Foto bij O17

Claireece Rose Hudson

O17 - @Close

Ik staarde naar het plafond, mijn ogen deden pijn en ik was moe, maar kon onmogelijk in slaap komen. Hoelang lag ik al zo? Doelloos voor me uit te staren. Ik hoorde buiten de eerste vogels al fluiten, ookal was het nog donker. Ik had nog niet geslapen vannacht, ik had nog geen oog dicht gedaan. "Claire?" Vroeg Harry's schorre stem. Ik schrok even, hij had me nog nooit eerder Claire genoemd. "Mmmmmmm?.." Was mijn simpele antwoord, ik had eerlijk gezegd niet zo veel zin om te praten, mijn keel deed pijn van het huilen en het schreeuwen.. "Je broer he, Austin, je houdt zeker heel veel van hem?" Vroeg Harry, er zat een verlegentoon in zijn stem. Ik kreeg een glimlach op mn gezicht, ik hield inderdaad heel veel van Austin, hij was écht alles voor me, samen met mn moeder. "Ja" Antwoorde ik, terwijl mijn glimlach nog steeds mijn lippen sierde. "Vertel" Zei Harry, ik draaide mn hoofd naar hem toe, hij keek me aan. Hij vond het echt interessant, dat zag ik gewoon aan hem. "Mijn moeder werd gek toen mijn vader overleed, ze deed niks meer.. Ze keek me zelfs niet aan. Eigenlijk had ik geen moeder én geen vader meer.." Vertelde ik, Harry was één en al oor. "Het gaat nu veel beter met mn moeder, maar het was niet altijd zo geweest. Austin nam de vadertaak op zich, hielp me met mn huiswerk hij werkte zelfs zodat ik en mijn moeder te eten kregen." Ik kreeg een glimlach rond mijn lippen, het was geweldig wat Austin voor ons gedaan had. "Hij is heel erg speciaal voor me geworden en doet er alles aan om me te beschermen" Ik stopte even, grotendeels doordat ik een droge keel had. "Hij is vast heel erg ongerust" Zei Harry, een steek ging door mn hart. Ik was Austin totaal vergeten, onrustig spring ik overeind wat me een stekende hoofdpijn veroorzaakt. Ik schiet in de stress, Austin was nu zo ongerust, hij denkt vast dat ik dood ben of- "Reece, rustig!" Harry spring ook op, hij slaat zijn armen om me heen en probeerd me te troosten. Maar ik sla zijn armen weg. Ik moest hier weg, nu! Ik moest naar Austin, naar mama, naar Kay, ik moest naar huis! "Waarom moet mij dit overkomen, waarom ik?" Scheeuw ik, hysterisch sla ik om me heen. Ik begin tegen de muren van de bus aan te trappen. Harry pakt me vast, dit keer steviger want ik kan niet meer uit zijn greep ontsnappen. Ik schreeuw dat hij me los moet laten, maar inplaats daarvan struikt hij over mijn haren. Ik word langzaam rustiger, maar de tranen blijven geluidloos stromen. "Het is niet eerlijk" Snik ik, Harry wiegt ons langzaam heen en weer. Het kalmeerde me.
Na een tijdje laat hij me los, hij pakt mijn gezicht vast, "Reece luister, iedereen is ons op dit moment aan het zoeken, ze vinden ons heus wel" Zei Harry zacht, ik knikte. Hij had gelijk, zoals altijd. Hij drukte een klein kusje op mijn voorhoofd. Ik glimlachte zwak. "Laten we nog wat gaan slapen voordat het licht wordt" Zei hij, ik knikte opnieuw. Ik liet me weer in bed zakken en sloeg de 'deken' over me heen. Harry keek me aan, zijn hand ging naar mijn wang, waar hij liefjes overheen streek. "Ik hou van je, Reece" Zei hij, met zijn oh zo mooie stem. Ik voelde het bloed naar mn wangen stijgen, waar Harry's hand nogsteeds oplag. "Ik hou ook van jou Harry" Zei ik, waarna ik langzaam in een diepe slaap viel. Veilig, naast Harry.

Heyy Sweeties <33
Ik, Diede ben ziek =(, maar wilde toch een hoofdstuk voor jullie schrijven, hij is alleen een beetje slecht.. I'm Sorry

Reacties (11)

 • Bagnall

  hij is niet slecht (;


  snelverder<33 en beterschap

  8 jaar geleden
 • MissJojo

  Niet slecht, super lief:)
  Beterschap!

  8 jaar geleden
 • ShadeOfMusic

  snel verder <3
  hoop dat er nog wat 'voedsel in de automaat zit '

  8 jaar geleden
 • Bts

  Slecht? Slecht?! SHAME ON YOU! Dit hoofdstuk is -zoals alle andere hoofdstukken geweldig! En dan ben je ook nog ziek! Als ik ziek ben lig ik er als een halfdood paard bij, dus ik vind het een wonder -en natuurlijk super lief dat je een hoofdstuk schrijft (: Heeeeel veel beterschap! c:

  8 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Beterschap!
  Snel verder!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen