Foto bij O89

Lilsa p.o.v.
Een gil ontsnapte over mijn lippen toen ere en schrik moment kwam in de film. Zayn hoorde ik grinniken en ik gaf hem een por in zijn buik. Ik keek opzij en zag Myra verscholen in de armen van Niall zitten. Wat schattig. Marije had het zich comfortabel gemaakt in de armen van Harry, die het duidelijk niet erg vond. En Liam en Louis waren gewoon een apart stel. Ik voelde me trillen en Zayn’s blik branden op me. ‘Kom,’ fluisterde hij in mijn oor en hij trok me mee omhoog. De rest keek ons vragend aan en Zayn zei. ‘We gaan even een luchtje scheppen.’ En hij trok me mee naar buiten. Het was al sterk afgekoeld, en de sterren stonden helder aan de hemel. ‘Wat is er?’ Vroeg ik verward aan hem. Ik weet niet wat het was, maar als ik bij hem was. Voelde ik me altijd zo veilig. ‘Niks wat is er met mij, wat is er met jou?’ En hij trok me op een bankje dat er stond. Zijn blik ontwijkend keek ik naar de grond. ‘You can tell me.’ Fluisterde hij en hij nam mijn handen vast. Mijn gedachten gingen meteen naar Bonny. Dat stomme kind. Eerst mijn vriendje afpakken, en me daarna bedreigen. Vol afschuw schudde ik mijn hoofd. Maar Zayn interpreteerde het anders. ‘Je kunt het me zeggen, waar ben je bang voor?’ ‘Weet ik niet,’ zei ik schouderophalend. ‘Waarom niet?’ Hij pakte mijn hoofd vast tussen zijn handen en draaide mijn hoofd zo dat ik wel in zijn ogen móest kijken. En ze waren zo mooi, tegen deze ogen zou ik nooit kunnen liegen. ‘Het is iets met Bonny,’ fluisterde ik. Zayn wist meteen wie ik bedoelde. Want hij kende het hele verhaal over haar en Myra en over mijn vriendje. Dat had ik hem de vorige keer verteld. ‘Wat is er met haar?’ Weer durfde ik het niet te zeggen. Waarschijnlijk zou hij me haten dat ik het deed. ‘Ze zei tegen me dat ik moest doen alsof ik Myra’s vriend was, en dan zou ze de informatie gebruiken die ik had. Om haar zwart te maken.’ Ik zag zijn blik onbegrijpend worden en hij keek me vol afschuw aan. ‘Maar ik wou het niet, maar ze bedreigde me.’ Fluisterde ik erachteraan. Zijn blik verzachte en keek me medelijdend aan. ‘Ik durf het haar niet te zeggen. Straks gelooft ze me niet.’ Fluisterde ik. Tegen Bonny had ik gezegd dat ik nog geen informatie had, maar ik had genoeg. Ik kon het alleen niet over mijn hart verkrijgen het door te vertellen. Nooit had ik van roddelen gehouden, maar dit was gewoon afschuwelijk. ‘We moeten het haar vertellen,’ mompelde Zayn. Allen ze zou ons toch niet geloven, Zayn mocht ze namelijk niet echt. ‘Ze gelooft het wel,’ mompelde Zayn alsof hij mijn gedachten kon lezen. ‘Kom, ik sta achter je.’ Hij drukte nog een kus op mijn voorhoofd en trok me omhoog mee naar de woonkamer. Hier kwam het dan. En twijfelend liep ik achter hem aan.

LoveXit: Neej ik heb intake op het Clusius, je weet vast wel waar dat is als je daar ook ergens woont. En volgende week weer een intake op Barneveld... maar vriendinnen gaan daar wel heen!
Kunnen we de top in? Ik ben erg vroeg uit vandaag dus, kunnen veel deeltjes komen!

Reacties (12)

 • agirlx

  Bonny is echt een bitch!:@

  6 jaar geleden
 • LoveXit

  Aah okee, jammer.. zolang je maar iets gaat doen wat je leuk vind;)k heb t eigenlijk nog niet eerder laten weten, maar je verhaal is echt geweldig! Je schrijft echt supermooi;)

  Xx.

  7 jaar geleden
 • Romyy43

  Snel verder:D

  7 jaar geleden
 • XxDarknessxX

  GEWELDIG verhaal <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  7 jaar geleden
 • GottaBeLouis

  Bonny


  > BITCH!!!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen