Foto bij ~ |3| ~ 4. 'Just Shut The Fuck Up!' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 3: The Angel Of The Battlefield
Chapter 4: Just Shut The Fuck Up!
_______________________________________________________________________
Badaaaaam!

Door de pijn knijp je jouw ogen even dicht, maar omdat je Pein voor geen meter vertrouwt sper je ze wijd open. Met een luid gegrom kijk je naar Pein. Je wilt opstaan zodat je jezelf beter kan verdedigen, maar door de pijn in jouw buik lijkt het bijna onmogelijk om op te staan. Sterker nog, het voelt alsof er allerlei botten in jouw lichaam gebroken zijn. Je probeert zo snel en voorzichtig mogelijk op te staan, terwijl je de pijn met veel moeite negeert. Alleen lukt het je niet en knal je hard op de grond. Met jouw hoofd draai jij je Kakashi’s richting op. Als je hier eindig, eindig je tenminste naast jouw vader. Naast de persoon die altijd van je gehouden heeft, wat er ook gebeurde. Een betere dood kan jij je niet voorstellen. Je sluit jouw ogen eventjes en geeft de moed voor een aantal seconden op. Nadat je goed nagedacht hebt, krijg je na een tijdje weer wat moed. Puur omdat je de mensen die om je geven niet alleen wilt laten. Katsu, Kokoro, Harumi en misschien nog wat anderen.
Pein blijft je aanstaren met een droge blik in zijn ogen. Hij verroerd zich geen ene centimeter. ‘Je bent net zoals jouw vader, precies hetzelfde. Daarom is het misschien wel verstandig om je vanaf een afstand aan te vallen, maar ik laat je voor nu leven. We moeten Nibi nog uit je halen. Daarna doet de dood zijn werk wel.’ Als hij dat gezegd heeft, bal je jouw handen tot een vuist. Geen denken aan dat je zal sterven en al helemaal niet door zijn handen, of andere ledematen of wapens. Je kan er ook niet tegen dat hij over jouw vader begint. Hoe durft hij überhaupt zo over hem te praten? Je ziet dat hij je minachtend aankijkt, wat jou natuurlijk nog kwader maakt. De haat wordt met de seconden erger, omdat je zijn uitstraling niet kan uitstaan en hij heeft Kakashi vermoord. ‘Het is denk ik toch handig dat ik je van dichtbij aanval.. Als Jinchuuriki moet je in leven blijven. En aangezien je geen kloon bent.. ‘ Met die woorden zet hij een aantal stappen jouw richting op. Je blaast naar hem als een kat, maar hij blijft maar dichterbij komen met dezelfde minachtende blik in zijn ogen.
Na een aantal stappen staat hij stil. Hij staat precies voor jouw neus en voor Kakashi’s neus. Afwachtend kijk je hem aan. Als hij Kakashi met ook maar één vingertje aan zal raken, zal je helemaal flippen. Dat weet je nu al. Je houdt hem zorgvuldig in de gaten. Hij tilt jouw hoofd lichtjes omhoog, door je bij jouw kin vast te pakken. ‘Je hebt het ons gemakkelijk gemaakt, nu Naruto nog. Waar is hij?’ Natuurlijk weet je dat hij niet in Konoha is, maar geen denken aan dat jij het aan hem zal vertellen. ‘Waarom zou ik überhaupt vertellen waar hij is? Nooit zal ik Konoha verraden! Geen enkel persoon in deze village wordt door mij verraden! Al helemaal niet een teamlid van mij!’ gil je luid, terwijl je door de haat overspoelt wordt. Hij kijkt je aan met een blik alsof het hem niks kan schelen. Hardhandig laat hij je los en houdt Kakashi’s hoofd vast. ‘Wordt je net zo hardnekkig als jouw vader? Ik zal maar wijs zijn en zeggen waar hij is.’ Zegt hij met een dreigende toon in zijn stem.
Je voelt de haat in jouw lichaam nog erger worden. Je hebt zelfs het gevoel dat de kleur in jouw ogen veranderen. Veranderen naar de kleuren geel en groen. ‘Blijf van hem af!’ snauw je luid, maar hij doet net alsof hij je niet hoort en knijpt hard in de onderkaak van Kakashi. De pijn in jouw buik wordt nu nog erger. Het gevoel alsof je gebrandmerkt wordt komt namelijk terug. Je wilt het bijna uitgillen van de pijn, maar je onderdrukt het door in jouw lip te bijten. ‘Heb je al pijn? Ik raak alleen maar jouw vader aan, degene waar ik wel meer uitdaging van verwacht had. Je bent wel slap als een Jinchuuriki. Je was zelfs eerder verslagen dan jouw vader.’ Zegt hij droog, met een minachtende blik. Zo minachtend dat je bijna zijn ogen eruit wilt krabben en er dan mee wilt gooien. Kapot maken zodat hij er niks meer mee kan.
Doordat hij over jouw vader praat, wordt je helemaal gek. Een blauwrode gloed komt over je heen, puur omdat je gewoon heel kwaad bent. Niks kan je meer schelen. Zelfs niet het gevoel dat er iets uit jouw rug aan het groeien is.

Reacties (7)

 • Ruki

  Haru: *stampt woeddend pein af en knijp langzaam zijn keel dicht* Dont touch ma boy!

  Snel verder:)

  8 jaar geleden
 • SnoopyTheDog

  er groeit een baby uit der rug!!!!!
  ow w8 dat kan alleen in je buik >.<
  Domme ik, k was al bijna blij mweeeh D=

  Snel verder!

  8 jaar geleden
 • Allysae

  omg
  stomme ^$&#&Ê%^W#&&&U$^*%# penis
  hahahah pein zijn nieuwe bijnaam is penisxD
  snel verder

  8 jaar geleden
 • MissNinja

  we're gonna kick some ass'
  ;D
  snel verder
  of of of
  mhh..
  MARIAAA AVEE MARIAA *KORAANS GEZANG* tututuuu
  sorry, net film gezien
  200 pounds of beauty
  AANRADER!!
  nou ga maar gewoon verder
  xo

  8 jaar geleden
 • Amami

  Pein, je kan je maar beter uit de voeten maken, anders is het bye bye, zwaai zwaai
  Snel veder

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here