Foto bij Chapter 005

Isn't he lovely? <3

"Nog 10 minuten!" Riep Milou's moeder van voor uit de auto.
De hele weg terug hadden Milou en ik gefantaseerd over wat dit zou kunnen betekenen. Zou hij iets van me willen? Of deed hij gewoon aardig tegen zijn fans zodat iedereen hem lief zou vinden? De flirt.
Toen ik 9 jaar oud was, had ik eens iets met een jongen. Na 2 maanden kwam ik erachter dat hij het alleen maar deed omdat ik een trampoline in mijn achteruin had staan. Ouch. Niet dat dit ook maar iets op het gedoe met Harry lijkt, maar toch.
Uiteindelijk besloten we maar dat het allemaal te mooi om waard te zijn was, en we gewoon wat handtekeningen kwamen ophalen, en meer niet. Heel toevallig wel handtekeningen van de 5 leukste jongens ter wereld, waarvan 1 mij bijna smeekte om terug te komen, maar dat laten we maar even ter zijde.
"Yaar, Lou, we zijn er. Ik wacht daar om de hoek oké?" zei Milou's moeder, maar wij waren de auto al uitgerend. Toen we bijna bij het hotel waren, hoorden we ineens gefluit achter ons. We besloten dit te negeren, aangezien we wel eens eerder op jongens waren afgelopen die naar ons floten en toen vieze plannetjes met ons in gedachte hadden, maar gelukkig (en vraag niet waarom) had Milou een tubetje mayonaise bij zich en kon ze die nog net in de ogen van de jongens spuiten, voordat we bijna ontvoerd werden.
Maar toch draaiden we ineens allebei tegelijk om, nadat we hadden bedacht wie dit wel eens konden zijn.
En daar stonden ze, de vijf jongens van One Direction. Ze stonden heel nonchalant op een rijtje, en hun ogen gingen van mij naar Milou en weer terug. Louis had het papiertje met de handtekeningen in zijn hand bungelen en zei heel koel "Lost something, girls?" Waarna Milou een kleine kreet slaakte en meteen op Louis afrende en in zijn armen sprong. Louis bleek het niet erg te vinden, en Niall keek zelfs een beetje jaloers naar Louis. Als ik dit aan Milou zou vertellen, werd ze helemaal gek.
Harry pakte het papiertje van Louis af en kwam op mij aflopen. "Hi Yara, here are the signatures, you forgot it today at the signing" en hij knipoogde. ALWEER.
"H-how do you know my name?" En terwijl ik dat zei, bedacht ik me dat ik dat al had gezegd toen hij vandaag vroeg hoe ik heette. Domme ik.
"You told me today, remember?"
"Eh.. yes. I'm so silly. I always get silly when I'm nervous. Sorry for that. I hate being nervous. Oh gosh" Ratelde ik maar. Ik schaamde me dood.
"You're cute when you're nervous, but there's no need to be that babe" Ik bloosde en Harry glimlachte breed.
"BOYS, WE HAVE TO GO NOW!" Riep een stevige man vanuit een zilveren busje.
"Damn, we really have to go. But we're staying for one more day in Amsterdam, because Liam has an aunt over here. Maybe I'll see you soon?" Hij gaf me een kus op mijn wang, drukte het papiertje met handtekeningen in mijn handen en liep toen snel weg. Ik keek hem nog een tijdje na, hoe hij Milou van Niall aftrok en hoe de jongens met zijn allen in het busje stapten en wegreden.
"YAAR, IK HEB EEN FOTO WAARBIJ NIALL OP MIJN WANG KUST! Zijn we in de hemel!? Knijp me. Nu." Ik kneep haar lachend.
"Au, bitch!" "Je vroeg er zelf om hoor!"
Toen we allebei moesten lachen, ontdekte ik ineens wat gekrabbel op de achterkant van het papiertje met handtekeningen. Het waren een aantal cijfers. Wacht eens even.. "OH MIJN GOD! MILOU, IK HEB HARRY'S TELEFOONNUMMER!"


Misschien vinden jullie dat
ik weinig schrijf, maar ik
was gister heel de dag met mijn zus
shoppen enzo dus had ik niet zoveel tijd:)
Laat alsjeblieft weten wat je tot nu toe
van dit verhaal vind?_O_
Reacties + kudo's please? <3
xoxox

Reacties (8)

 • Pale

  Khad 2 weken met n jongen. Kwam erachter dat hij het alleen deed omdat ik een drumstel in huis had. -.-

  7 jaar geleden
 • 1DILoveUx

  Hahahaha, dat over die trampoline heeft mn zusje van 6 ook, maar dan nog geen vriendje maar kinderen uit de buurt, hahax

  7 jaar geleden
 • EenhoornDrol

  Deze story is amaZayn;)

  7 jaar geleden
 • Snakes

  Nialler over here!
  I love milou;)

  7 jaar geleden
 • Evytjeuh

  i love this story so hard and i want the number of naill i am a nailler !

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen