Foto bij Chapter 003

~ Woensdag

Vandaag is dé dag. Ik ga de One fucking Direction ontmoeten! En ik kan eindelijk Harry in de ogen kijken..
Het is 11 uur 's ochtends en Milou en ik hadden ons allebei ziek gemeld van school. Ik zag op twitter dat er mensen waren die zelfs om 7 uur al daar aan het kampen waren om de boys te kunnen zien, maar dat vond ik wel een beetje overdreven want het begon toch pas om half 4.
Ik was net klaar met mijn make-up toen haar moeder van beneden riep "Meisjes! We gaan!" "Oh god oh god oh god oh god" mompelde Milou, en we liepen snel naar beneden. Op naar Amsterdam. "Hell yeah, let's meet our boyfriends!" lachte ze.
Maar toen we aankwamen, was onze hoop gelijk verdwenen. Het was zó druk, en alle meisjes waren zó mooi.. Wij hadden echt geen kans hierbij. Ik voelde me net een aardappel. Zo eentje die dan heel oud is met allemaal rimpelige sliertjes er aan. Zo eentje die je het liefst gelijk wilt weg gooien. In een prullenbak. In Tokyo ofzo. In ieder geval zo ver mogelijk van je vandaan.
Uren gingen voorbij en we mochten eindelijk naar binnen.
"OH MIJN GOD! We zijn in dezelfde ruimte als One Direction! Oh. Mijn. God! Ik kan Niall's nando adem al ruiken.. Yara ik denk dat ik zo flauw val, zorg jij dat Niall me opvangt?!" Milou hyperventileerde bijna, echt hilarisch.
We liepen zo ver mogelijk als we konden naar voren, maar op een gegeven moment bleven we maar ergens in het midden staan want we wilden kleerscheuren voorkomen. Wat wel hilarisch zou zijn, want dan zou ik zéker their attention hebben.
Op een gegeven moment gingen er een aantal lichten aan en er kwam een man op het podium te staan. Hij hield een soort intro en praatte wat onzin die toch niemand wilde horden.
Toen kwamen eindelijk de jongens op het podium en het gegil was INSANE.
Het voelt zo onwerkelijk om je idolen in levende lijven te zien. Milou begint hard in m'n hand te knijpen van de spanning, en ik knijp vrolijk terug.
Na al het geschreeuw en nadat de jongens wat vragen van meisjes uit de zaal hebben beantwoord, begon de signeersessie. Iedereen mocht nu langs hun tafeltje lopen en een blaadje met handtekeningen halen.
Elke stap dichterbij de jongens maakte me zenuwachtiger. Ik besloot mijn blik op Harry te laten zodat ik zijn reactie kon zien als hij me zag. Ik weet het, ik heb teveel hoop. But never say never right?
Toen we eindelijk aan de beurt waren, viel ik haast om. Zayn gaf me een knipoog, Liam gaf me een high five, Louis had het helaas te druk met andere meisjes en ik heb Niall mogen knuffelen. En toen Harry.. wow.
Ik keek nog steeds naar Harry om te zien wat zijn eerste indruk was. Toen hij me eindelijk opmerkte stopte hij even met schrijven. Hij keek me 2 seconden lang en en zei toen met zijn heerlijke hese stem: "Hi! What's your name?" "Yara." antwoorde ik. "Beautiful name, just as you." Zijn blik daalde even af naar mijn shirt. "Oh, you've got my attention." en toen knipoogde hij en ging verder met schrijven. Oh. Mijn. God. Hij knipoogde. Harry Edward Styles zei dat ik zijn aandacht had en hij knipoogde. Woah.
'Nu moet ik het doen.' dacht ik. "Can I please touch your hair?" Vroeg ik te blij. "Of course, go ahead" glimlachte hij.
Ik stak mijn hand uit en voelde aan zijn haar. Het was echt hemels. Alsof ik een zacht hondje aaide. Terwijl ik nog steeds voelde zag ik zijn blik op mijn borsten rusten. Ik vond het niet eens erg. Hij pakte mijn hand uit zijn haar en gaf een kusje op mijn wijsvinger. Oh. Mijn. God. Ben ik in de hemel? Ik glimlachte flauw en zei nog snel "thank you, i love you!" voordat ik door de bodyguard werd weggetrokken. Ik hoorde nog vaag "love you too!" en liep toen weg.
Milou kwam snel achter me aangerend en begon gelijk te ratelen over dat Niall echt helemaal geweldig was. Ik antwoordde niet en was nog steeds een beetje in 'shock'. Ik had nog nooit een filmpje op youtube gezien waarbij hij zoiets deed bij een fan.. Ach wat denk ik nou, ik heb geen kans, ik ben nog steeds die aardappel in Tokyo.
Ik liet Milou doorpraten en moest het allemaal maar aanhoren. Toen we een uur later weer in de auto zaten was het even stil.
"Maar OMG, kustte Harry je hand nou?" vroeg Milou toen ineens.
En toen barstte ik ook los. Ik begon alles te vertellen, aangezien Milou het niet had gezien omdat ze alleen maar met Niall bezig was, en ik kon niet stoppen met vertellen hoe geweldig het was. Toen ik eindelijk uitgerateld was besloot ik mijn mobiel te pakken om Twitter te openen en mijn volgers te updaten over hoe geweldig het was. Tot ik ineens deze tweet zag:

@Harry_Styles: Met some lovely fans today, especially one girl, she totally 'got my attention'. Oh and she has a very soft forefinger. Thank you Holland .xx


Wat vinden jullie tot nu toe van dit verhaal?
Wat kan beter?
Ik hoor het graag, hehe!_O_
xoxox

Reacties (10)

 • CuteDancingDino

  lk voelde me net een aardappel.

  dude,
  ik bén een aardappel!

  5 jaar geleden
 • AnkePayne

  Omg flippen !!!!

  6 jaar geleden
 • 1DILoveUx

  AAAAAAAAAAAH OMG HOE KOEWL AAAH HIJ TWEETTE NAAR EEN NEDERLANDS MEISJE AAAH.
  Ow wacht het is een verhaal.
  lol

  7 jaar geleden
 • Snakes

  Geweldig verhaal tot nu toe!
  ga zo door!! :D_O_

  7 jaar geleden
 • Evytjeuh

  het leek net of ik ook bij de singeersessie was het verhaal vind ik echt perfect ! x

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen