Foto bij O85

Langzaam werd ik wakker door een hand die over mijn wang streelde. ‘Wakker worden slaapkopje.’ Aan de lach in de stem te horen was het Harry, althans dat hoopte ik. Ik knipperde vermoeid met mijn ogen en zag inderdaad Harry zitten. Hij haalde zijn hand weg en keek me aan. ‘Wat?’ Vroeg ik argwanend. Hij haalde nonchalant zijn schouders op, maar je zag gewoon dat hij iets achter hield. Met een ruk zat ik recht en keek ik hem aan. ‘Wat?’ Siste ik naar hem. ‘Over een kwartier moet je op school zijn.’ Grijnsde hij. Mijn ogen werden groot en ik sprong mijn bed uit naar de badkamer. Douche zou ik vanavond wel doen. Als een gek kamde ik mijn haar en deed een laagje make-up op. Snel rende ik naar mijn kast en haalde daar een goed setje uit. Toen ik het aantrok, en half op de grond viel omdat ik springend mijn broek aandeed, zag ik Harry geamuseerd naar me kijken. ‘Ik hoef vandaag niet naar school he?’ Hij schudde zijn hoofd en viel op zijn rug van de lach. ‘Je had je gezicht moeten zien.’ Gierde hij van de lach. Snel trok ik mijn broek goed aan en draaide ik me op. Daar stonden de andere jongens, fijn. Ook hun rolden over de grond van het lachen. ‘Het was echt een hilarisch gezicht.’ Lachte Louis. Ik glimlachte fake naar ze waarna ik naar beneden liep. Kinderachtig waren ze soms ook.
‘Maar waarom moest ik nou zo vroeg wakker worden?’ Vroeg ik aan Harry zodra hij beneden was. ‘Je hebt vandaag de uitreiking van je clip, en daarna een optreden en signeer sessie.’ Somde hij op. ‘En dat weet jij allemaal uit je hoofd?’ Hij knikte trots en ik rolde met mijn ogen. Uitslover was het ook. ‘Ik vergeef je nog lang niet hoor Styles.’ Mompelde ik waarna de cracker die ik gepakt had in mijn mond verdween. Harry liet teleurgesteld zijn hoofd zakken en sprong in de armen van Louis die hem niet ving, en dus belande hij op de grond. ‘Bedankt Tomlinson,’ gromde Harry. ‘Graag gedaan,’ antwoorde die simpel en hij ging tegenover me zitten. De rest van de jongens kwam er ook bij zitten en als laatste Harry die pijnlijk over zijn kond wreef. Na mijn cracker op te hebben gegeten stond ik op en trok ik een paar goede schoenen aan. ‘Ik zie jullie later!’ En met die woorden liep ik het huis uit. Net op dat moment zag ik de auto van Marc rijden. Hij was ook nog eens mijn chauffeur, echt een schat. ‘Net op tijd dame,’ zei die waarna hij weg reed. ‘Lets do this!’ Riep ik waarna Marc de radio weer harder aandraaide en we meezongen op de muziek, iets wat we ondertussen altijd deden als we in de auto zaten.

Vrolijk pasen!
Love you all!!

Reacties (12)

 • Gunderson

  LOL

  4 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  Ik mag dit verhaal wel. Ik zit hier echt met een big smile op mijn face, en probeer mijn gezicht in de plooi te trekken omdat het er volgensmij erg vreemd uitziet :3

  7 jaar geleden
 • Romyy43

  Happy Pasen:D

  7 jaar geleden
 • Romyy43

  ‘Over een kwartier moet je op school zijn.’ Grijnsde hij. Mijn ogen werden groot en ik sprong mijn bed uit naar de badkamer. Douche zou ik vanavond wel doen. Als een gek kamde ik mijn haar en deed een laagje make-up op. Snel rende ik naar mijn kast en haalde daar een goed setje uit. Toen ik het aantrok, en half op de grond viel omdat ik springend mijn broek aandeed, zag ik Harry geamuseerd naar me kijken. ‘Ik hoef vandaag niet naar school he?’ Hij schudde zijn hoofd en viel op zijn rug van de lach.,, Facking lollig <3 Snel verder!!

  7 jaar geleden
 • Willeke1d

  leuk snel verder!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen