Foto bij Chapter 006

"No way, laat eens zien?" Ik liet het papiertje zien aan Milou, die gelijk begon te gillen. Ze gilde nog harder dan alle fans van vandaag bij de signing bij elkaar. Nou oké, dat ook weer niet, maar het was in ieder geval hard. Heel hard. "THIS CAN'T BE TRUE, oh mijn god, hij vind je leuk! Harry Edward Styles vind jou, Yara Bemmers, leuk!" En ze begon weer te gillen. Het leek wel alsof ze blijer was dan mij, ik was dan ook nog steeds in shock van wat er vandaag allemaal zo snel achter elkaar gebeurd was. Harry Styles, bandlid van One Direction, geliefd door miljoenen meisjes, heeft mij zijn telefoonnummer gegeven.
"Oh duck, mijn moeder staat nog te wachten!" Riep Milou, en snel renden we terug naar de auto om vervolgens Milou haar moeder helemaal gek te maken met verhalen.
Toen we (alweer) een uur onderweg waren, begon ik een beetje moe te worden. Er was ook zoveel gebeurd vandaag, dingen die niet zomaar elk meisje mee mocht maken. Snel keek ik nog even op twitter. Ik had samen met Milou besloten om maar geen dingen die rechtsreeks over Harry ging te plaatsen, ten eerste om geen haat te krijgen van jaloerse fans en ook omdat ik natuurlijk niet echt zeker was wat Harry nou van me wilde.

@YaraBemmers: Today was the most amazing day in my life! <3

Mensen uit mijn klas reageerden erop zoals; "Was het leuk? " want die dachten natuurlijk dat ik het gewoon over de signing had. En geloof me, het is zo moeilijk om niet over de daken te schreeuwen dat je Harry Styles zijn nummer hebt.
Milou was inmiddels in slaap gevallen, zij was natuurlijk ook moe van het Niall bespringen. Ik besloot nog even één keer twitter te refreshen en dan ook maar proberen te slapen.

@Harry_Styles: Call me maybe?

Oh. Mijn. God.
Tweette Harry nou serieus 'call me maybe'? Ik zag al gelijk allemaal fans reageren die dachten natuurlijk dat die tweet over het liedje ging, maar ik wist wel beter. Was dit een teken?
"Milou..? Milou?!" Ik schudde Milou wakker en ze keek me een beetje vaag aan. "OMG Yaar, ik droomde dat we One Direction ontmoetten en dat Harry jou leuk vond en dat je zijn nummer had en ik knuffelde Niall en-"
"Milou, dat heb je niet gedroomd. Lees dit" en ik overhandigde haar mijn iPhone en liet het "gesprek" zonder dat we elkaar hadden gementioned zien.
"Bel hem. NU." Zei Milou abrupt met een twinkeling in haar ogen. "Oh Yaar, ik vind dit zo leuk, ik ben echt blij voor je! Harry Styles vind je leuk! Je MOET hem bellen!"
"Ik durf niet.. Wat als ik weer van die stomme dingen ga zeggen? Je weet hoe ik ben als ik nerveus ben.."
"Oh ja, ik weet nog die keer dat die jongen je om je nummer vroeg, en dat je je achternaam begon te spellen! En toen hij zei dat het niet uitmaakte dat je over gele pony's met een hinnik-gebrek begon te-"
"Ja ja, nu weet ik het wel. Hou op oké?" Ik schaamde me dood toen ik Milou's moeder zachtjes hoorde grinniken.
"Sms hem dan, dan kan er niks misgaan." zei Milou toen vastbesloten.
"Typ jij maar iets voor me, ik ben hier totaal niet goed in." En milou griste mijn iPhone alweer uit mijn handen en toetste het nummer van het blaadje over.

To: Harry
From: Yara

It's hard to look right, at you baby, but here's my number, so call me yourself maybe? .xx

"Simple, but effective." Zei ik toen ik las dat Milou gewoon het liedje had afgemaakt in het smsje, en ik drukte op verzenden.


Nu al bijna 10 abo's,
thank you so much! <3
De tekst doet trouwens weer
raar met kleur enzo,
Maarja negeer dat maar even..
Reacties + kudo's please?
xoxox

Reacties (7)

 • xirenestyles

  Ok, ik lees je verhaal op de trap omdat ik iets boven moest pakken maar al niet stoppen met lezen en ga volgens mij zometeen hyperventileren omdat ik dat ook wil meemaken en je zo echt schrijft en het net is of ik t zelf meemaak ;$

  Xxiloveyourstory!

  7 jaar geleden
 • MissesStyles

  Na een vierkantje, verdwijnt de opmaak. Het is nogal raar enzo, maar cold het vierkantje zelf moet je -als je dat wilt- ook aparte opmaak doen -_- suuuper geschreven & je suis jalouse!

  8 jaar geleden
 • FrannieSuggy

  ik houd van dit verhaal

  8 jaar geleden
 • xMuppet

  omg love it, voortaan zeg ik duck in plaats van fuck :')

  8 jaar geleden
 • Jenneke

  Iduckinglove-ittoooo

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen