Foto bij O83

Harry zat in bad, en af en toe hoorde ik hem zingen. Allemaal zielige hart gebroken liedjes. Mijn hart brak ervan als ik hem zo hoorde, en zag. Ikzelf zat aan de keukentafel, te bedenken wat we zouden kunnen eten. De bel ging en zuchtend stond ik op, wie kon dat nou weer zijn? Toen ik de deur open had gedaan, wist ik al meteen wie het konden zijn. De vier andere gekke apen. ‘Is Harry oke?’ Vroeg Louis meteen dramatisch en ik haalde mijn schouders op, ik wist het echt niet. Ze stapten allemaal de gang in en ik sloot de deur achter ze. ‘Loop maar door, blijven jullie eten?’ ‘Graag,’ ‘Ja,’ ‘Als je het niet erg vind,’ ‘Lekker, ik rammel,’ De laatste was zeker weten van Niall. ‘Wat willen jullie eten?’ ‘Bestel maar iets,’ mompelde Zayn als enige en ik liep naar de telefoon om chinees te bestellen.
Zodra ik ophing en terug liep naar de jongens keken ze me aan. ‘Hoe is het met hem?’ Weer die zelfde vraag, wisten ze het al ofzo? Of ze mijn gedachten konden lezen want Liam legde het uit. ‘Louis las op twitter een berichtje van Caroline en Kai.’ Begrijpend knikte ik. ‘Eerlijk gezegd, ik heb geen idee.’ Mezelf plaatste ik op de poef waar je je voeten op kon leggen. ‘Volgens mij is hij er gebroken door, hij was erg down. En ik hoor hem zingen.’ Bij die woorden vertrokken de gezichten van de jongens. ‘Is dat een slecht teken?’ Vroeg ik voorzichtig. ‘Ja, als hij rapt is hij vrolijk onder de douche. Maar als hij zingt. Dan is het heel slecht, zeker liefdesliedjes.’ Legde Liam uit. Ik knikte en de jongens keken ongemakkelijk een andere kant op. We werden gered door de bel en ik snelde erheen om het eten aan te pakken. ‘Kan een van jullie Harry halen?’ Louis knikte en snelde naar boven. De andere jongens hielpen me om de tafel te dekken en het eten neer te zetten.

Zodra we allemaal zaten en eten hadden kwam er een gesprek op gang. Eerst ongemakkelijk, maar het ging steeds beter. Harry deed niet echt mee, en at een beetje zwijgzaam zijn eten. Ik wist dat het de rest opviel, maar ze zeiden er niks van. Hun kende hem beter dus het was wel het beste, denk ik. ‘Dus zin in dat de clip uitkomt?’ Vroeg Zayn en meteen moest ik lachen. ‘Ja heel erg,’ ‘Ja hoe ging het filmen?’ Vroeg Niall. ‘Goed, het was erg gezellig.’ En meteen werd het stil. Oh ja hun clip was niet zo gezellig verlopen tussen ons. ‘Wanneer komt hij uit?’ Vroeg Louis om de stilte op te vullen. ‘Morgen. Al het goed is.’ En ik nam nog een ham chinees. ‘Staat er bij jullie nog iets geplant?’ Ze knikten alle vier, en kregen allemaal een grijns om hun mond. ‘We gaan een wereldtour doen.’ Jubelde Louis. Mijn ogen werden groot en mijn mond viel open. Harry keek met een ruk mijn kant op en rest leek ook door te hebben dat ze dat niet hadden mogen zeggen. ‘Jullie gaan wat?’ Ik wou het schreeuwen, maar het leek alsof een prop in mijn keel de lucht tegenhield. De tranen branden al in mijn ogen en het duurde niet lang voordat de eerste over mijn wang rolde. ‘Jullie gaan wat?’ Herhaalde ik fluisterend.

Kunnen we mijn record kudo's verbreken, das maar 59 kudo's? I'm begging youuu

Reacties (14)

 • agirlx

  oh oh ..

  6 jaar geleden
 • Tawariell

  Waarom vind ik "Jubelde" zo goed bij Louis passen? "Jubelde Louis." xd

  7 jaar geleden
 • RecklessGirl

  Mag ze niet mee?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

  7 jaar geleden
 • RandomnessXx

  omdat ze weg gaan duh!!

  7 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  Wrom gaat ze nu huilen dan? Kneus xd

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen