Foto bij ~ |3| ~ 5. 'I'll Never Be The Same' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 3: The Angel Of The Battlefield
Chapter 5: I'll Never Be The Same
_______________________________________________________________________
De titel..Is in het echt een liedje van Red *-*
Awesome lied ;3

Jouw Kekkei Genkai de Hoshikagan is uit zichzelf geactiveerd. Dat weet je doordat je voelt dat er allerlei chakra naar jouw wang stroomt. Alleen voelt deze chakra iets anders aan dan normaal. Het voelt duivels en onheilspellend aan. Ook voel je dat de botten die je gebroken of gekneusd had tijdens de aanvallen van Pein, langzaam aan het helen zijn. Het enige wat je nu nog voelt is de pijn in jouw onderbuik. Precies op de plek waar je nog een aantal sterretjes hebt zitten. Het doet zelfs zoveel pijn, dat je het gevoel kan vergelijken met het gebrandmerkt worden op een gevoelig plekje. Je sluit jouw ogen eventjes. Je herkent al die gevoelens. Die gevoelens had je ook tijdens het Chuunin. Het lijkt erop dat je overgenomen wordt. Overgenomen door jouw duivelse kant.
Je kan nu vanuit jouw ooghoeken zie wat er uit jouw rug groeide. Twee mooie witte vleugels. De pijn in jouw buik wordt erger. Met jouw hand rijk je naar de plek waar het lijkt alsof je gebrandmerkt wordt. Pein pakt ruw jouw arm vast en trekt je omhoog. 'Te makkelijk. Hoe kan iemand die zo snel verslagen is een Tailed Beast zijn? Maak je geen zorgen, dadelijk ben je die last af.' zegt hij droog. Plotseling begin je kwaadaardig te grijnzen. 'Waarom blijf je maar steeds herhalen dat je me verslagen hebt?' zeg je met een enge stem. Een duivelse stem, die al laat horen dat het niet goed zal aflopen. Je hebt jouw lichaam voor geen meter onder controle. Het enige wat je nog in controle hebt is jouw inner-ik. Pein kijkt je aan alsof je een dom persoon bent en jij je gewoon over moet geven. Je ziet dat hij een stok pakt en die bij Kakashi's hoofd houdt. Je weet wel dat hij Kakashi geen pijn meer kan doen aangezien hij al dood is, maar toch doet het je wel pijn om dit te zien.
Je wordt helemaal paranoïde, grijpt Pein hardhandig bij zijn keel en knijpt er hard in. Jouw witte vleugels kleuren langzaam zwart. De kleur van de duisternis en nog meer onheilspellende dingen. Jouw korte nagels beginnen iets langer en scherper te worden. Net zo scherp als die van een kat. Het lijkt erop dat ze langzamerhand Nibi's trekjes begint te krijgen. De oogkleuren groen en geel, maar ook natuurlijk de nagels. Hard begin je met jouw nagels in zijn nek te knijpen. 'Blijf van mijn vader, mij, mijn familie en vrienden af!' snauw je met een luid geblaas. Alleen lijkt hij er niet zo van onder de indruk te zijn. Je knijpt daardoor nog harder, waardoor er bloed vanuit zijn nek komt.
Pein kijkt je even aan. Met een plotselinge harde vaart knal je naar achter, zonder dat hij je ook maar aanraakt. Je knalt tegen een aantal stenen aan. Vloeiend spring je uiteindelijk weer op beide voeten. Als een snelle behendige kat ren je naar hem toe en probeer je hem te schoppen, alleen doet hij iets waardoor het niet lukt. Je kan het beter beschrijven als een soort van extra beschermingslaag. Weer knal je hard naar achter. ‘Denk je nou echt dat ik op zal geven na een aantal stoten?’ snauw je luid, luider dan je ooit gedaan hebt. Je bekijkt hem goed. “Zelfs iemand zo sterk als hij heeft een zwakke plek. Iedereen heeft dat wel, hoe moeilijk het ook te vinden is.” Denk je bij jezelf. Het is best irritant dat je jouw lichaam zelf niet meer kan besturen, maar je weet dat jouw duivelse kant zijn werk wel kan doen.
Je bekijkt hem even van top tot teen en observeert hem goed. Je moet hoe dan ook zijn zwakke plek vinden, al duurt het heel lang om het te vinden. Opgeven is namelijk geen keuze. Geen denken aan dat je hem laat winnen. Je zal er alles aan doen om Konoha te beschermen, al wordt het je dood. Plotseling voelt het alsof je keihard naar hem toegetrokken wordt. Je kan het niet stoppen, zelfs jouw duivelse kant heeft er geen controle over. Je ziet uit reflex dat Pein heel snel een stok uit de mouw van zijn Akatsuki mantel pakt. Voordat jij jezelf ook maar kan verdedigen, steekt hij de stok recht in jouw lichaam. Hij raakt je precies onder jouw sleutelbeen. Het lijkt er nu zelfs op dat het helemaal verlamt is. Alsof er daar geen chakra meer naartoe stroomt. ‘Je zal snel weer bij jouw vader zijn.’ Mompelt hij droog. ‘Bereid je maar voor op jouw ondergang.’ Door zijn droge en koude woorden, veranderd de blauwrode gloed die om je heen raasde langzaam in de kleur donkerrood. Hard begin je hem te slaan en te trappen. Alsmaar blijf je dezelfde trappen herhalen, maar dan natuurlijk op andere plekken. Het valt je op dat hij na een aanval een aantal seconden niet echt wat doet. Zijn zwakke plek zit dus achter zijn aanvallen.
Met jouw vleugels sla je hem op zijn schouderbladen. Hij moet je hoe dan ook loslaten. Dit keer duwt hij je hard naar achter. Je weet dat je vanaf nu nog maar een paar seconden hebt om hem goed aan te vallen. Hard ren je naar hem toe, grijp je hem vast en vliegt snel omhoog. Je weet dat je nog maar rond de drie seconden hebt nu. Zo snel als je kan vlieg je naar beneden en gooi je hem op de grond. ‘Denk je nou echt dat je me zo makkelijk verslaat als hem?’ hoor je hem zeggen. Je weet dat hij daarmee Kakashi bedoelt. Doodziek wordt je ervan. Jouw duivelse-ik is het ook zat. ‘Jouw dood zal pijnlijk worden en je zal verbranden in de hel.’ Zeg je met een duivelse stem. Tegelijkertijd maak doe je snel een aantal handsigns waardoor er een vuurfeniks ontstaat. Het bestaat alleen maar uit vuur, geen vlees of wat dan ook.
Diep van binnen wordt je een klein beetje bang voor de medemensen. Je weet wat jouw duivelse-ik van plan is. Ze is van plan om een erge jutsu te doen. De jutsu is zo erg, dat je daarmee Konoha nog meer kan verwoesten. Je vliegt omhoog, grijnst breed en doet een aantal jutsu’s. ‘Special Star Jutsu Fire Burning.’ Zeg je met een hele duivelse stem. Net zoals jouw inner-ik al dacht wat de duivel zou doen. De ergste jutsu die er in de clan is zal ze uitvoeren.

