Foto bij O14

Claireece Rose Hudson

O14 - @Close

Ik werd gewekt door het geluid van zingende vogels, ik opende voorzichtig mijn ogen. Naast mij lag Harry, nog vredig te slapen. Zijn mond hing een beetje open, wat hem schattig maakte. Er verscheen een glimlach rond mn lippen toen ik ontdekte dat mijn Harry's hand de mijne nog stevig vast hield. Ik hielt echt van deze jongen, misschien was ik wel .. was ik wel verliefd op hem.
Ik Bestudeerde Harrys gezicht nu al een tijdje, hij sliep nogsteeds. Ik was in tegendeel al klaarwakker en lichtelijk verveeld, maar durfde mijn hand niet los te maken, bang dat Harry dan wakker werd. Ik keek verveeld de bus rond, het was ondertussen al licht. De boomschildering op de muur was duidelijk te zien en- Holy fuck?.. Boomschildering? Ik schiet overeind, en ruk mijn hand uit Harrys greep. Ik wrijf in mijn ogen, maar het schilderij is er nog steeds. "H-Hoe" Stamel ik, volgens mij werd ik gek, ik kon me dat schilderij niet herinneren. "Hey, gaat het wel?" Vroeg Harry, die inmiddels ook wakker was. Hij legde zijn arm rond mijn heup en drukte me tegen hem aan. "Je ziet lijkbleek" Zei Harry, ik schudde me hoofd. "Die boom, d-die .. hoe komt die daar?" Vroeg ik terwijl ik mijn vinger uitstak. Harry volgde mijn vinger, en schoot toen in de lach, ik snapte de grap niet. "Die heb jij gister gemaakt" Lachte hij, ik keek hem emotieloos aan. Hij loog, dit kon niet. "Weet je het niet meer?" Vroeg hij, er zat een lichte verbazing in zijn stem. Ik schudde mijn hoofd. "Gister hebben we samen de bus geschilderd, jij dat stuk" Hij wees naar de boom "En ik dat stuk" Hij wees naar de andere kant van de bus, waar allerlei vrolijke figuren stonden, en toen kwam alles terug.. Een grinnik ontstanpte me, Ik pakte een kwast en begon mee te schilderen, we maakte niet echt 'iets' het waren gewoon streepjes, rondjes, driekhoekjes enzo, harrys niveau dus. Beelden fliste door mn hoofd, Harry, ik, Harry en ik zoenend. Hadden we gezoend?.. Hoe kon ik dit allemaal vergeten zijn? Ik probeerde alles terug te halen, maar sommige delen bleven open. Een steek ging door mijn hoofd, ik viel achterover, op mn kussen. Het leek wel of ik verlamd was, ik kon niet helder meer denken en me nauwlijks bewegen. Ik hoorde Harry mijn naam schreeuwen, van ver weg, ik sloot mijn ogen, de pijn, het was zo heftig, het werd me gewoon teveel.
"Reece" Hoorde ik van ver, Harry sloeg lichtjes op mn wangen. Ik opende mn ogen, het beeld wat ik zag was onscherp. Ik probeerde overeind te komen, waardoor een misselijk gevoel mn lichaam overnam. "Misselijk" Perste ik eruit, ik zag nog steeds niet 100% scherp. Ik deed een tweede poging om overeind te komen, maar het mislukte compleet. Ik kon mn hoofd net optijd wegdraaien, anders had ik het hele bed onder gekotst. Ik veegde mijn mond af, waarna ik mn ogen dicht kneep. "Shit, shit, shit" Hoorde ik Harry mompelen, ik opende mn ogen weer, het beeld was scherp. Harry drukte een flesje water in mn hand, ik nam een paar grote slokken, het hielp. "Gaat het weer een beetje?" Vroeg Harry terwijl hij mijn braaksel voorzichtig probeerde op te ruimen, met water en een handdoek uit zijn tas. Ik knikte, wat een glimlach rond zijn lippen veroorzaakte. Ik glimlachte flauw terug, ik nam nog een slok water waarna ik de dop er weer op draaide en het flesje naast me neer zette. Harry ging naast me zitten, "Gaat het echt?" Vroeg hij liefjes. Ik knikte, "Ja, het gaat echt, laten we gaat ontbijten" Zei ik, ik perste er een fake glimlach bij, en deed net alsof alles goed ging. Er was niks van waar, mn hoofd bleef maar bonken, steeds op die zelfde plek, waar ik me gestoten had tijdens het ongeluk


KUDO KUDO KUDO KUDO KUDO KUDO =D
HELEDAG TOP = +3 HOOFDSTUKKEN!


C'MON WE CAAAAN DOOOO IT =), we waarderen het echt, hoe jullie zo jullie best doen! we love youu <333
btw, misschien is dit hoofdstuk een beetje onduidelijk, maarrrh later wordt alles duidelijker!

Reacties (11)

 • LovingLilly

  je staat op de 5e plek(dance)(yeah)(dance)(yeah)(dance)

  8 jaar geleden
 • Bts

  Ik ben nu echt benieuwd wat er nou met haar/hun is?

  8 jaar geleden
 • Tinaaax257

  heeft ze iets opgelopen door dat ongelulk?
  p.sp nieuwe abo!

  8 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Snel verder!

  8 jaar geleden
 • heycatnipp

  op nummer 4 in de top!! woee (:

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen