Foto bij Chapter 001

~ Zondagavond

Yara Bemmers
“IK BEPAAL ZELF WEL WAAR IK HEEN GA!” Schreeuwde ik naar mijn moeder die me net een maand huisarrest had voorgeschoteld.
Nadat ik vannacht uit was geweest en om half 5 ’s ochtends half dronken thuiskwam, was mijn moeder weer eens verschrikkelijk kwaad. Ik was toch geen baby meer, of wel soms?! Anders zou ik nog een luier dragen en op speentjes sabbelen en babysmurrie eten.. Oké ik geef toe, ik vond die babysmurrie stiekem nog best lekker. Maar goed, ik was geen baby meer. Punt uit.
Boos liep ik naar mijn kamer waar mijn laptop al op me stond te wachten. Ik ging op bed zitten, startte de laptop op en klikte skype aan. Gelijk kreeg ik een incoming call van mijn beste vriendin en drukte op accepteren.
“Hey chicka! Alles goe.. oh.” zei Milou toen ze mijn boze gezicht zag. Ze begon gelijk gekke bekken te trekken. Typisch Milou, ze kreeg me ook altijd wel aan het lachen.
“Mwah, weer eens ruzie met mijn moeder, ik heb 3 weken huisarre-“ “WAT? GAAT HET WOENSDAG DAN NOG WEL DOOR?! We gaan wel One Direction ontmoeten bij die signing hoor!” Ik viel bijna van mijn bed zo hard schreeuwde ze. "Ja joh, rustig! Ik verzin wel wat. Ik zeg wel dat m’n hamster keelpijn heeft en ik even met hem naar de dokter moet.. Ofzo. Komt goed joh.” Milou kreeg gelukkig weer een beetje kleur. Dan leek ze tenminste niet meer op die vrouw van hiernaast. Mijn buurvrouw ziet altijd lijkbleek. En dan komt ze naar je toe gestrompeld en begint over blauwe eenhoorns en lepels die tot leven komen te mompelen. Er zit echt iets niet goed bij dat mens.. Alhoewel, ik was ook niet bepaald de normaalste.
“Mooi zo. Ik kan niet wachten, het gaat echt geweldig worden, we gaan eindelijk onze ducking idolen ontmoeten Yara!” Ik lachte. Milou zei altijd ducking in plaats van fucking omdat ze niet van schelden houdt. En omdat ze van eenden houdt. (vandaar ducking). Man, dat kind werd helemaal gek als ze eenden zag. Meestal begint ze er dan achteraan te sluipen en gaat ze kinderliedjes zingen. Ze zegt dat dat vertrouwend werkt ofzo. Nou er is anders nog nooit een eend gestopt om vrienden te worden met haar.
Goed, terug naar One Direction. Woensdag is er dus een signing in Amsterdam, en –OMG!- Milou en ik gaan dus eindelijk de boys ontmoeten! We zijn samen al fan sinds ze meededen aan The X-Factor en kunnen dus echt niet wachten voor woensdag. Het maakt me niet uit dat mijn moeder zegt dat ik niet mag, ik moet en zal die sexy motherfuckers ontmoeten.
Nadat we nog wat gekletst hadden, sloot ik mijn gesprek met Milou af en besloot nog even wat te twitteren op mijn fan account. Ik zag dat Harry online was, en ik begon maar weer met wat nutteloze dingen te spammen zoals ‘BE MY BOYFRIEND? <3’,
nog niet wetend, wat er in de toekomst ging gebeuren..

Reacties (14)

 • CuteDancingDino

  UMG
  ZE HEEFT ME DOOR
  IK BEN DE BUURVROUW!!
  IEMAND, HELP ME!
  EENDJES<3<3

  5 jaar geleden
 • DROWNER

  Doe buurvrouw van haar is gewoonj stoned man! >.<

  7 jaar geleden
 • ayekidrauhl

  Ik lees je story nu pas...maar die signing was om de hoek van mijn buis.. Hha x

  7 jaar geleden
 • VeerleClifford

  I(H)this Story(H)(H)(H)(H)(H)(K)

  7 jaar geleden
 • LittleBitRum

  best story ever en ja ik heb hem net ontdekt verderrrrrrrr(H)(baby)(yeah)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen