Foto bij 048 Charlie McFly

Een hoofdstukje voor die mega lieve JudithHoran. Haar lieve reacties zijn zoooooooo geweldig:). En ik wilde haar nog een keertje bedanken (had ik al gedaan in een best falend youtube filmpje:)).

Met pijn in mijn handen laat ik me op Niall's bank vallen. Gisteren en vandaag hebben we de hele dag geoefend. De andere meiden werden allemaal geholpen door andere mensen die alle liedjes van de jongens konden spelen, maar aangezien ik voornamelijk de stukken van Niall over zou nemen of samen met hem zou spelen, wilde hij mij helpen. En zo konden we beter op elkaar afstemmen.
De hele tijd hadden we gitaar gespeeld. Ik heb mijn favoriete gitaar gewoon mee genomen en deze ging ik ook gebruiken tijdens de concerten (http://www.taylorguitars.com/guitars/acoustic/912ce)Zo'n beetje de liefde van mijn leven (voor Harry dan). Hooooo, wacht! Noemde ik Harry nu de liefde van mijn leven? Waar gaat dit heen? Nu snap ik echt dus totaal niets meer van mezelf.
Tot nu toe is alles in Londen alleen nog maar geweldig geweest. We hebben wel een hotel waar we slapen, maar afgelopen nachten ben ik bij Niall gebleven omdat we toch samen oefenden en we dat net zo goed bij Niall thuis kunnen doen.
De meiden zouden zo ook hiernaartoe komen en we gaan dan samen wat eten in het appartement van Lou en Harry. Wanneer Harry nou precies komt weet niemand trouwens, vandaag ergens een keertje.
Mijn hart blijft gillen om hem, hopend dat hij zo snel mogelijk weer terug komt, maar mijn verstand en alle andere vezels van mijn lichaam willen hem zo ver mogelijk uit mijn buurt houden, bang dat hij me weer een keer breekt en dan voor goed.
Veel tijd om erover te blijven piekeren had ik niet, want Niall sleurde me mee naar Louis' appartement. Die vent heeft ook echt altijd honger.
Een half uurtje later zaten we dan ook met z'n allen aan tafel. Iedereen was vandaag druk geweest met de voorbereidingen. Alle meiden waren de afgelopen twee dagen bijgespijkerd met alle noten en akkoorden, terwijl de jongens weer andere dingen moesten doen.
Morgen zouden we zangles krijgen, iets wat we nog nooit gehad hebben. Maar als we toch ook achtergrond willen zingen, en natuurlijk tijdens het voorprogramma geen valse noten willen raken, moeten we toch wel even oefenen.
Iedereen was druk in gesprek waardoor niemand de persoon in de deuropening had opgemerkt. Niemand behalve ik. Zijn ogen waren te opvallend en bleven mijn blik gevangen houden, iets waar ik zeker niet tegen kon. Omdat het zo fout voelde, alles voelde fout met hem. Maar tegelijkertijd ook weer beter dan al het andere.
Automatisch stond ik op en liep naar de persoon in de deuropening. Ik had geen controle meer over mijn lichaam. De jongen in de deuropening keek me dan ook verbaasd aan, maar zei er niets van. Ik sloeg mijn armen om hem heen en hij trok me gelijk in een knuffel. Bij hem leek ook alles op de automatische piloot te staan. Ik voelde hem zijn lippen zachtjes op mijn haren drukken en een onbeschrijfelijk gevoel ging door me heen.
Opeens werd ik weer wakker, mijn hersenen leken weer te werken en alle vezels in mijn lichaam schreeuwde weer uit angst om gebroken te worden.
Ook hij leek weer tot zichzelf te komen en liet me los. 'I'm sorry,' zeiden we allebei tegelijkertijd. Ik voelde mijn wangen rood worden en liep maar snel weer terug naar mijn stoel naast Louis.
Iedereen keek ons verbaasd aan, ze snapte er natuurlijk niets van. Maar als iemand het nog minden dan hun kon snappen, dan was ik het wel.
Harry ging schuin tegenover me zitten op de laatste vrije plaats en raakte verwikkelt in een gesprek met Zayn en Elle.
Het leek alsof alles wat een minuut geleden had afgespeeld nooit gebeurt was. Alsof al die gevoelens er nooit waren, was het allemaal wel echt gebeurt of in mijn hoofd. En zijn die gevoelens wel echt? I'm completely lost. That's what Harry Styles does to me.

