank en wachtte ik tot de jongens terug zouden komen met de koekjes. Langzaam gingen mijn ogen dicht en probeerde ik wat te slapen. Zo lang duurde het dan ook niet voordat ik in slaap was gevallen, die jongens putten je uit.
‘Ik maak haar niet wakker,’ ‘Waarom niet?’ De stemmen kon ik niet plaatsen, maar het klonk nogal gay zoals ze praten. ‘Omdat je een meisje niet wakker kan maken,’ ‘Hoezo niet?’ Antwoorde de stem weer. Langzaamaan werd ik wakker en probeerde ik een lach te onderdrukken. Maar probeerde ook te doen alsof ik nog sliep, was grappig. ‘Omdat ze zo lief ligt te slapen.’ ‘En ze onschuldig lijkt nu,’ antwoorde een zwaardere stem nu. ‘Maar ze kan hier ook niet blijven slapen.’ Antwoorde de eerdere stem weer. Op eens kon ik de stemmen plaatsen. ‘Ze is al zo uitgeput, en verdrietig met nou ja je weet wie ik bedoel.’ Harry was het. ‘Maar ze kan hier ook niet blijven slapen, dan krijgt ze spierpijn.’ Antwoorde het zielige stemmetje van Niall. Wat was hij toch ook lief. ‘Dan til je haar op,’ deed Liam een voorstel. ‘Ja dan til je haar naar boven toe,’ was Louis stem weer. ‘Ja maar wie moet haar tillen dan?’ ‘Harry of Niall denk ik, ik zou het zelf ook wel willen doen. Maar volgens mij vind ze dat niet leuk.’ Voor me zag ik dat Zayn nonchalant zijn schouders ophaalde. En inderdaad, ik wou niet dat hij me optilde. ‘Dan doe ik het wel,’ hoorde ik de zoete stem van Niall zeggen. ‘Red je dat?’ Vroeg Harry bezorgd. ‘He ik ben misschien niet de sterkste, maar zo zwaar is ze nou ook weer niet.’ Antwoorde Niall geërgerd. Harry en de rest antwoorde niet, en ik voelde twee sterke warme armen onder me waardoor ik wist dat Niall me optilde. ‘Ik ben zo terug,’ mompelde hij waardoor warme wolkjes uitgeademde adem over mijn gezicht streken. Ik kreeg er kippenvel van. Nu moest ik echt moeite te doen om niet te gaan glimlachen. Volgens mij faalde ik nogal. ‘Kijk jongens volgens mij heeft ze een mooie droom. Ze lacht.’ Jubelde Louis. Gelukkig had ik mijn ogen dicht en kon ik niet rollen met mijn ogen. Sukkel was het ook. De rest hoorde ik niet meer want Niall was de kamer uitgelopen. Ik voelde me zo veilig in zijn armen, alsof de rest vervaagde. ‘Rustig maar, ik breng je naar boven.’ Fluisterde hij voor zich zelf. Nou eigenlijk tegen mij, maar hij dacht dat ik sliep. Om nog even te doen alsof ik sliep kroop ik iets dichter tegen hem aan en sloeg ik een zucht. Volgens mij zag ik een glimlach om zijn mond en voorzichtig liep hij de trap op. Waarom had ik nooit gemerkt dat hij zo gespierd was? Onder zijn shirt door voelde ik duidelijk het begin van een Six pack en zijn armen waren ook niet slap.
Aangekomen bij mijn kamer legde hij me zachtjes op mijn bed neer en sloeg hij de dekens over me heen. Echt een glimlach kon ik niet onderdrukken. Naast me voelde ik het bed inzakken, ging hij nou naast me zitten? Een hand streelde mijn haren. ‘Rust maar uit, morgen word een drukke dag voor je. Je eigen clip al. Ik weet nog dat je met onze clip meedeed…’ De rest van de zin hield hij open. Ik voelde hem bewegen en een paar warme lippen kwam aan op mijn voorhoofd. De wereld leek wel stil te staan, veels te snel haalde hij ze van mijn voorhoofd af. De plek waar hij me had gekust leek wel in brand te staan. ‘Welterusten,’ mompelde hij en voorzichtig stond hij op en liep hij zachtjes weg. Zodra ik de deur dicht hoorde dicht te gaan opende ik mijn ogen en wreef ik verwonderd over mijn voorhoofd. Wauw, hij had me gekust. Maar wat was dit voor raar gevoel?

En nu allemaal, aaaaaaw
Love youu ham ham'

Reacties (23)

 • Gunderson

  okee nu ga ik fangirlen voor Nyra ofzoxD

  5 jaar geleden
 • agirlx

  AWH NIALL JE BENT ZO ADORABLE!

  6 jaar geleden
 • Missienepien

  ASDFGHJKL<3

  7 jaar geleden
 • MusicXGuitar

  Okii official ik wil myra zijn Niall is zooooooooooooooooooooooooooooooooo cute

  7 jaar geleden
 • klarissa1999

  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwww
  (H)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here