Foto bij Chapter 010

Ik vind dit zelf een beetje een saai stukje, sorry daarvoor! <3

Toen hij (helaas) mijn lippen na een tijdje losliet keek hij me nog even recht in de ogen aan. 'Dit was liefde.' dacht ik. Ik hoor wel eens vaker van die verhalen dat hij weer eens is gespot al zoenend met een meisje, maar ik zag in zijn ogen dat het liefde was, en niet zomaar lust.
We bleven nog eventjes tegen elkaar aan zitten zonder iets te zeggen, en genoten gewoon van elkaars aanwezigheid.
"Come, take my hand" Zei Harry toen hij ineens opstond en hij stak zijn hand uit. Ik pakte hem aan en vond het jammer dat het alweer voorbij was.
"We're going home, it's already 1 o'clock." Zei Harry, en ik knikte.
"Shall I bring you home, or do you wanna stay with me in our apartment?"
"Isn't that a little bit too fast?" Lachte ik.
"Hm, maybe." antwoordde hij, en we stapten in de auto. "I'll bring you home."
Toen we aankwamen bij Milou's huis, en ik bijna wilde uitstappen, hield Harry me nog even tegen.
"Yara, I really loved it tonight. I've got a little present for you" Hij drukte een klein vierkant ingepakt pakketje in mijn handen. "Open it when I'm gone" Hij gaf me nog snel een kusje op mijn mond en gaf me toen het gebaar van "ga maar", en ik stapte uit. Ik liep naar de deur en zwaaide Harry nog even uit tot hij uit de straat was verdwenen.
Shit, ik had geen sleutel bij me. Ik liep om het huis heen, en ging onder Milou's raam staan. Ik gooide wat steentjes ertegen aan, en uiteindelijk zag ik en slaperig hoofd tussen de gordijnen door verschijnen. Gelijk verdween het weer en ik hoorde de voordeur opengaan. Ik liep weer om het huis heen naar de deur waar een springende Milou stond. "Kom snel binnen!" Riep Milou en ze rende al naar haar kamer met even later mij er achter aan. Toen we eindelijk op haar zolderkamer waren en de deur dicht hadden gedaan zodat we Milou's ouders niet wakker zouden maken, begon Milou van alles te vragen. "Was het leuk? Wat hebben jullie gedaan? Wat zei hij? Hebben jullie gezoend?" Ik lachte.
"Het was echt geweldig, hij nam me mee naar een glazen restaurant waar je op een prachtig meer kon uitkijken. Daarna hebben we nog heel lang op de rotsen bij het meer gezeten en-" "HEBBEN JULLIE GEZOEND?!" Onderbrak Milou me. "JA! Oh Lou, het was echt gewéldig! Oh wacht, ik kreeg net nog een cadeautje van hem!"
"Laat zien!"
"Ik heb het zelf nog niet eens uitgepakt, dat mocht nog niet.." Ik pakte snel het cadeautje uit. Het was een boekje. "1001 redenen waarom ik gek op je ben" las Milou voor. "OH WAT SCHATTIG YAAR! En het is Nederlands! Hij is het waarschijnlijk helemaal gaan vertalen in de winkel.. HOW CUTE!"
"Hij is écht heel lief.." Zuchtte ik.
Vanaf het begin had ik er al aan gedacht, maar nu drong het pas echt tot me door. Ik zou sowieso geen relatie kunnen beginnen met Harry. Hij is beroemd, en ik niet. Ik woon in Nederland, hij in Engeland. Hij moet vaak naar het buitenland, en dan zit ik heel lang alleen. Miljoenen meisjes hangen aan zijn lippen, en daar zou ik echt niet mee om kunnen gaan. Ik zou ziekelijk jaloers worden en dan is het al snel over tussen ons. Ik had het zelfs een keer uitgemaakt met een jongen omdat hij liever met zijn hond ging wandelen dan met mij afsprak. Ik was jaloers op een hond, laat staan dat ik miljoenen mooie meisjes (+ oma Caroline, oh daar moest ik Harry nog echt even over uithoren) als concurrentie had..
Nee, een relatie ging zeker weten niet werken. Waarom had ik dan ook met hem gezoend, dit maakt het allemaal zo moeilijk.
Ik deed mijn jurk en die verschrikkelijk pijnlijke hakken uit, deed mijn pyjama aan en kroop naast Milou in haar tweepersoonsbed. We kletsten nog even over alles wat er was gebeurd, en besloten toen te slapen.
Ik stond het punt in slaap te vallen, toen ik een smsje kreeg.

From: Harry
To: Yara

Sleep well beautiful, I love you .xx

En met deze zin in mijn gedachte viel ik heerlijk in slaap.

Mijn abo's gingen ineens heel snel,
superbedankt! En bedankt voor de lieve
reacties! <3
Kudo?
xoxox

Reacties (3)

 • Axe

  Oma Caroline, haha ik moest echt te lang nadenken voor ik door had wie je bedoelde:D

  6 jaar geleden
 • Nyara

  AHAHAHAH oma Caroline

  snel verder

  8 jaar geleden
 • HellsxAngel

  ooooh hoe schattig !!
  enneuh... miljoenen mooie meisjes + oma CarolinexD
  die vond ik echt goed !
  maar goed cliché momentje
  snel verder !

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here