Foto bij Chapter 008

Toen dan eindelijk de bel ging rende ik, voor zover dat kon op mijn hakken, als een gek naar de deur. Toen ik hem opende stond hij daar. Heel nonchalant met een gave blazer aan, en zijn handen liet hij rusten in de zakken van zijn beige chino broek.
Hij bekeek me van top tot teen, net zoals ik bij hem had gedaan.
"You look beautiful, Yara." zei hij met zijn welbekende heerlijke scheve glimlach op zijn gezicht.
"Thanks Styles, you look not bad too" Zei ik, en ik glimlachte flauw.
Harry stak zijn hand uit. "Wanna come with me?"
"I'd love to." antwoordde ik, en ik pakte zijn fluweelzachte handen beet. Hij begeleidde me naar de autodeur en liet me als een echte prinses zitten. Hij liep om de auto heen en ging zelf ook zitten en startte de auto. "So.. where are we going?"
"You'll see babe" zei hij geheimzinnig en hij kneep even in mijn bovenbeen.
Hij zette de radio wat harder en begon heerlijk mee te zingen. Het voelde echt alsof ik hem al jaren kende. Wel logisch eigenlijk, want ik luisterde elke dag wel de muziek van zijn band en ik wist zo'n beetje alles over hem en had ook elke foto die van hem genomen was wel zo'n beetje gezien. Maar hij leek zich ook op zijn gemak te voelen, alsof hij mij ook al jaren kende. De hele autoweg hadden we niet zoveel woorden uitgewisseld, maar dat maakte voor mij niet uit. Het voelde wel prima zo. Heel vertrouwd en rustgevend. Hij wilde me immers beter leren kennen op een date, en niet in de auto.
Toen we er na ongeveer een halfuur blijkbaar waren, want Harry stopte ineens de auto, waren we aangekomen bij een prachtig meer. Het was donker, dus kon je goed de lichtjes zien die uit een vreemd glazen gebouw kwamen. Het was geweldig. Het was een restaurant van glas, dus je kon zeg maar van buiten de mensen zien eten. En zo dus vanbinnen op het prachtige meer met lichtjes uitkijken.
"This is amazing, I didn't even know this did exist!" Zei ik, nog steeds met een bewonderende blik in mijn ogen tegen Harry.
"I knew you'd like it. Come, take my hand." Ik pakte zijn hand aan en we liepen zo het restaurant binnen. Blijkbaar had Harry al gereserveerd want er kwam gelijk een ober naar ons toe die ons naar een een klein beetje afgelegen tafeltje leidde. We gingen zitten en bestelden wat te drinken.
"Don't you find it.. a little bit weird?" begon ik toen. "I mean, I do. I was just some fan yesterday and now.. I'm here with you in a restaurant."
"Well, when I first saw you at the signing, I already knew you were the girl I was looking for for so long. I believe in love at first sight Yara. So please let me get to know you better, and let's just have an amazing night." Hij pakte mijn hand en gaf er een klein kusje op, en ik smolt helemaal weg.


Kudo please? <3
Ps. Dankjullie voor de abo's,
I really appreciate that! <3
xoxox

Reacties (4)

 • YoureSwag

  Kan het niet in het Nederlands is makkelijker lezen

  7 jaar geleden
 • xMuppet

  awh zo lief <3

  zie net dat ik bij je vorige hoofdstuk geen reactie heb geplaats I'm sorry

  7 jaar geleden
 • Superqueen

  awwwwwwww, zo lief!!!!!!!
  snel verder!

  7 jaar geleden
 • LovingHarry

  Awhhhhh, snel verder! ;D

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen