Foto bij O87

‘Dank jullie wel! Jullie zijn geweldig!’ En met die woorden blies ik hun nog een handkusje toe. Het optreden was geweldig geweest. Tussen de liedjes door had ik nog wat vragen van hun beantwoord, het was gewoon geweldig. Het gaf je gewoon een speciaal gevoel hoe die fans zo toegewijd waren aan je. Moe en nat van het zweet werd ik omarmt door Marc. ‘Kom dan ga ik je naar huis brengen.’ Ik knikte opgelaten en liep naar mijn kleedkamer toe.
Mijn hoofd liet ik steunen tegen het koude autoraampje en ik sloot mijn ogen. Ik was uitgeput. Wat zou ik doen als ik de jongens weer zag? Zou ik ze negeren, of in mijn armen sluiten? Of zou ik ertussen in doen? Zo koel mogelijk reageren. Dat zou waarschijnlijk het beste zijn.
‘Myra wakker worden. We zijn er.’ Moe opende ik mijn ogen en keek ik gedesoriënteerd rond. Oh ja ik zat bij Marc in de auto. Buiten zag ik ons huis en moe en verward opende ik de deur. ‘Bedankt Marc,’ mompelde ik en hij schonk me een glimlachje. Met half hangende ogen liep ik naar de deur toe. Die werd open gezwaaid door Harry. ‘Hoi,’ grinnikte ik droog. ‘Neem een douche, of bad. En daarna gaan we een film avondje houden?’ Twijfelend vroeg hij het aan me waardoor ik moest lachen. ‘Tuurlijk Haz, op jou kan ik toch niet boos blijven?’ En glimlachend nestelde ik me tegen zijn borst aan. Zijn typische Harry luchtje drong mijn neus in waardoor ik nog breder moest glimlachen. ‘Maar volgende keer vertel je het eerder.’ Snel knikte hij. Een zacht tikje gaf ik hem op zijn neus. ‘Zijn de jongens er ook nog?’ Hij knikte. ‘Mag ik Lilsa en Marije ook uitnodigen? Anders ben ik het enige meisje, en dan blijven ze slapen. Het is toch weekend.’ En ik zette een pruillipje op, wetend dat hij dat nooit kon weerstaan. ‘Tuurlijk, bel ze maar en ga daarna douche.’ Blij sprong ik hem om zijn nek. ‘Wist je dat het net lijkt alsof we op onszelf wonen?’ Mompelde Harry waardoor ik knikte en de trap oprende. Ik had even geen zin om Roxy en Alex uit te nodigen. Ze zouden waarschijnlijk toch de eerste tien minuten lopen fangirlen. Huppelend liet ik me op een stoel zakken en viste mijn mobiel tevoorschijn. ‘Met Marije.’ Hoorde ik Marije’s stem zeggen. ‘Raad eens, je mag blijven logeren en we houden een film avondje met de jongens!’ Juichte ik meteen enthousiast en Marije hoorde ik aan de andere kant juichen en gillen. ‘Ik kom eraan,’ grinnikend sloot ik het gesprek af, waarna ik Lilsa belde. Zij mocht en kwam er ook aan. Dit zou geweldig leuk worden. Helemaal blij stond ik op en huppelde ik verder naar mijn badkamer. Snel sprong ik onder de douche, weer helemaal wakker.

Ok jongens, ik denk dat ik voor Taylor Lautner ga. Omdat daar de meeste stemmen voor waren... maar je kunt nog altijd iemand opgeven, maar de kans ik klein dat hij het word...
Love ya all

Reacties (10)

 • SRE

  Snel verder_O_

  8 jaar geleden
 • NikIaus

  (H)

  8 jaar geleden
 • XxDarknessxX

  GEWELDIG verhaal <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  8 jaar geleden
 • Semantiek

  hmmm, vind taylor lautner eigenlijk niet al te leuk of weet ik veel. maar ik vind het goed hoor! leuk deeltjee!

  8 jaar geleden
 • LukesPenguin

  leeuuk snel verder hea!!!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here