Hi!
Ik denk dat ik ooit eventuele bijrollen erbij doe..
Het kan zelfs een character van JOU zijn ;3
Als je eventuele interesse hebt in een bijrol, moet je een reactie plaatsen.
Als ik dan denk dat het de tijd is voor een bijrol, krijgen de mensen die interesse getoond hebben een Privébericht met een aantal vragen
Maar, het MOET een Japanse naam zijn.
Zal een beetje raar wezen als ik in Konoha iemand vind met een Nederlandse naam, ne?

Reacties (6)

 • MissNinja

  ZO KLAAR MET LEZEN
  super geweldig leuk
  sneeeeeeeeeeellllll verdeerrr
  en en geen bijrol, want ik kan geen japanse mensjes bedenken lol x[

  8 jaar geleden
 • Amami

  Ikke wil ook bojrol, net als de meeste mensem trouwens, maarja whatever.
  Snel veder

  8 jaar geleden
 • MiekieChan

  Teehee, ik wil ook wel een Rol
  maar ik heb 100 karakters en personages, dus je moet maar vertellen wat voor een soort type je wil(A)
  teehee
  Echt super geschreven, SNEELLLL VEDERSSSSSSSS

  8 jaar geleden
 • Ruki

  Oe oe oe ikke wil bij rol x3 maar hoeft niet hoor ^^
  snel verder:)

  8 jaar geleden
 • Kiriyama

  Jaaaa, ik wil een bijrol, omg O.o
  Ehm... Nou, ze heet Hotaru, en wat moet ik hier verder nog zetten? :')
  Een storyline waarschijnlijk... Lol, ik ben even inspiloos xp
  Kom later wel terug n.n
  Snel verder <'33

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here