Reacties (6)

 • ChocoAddict

  Ik ben boos, HEEEUUL BOOS OP JOU. Door jouw fantastische stomme kut story kan ik niet leren vor mijn kutprpefwerkweek, IK HAAT JOU EN JOUW FANTASTISCHE STORY OMDAT IK WORDT AFGELEID !

  Met woedende groet, Lauren .

  7 jaar geleden
 • Romyy43

  WOWWW , cool stukjee:D

  7 jaar geleden
 • AngelsXlove

  yooooooooo! dit verhaal is zooooooooo cool!
  ik heb hem in een keer uitgelezen... (al is het nog nie uit natuurlijk...)
  toen ze denet knuffelde moest ik eerst een rondje van blijdschap door de kamer springen...xD
  GEWEEEEEEEEEEEEEEEELDIG!!!!!(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)

  7 jaar geleden
 • Judithjjeee

  maar afgelopen nachten ben ik bij Niall gebleven omdat we toch samen oefenden en we dat net zo goed bij Niall thuis kunnen doen....haha okeaay sorry maar als je alleen dit stukje leest klinkt het zoooo foutxDsorryy dat moest ffxD

  maargoed.....ze mag zoveel oefenen met Niall als ze wil zolang ze maar niks met hem gaat beginnen want Nialll is from moiiii haha XD

  oohw dankje liefste schat(K)*slijm slijm slijk* dikke shout out terugxDtjeez ik gebruikxDvaak maargoed...ff over jou en de verhaal:

  I WANT I WANT I WANT MOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRREEEEEEE zoo is dat een beetje duidelijk(cool)(dit ben jij met je ubercuuwle zonnebril)
  helaas voor ons valt gym morgen niet uit....WE ZIJN NOG WEL Z'N MENTORKLAS....
  maar okeaay jij verdiend dus echt zooovveeeeel kudo's dat quizlet vast zou lopen haha en dan zou jij op 1 in de top komen, en dan wordt jouw schrijftalent ontdekt door een of andere gast....en dan ga je naar Londen om daar verder te schrijven omdat Londen gewoon DaBomb isxDmaar je wil/mag niet alleen dus MOET ik maar mee....en dat moet je liedjes gaan schrijven voor een of andere boyband.....moet jij eens raden voor wie....

  JUISSSSTTT voor Big Time RushxD
  okeaay en BTR is dus op tour weetjewel met een of andere andere band en daarmee kom je dus in contact en zij willen dat jij voor hun gaat schrijven maarja...je hebt een contract en onstaat er een dik gevechtxD
  en uiteindelijk wint toch die andere band te zijn...JUISTTTT en dat is wel one direction:Pmaar dan gaat het uit met Liam's vriendinnetje en jij trekt veel met hem op om hem te troosten en wordt hij verliefd op jou en gaan jullie trouwen en krijgen kinderen en bij Niall en mij is het precies hetzelfde verhaal...(behalve dan dat Niall geen vriendin heeft en ik dan zeg maar niet schrijf maar dat ik gewoon met jou mee ben:P)en dan worden we zeg maar een soort van zusjes want de jongens zijn als broers voor elkaar haha en dan leven we nog lang en gelukkig....
  goed hoe was ik hier ook eens weer gekomen??
  ojaa jou schrijftalent...nee maar serieus ik vind echt dat jij superleuk schrijft en dat je echt je verhaaltje nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang mag maken want dat vind Judith heel leuk...niet alleen Judith trouwens maar ook jou andere abo's heá? XD

  Ik hoooop echt dat het van het weekend mag en anders doen we dat zekers nog een ander xtje want dat MOET MOET MOET!!!!

  nouja...lief lief lief schatje...ik heb niet zoveel meer te vertellen (okeay ik kan uren praten over 1D maar dat gaan makkelijker op school(vind jij die D er trouwens ook niet raar uitzien??(okeaay het is gewoon een hoofdletter)ikke wel)want op school gaan praten veel sneller(volg je het nog met al die haakjes?))
  dus ga ik mijn reactie maar afsluiten en als jij nou nog eens een stukje schrijft_O_ krijg je daarna nog een reactie van mij

  doeeeei lieffie en tot morgen op school
  xxxx LoveYaaaa
  (H)(H)(H)

  7 jaar geleden
 • Shinyworld

  geweldige story! ze moeten het goedmaken, en dan trouwen en een kindje krijgen en een heel gelukkig leven lijden!!! snel verder

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen