Foto bij O92

Marije en ik zouden ons gaan klaar maken om een middagje te shoppen. Lachend liepen we de trap op, Louis had aangedrongen dat hij mee mocht met ons. En nu moest hij op ons wachten. Uiteindelijk ging Harry ook mee en Niall ook. Zayn niet, hij ging langs zijn ouders en Liam zou met Dani iets gaan doen. Dus we gingen met ons vijven weg. Toen we weer mijn kamer in kwamen, zagen we de spullen van Lilsa staan. ‘Wat zullen we ermee doen?’ Mompelde ik. ‘We kunnen Zayn vragen of hij het terugbrengt? Hij heeft de beste relatie met haar.’ Mompelde Marije. Het was waar. ‘Ik zal het zo wel aan Zayn geven.’ Lachend liep ik mijn kast in en haalde er een goed setje uit. Waarna we ons omkleden en ons haar deden.
‘He he, eindelijk zijn de tutjes klaar.’ Mompelde Harry waarna hij een tik van mij kreeg. ‘We zijn geen tutjes. En nu komen, of we doen nog even onze make-up bijwerken.’ Zei ik op een geïrriteerd toontje. Harry liet zich dat geen twee keer zeggen en vloog de deur uit, met een hysterisch drukke Louis achter zich aan. Marije voegde zich bij hun en rende er achteraan. Ik haakte mijn arm door die van Niall en trok de deur achter ons dicht. Me moeder was al op haar werk, en Edje ook. ‘Let’s go!’ Riep ik en huppelde, met Niall aan mijn arm, naar de auto. Niall kon het maar net bijhouden, maar toen hij het ritme te pakken had huppelde hij net zo vrolijk mee. Lachend kwamen we aan bij de auto en stapten we er enthousiast in.
De hele weg naar het centrum hadden we liedjes op de radio meegezongen, en het was hilarisch omdat duidelijk Marije niet kon zingen. Dus de hele tijd hoorde je haar geblèr erdoorheen. ‘Kom we gaan.’ Juichte ik en haakte mijn arm door die van Marije waarna we druk de stad in liepen. De jongens liepen er een beetje stil achter, waarschijnlijk zodat ze minder opvielen. Ikzelf had net als de jongens een zonnebril opgezet en een pet opgedaan. Marije sleurde me mee in een winkel en meteen stortten we ons in de rekken.
‘Kom er nou uit!’ Zeurde Harry. Marije had me gedwongen om dit strakke zwarte jurkje te passen. Maar ik was te onzeker om het hokje uit te komen. Waarschijnlijk leek ik er heel dik in, hun zouden het vast ontkennen. ‘Als jij niet komt, kom ik.’ Dreigde Harry nu. Zuchtend schoof ik het gordijn opzij, en stapte het hokje uit met mijn blik gericht op de grond. Toen hun niks zeiden keek ik op en zag ik drie monden openhangen, Marije was kleren zoeken. ‘Zeg maar dat het me niet staat,’ mompelde ik en meteen gingen de monden dicht. ‘Het staat je geweldig!’ Riep Louis uit. Ik rolde met mijn ogen en ging voor de spiegel staan. Niall zei niks en keek alleen, maar goed ook want commentaar van hem zou ik niet kunnen verdragen. ‘Koop hem,’ ‘Nee!’ Zei ik meteen. ‘Ik koop hem voor je.’ Zei Niall waardoor ik hem ongelovig aankeek. ‘Nou als je erop staat,’ mompelde ik. ‘Zijn we klaar?’ Zeurde Harry. ‘Ja hoor Haz, als ik dit gepast heb.’ Grinnikte Marije waarna Harry een geërgerde kreun liet horen. Lachend liep ik het hokje weer in.
‘Gaan we ergens eten?’ Zeurde Niall voor de honderdste keer nu. ‘Ja hoor, ik heb genoeg.’ Melde Marije. ‘Ik ook,’ ‘Eindelijk!’ Juichte Harry waardoor we in de lach schoten. ‘Nando’s!’ Riep Niall opgewonden en hij begon op en neer te springen. ‘Niall mijn tassen!’ Waarschuwde ik hem en meteen hield hij op. We hadden zoveel geshopt dat de jongens ook tassen moesten dragen. Maar daar waren ze voor toch?

Ok eerst moet ik even zeggen dat ik best wel teleurgesteld in jullie ben, gezien het weinig aantal reacties. En daarom verdienden jullie eigenlijk dit stukje niet, maarja ik ben weer eenst te lief -.-"


lindaaXyouu, coowl ik ga hem of in Groenhorst Barneveld volgen. Of op het Clusius College hier in de buurt. Waar volg jij hem??

Reacties (24)

 • LoHaZaLiNi

  'maar daar waren ze toch voor?' hilarisch!! <3

  8 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  'daar waren ze tog voor?' oho! Hoezo onbeschoft xd

  8 jaar geleden
 • Semantiek

  zeur niet, je hebt gewoon 5 pagina's reacties, sgatjj(H)

  8 jaar geleden
 • xNLSxx

  NANDO'S leeuuukkk

  8 jaar geleden
 • BAMMCUWL

  hé hé wij verdienen altijd stukjes en jij idd ook veel reacties. leuk stukje weer!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here