Foto bij Chapter 014

Toen we weer naar Milou's huis waren gefietst besloot ik mijn moeder maar even te gaan bellen, nadat Milou het met haar moeder had besproken en het toen het geweldig vond. Ik tikte haar nummer in en na 3 seconden nam ze op.
"Hoi mam.." begon ik.
"Oh Yaar, het spijt me zo, ik mis je.. Kom je snel terug naar huis? Het spijt me zo!" haar stem trilde een beetje, ze moest bijna huilen.
"Sorry mam, ik kom voorlopig nog even niet terug. Ik ga samen met Milou een weekendje naar Londen.. zodat ik bij Harry kan zijn."
"Dus het is waar wat ze in de bladen zeggen? Ga je echt met Harry Styles? Je wordt zo groot ineens.. Mijn kleine meisje.."
"We daten alleen maar mam, hij heeft me gewoon uitgenodigd om een weekendje naar Londen te komen met de jongens van zijn band. En noem me niet je kleine meisje, want dat ben ik niet."
"Yaar, het spijt me zo.. Kom je nog wel even langs voor je vertrekt?"
"Misschien. Het zal waarschijnlijk morgen avond worden.. Doei mam." En ik hing op. Het deed me best pijn, maar dat liet ik niet zien. Eigen schuld, moest ze me maar niet zo behandelen als alle vorige jaren. Ze wist in ieder geval waar ik nu was, zodat ze me niet voor vermist ging opgeven. Heeft ze al eens eerder gedaan, maar toen zat ik gewoon in de schuur verstopt. Haha.
Ik liep naar Milou's kamer. "Ik heb het m'n moeder verteld, ik denk dat ik morgenavond voor we vertrekken nog wel even langs ga.."
"Is goed" zei Milou, en ze gaf me een stevige knuffel als teken dat ze er altijd voor me zal zijn. Milou was echt mijn zusje, ik hield van haar.
"Zullen we alvast gaan inpakken?" vroeg Milou toen ze me losliet. "Morgen moeten we toch echt even een dagje naar school want anders valt het wel heel erg op, en dan hebben we dus geen tijd om in te pakken."
"Hell yeah!" riep ik. Ik hield van inpakken. Het geeft je gewoon zo'n heerlijk vakantiegevoel.
Uiteindelijk had ik eigenlijk heel willekeurig wat kleding in mijn koffer gedaan, van alles wat omdat ik geen idee had wat voor weer het zou gaan worden. En ik hield van keuzes hebben, ik kleed me 's ochtends namelijk altijd aan op basis van mijn humeur. Ik deed het in een veel te grote koffer, want ik was van plan om in Londen met Milou natuurlijk nog flink te gaan shoppen.
Ohja, ik moest Harry natuurlijk nog bellen. Ik pakte mijn iPhone en zocht in mijn contactenlijst naar zijn naam. Ik drukte op 'bellen' en Harry nam gelukkig al snel op.
"Hi sunshine"
"Hey curls, so.. I think I'll see ya in London tomorrow?"
"Oh, you're allowed to go? That's great! I can't wait! I'll show you everything in London, you're gonna love it!"
"I know, I'm so excited! And I can't wait to see you again.." Slijmde ik.
"Me neither love, I'll pick you up at the airport tomorrow, okay? Have to go now, the signing is about to start. Bye beautiful" zei Harry en hij hing op.
Damn, ik had zoveel geluk met deze jongen.


Kudo? <3

Reacties (4)

 • Snakes

  Hoe meer ik lees hoe leuker ik harry vind!!

  7 jaar geleden
 • xEskimoKiss

  Of course babe, I'm gonna rape that little green button(cool)
  I love this story <3 Ik vind jouw humor echt leuk (: Dus ik neem even een abo, WOEHOE xd

  8 jaar geleden
 • esmee024

  Snel verder !<3

  8 jaar geleden
 • ilovezaynjw

  Snel verder!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen