Foto bij Chapter 018

"It's time to get up in the evening, got McDonalds breakfast for you! Or any other brand.. We drove two miles to get it,
so you better get up and eat it" Ik herkende gelijk de wake up song die de jongens hadden gezongen in hun documentaire. Langzaam werd ik wakker en ik zag dat ik in slaap was gevallen tegen Harry aan, en Milou was hetzelfde gebeurd bij Niall. In de deuropening stonden de overige 3 jongens, en Niall had ergens een gitaar vandaan getoverd.
"Hi guys" Glimlachte ik slaperig.
"Go ahead with singing, I'm still sleeping" zei Milou en ze nestelde zich nog wat meer tegen Niall aan. De jongens lachten.
"Let's go inside, you have to unpack your stuff and then you can continue sleeping in a bed" zei Harry toen, en we besloten de auto maar uit te gaan.
Toen we uit waren gestapt, stonden we voor een enorm gebouw. (Zie hier)
Van binnen was het heel mooi, heel groot modern. Het was een enorme troep, iets wat we al hadden verwacht.
"So, there we have Scarlett." zei Louis tegen Milou. "Our personal counselor for gay marriage. Right Harry?" en hij gaf Harry een dikke kus op zijn wang waardoor we allemaal moesten lachen.
"Let's go upstairs, I'll show you your room" zei Harry toen tegen ons.
"I wanna see your rooms first! I've always wanted to see that!" jubelde Milou. "Believe me, you don't wanna see that.." zei Louis nog, maar Harry nam ons al lachend mee naar boven.
Alle kamers waren hetzelfde ingedeeld, alleen die van Harry en Louis was ietsjes groter omdat hun een kamer deelden. het zag er heel modern uit qua meubels, maar de grond kon je niet eens door van de troep. Je kon wel goed zien welke kamer van wie was, Zayn had bijvoorbeeld een enorme spiegel aan de wand hangen, Niall had een rijtje met gitaren langs de muur staan, Liam's kamer zag er nog redelijk netjes uit en die van Harry en Louis.. Tja daar durfde ik gewoon niks over te zeggen. Er lagen vooral veel kleren van Louis op de grond zag ik, het was echt een verschrikkelijke rotzooi.
Toen kwamen we bij onze kamer, hij was echt prachtig. Heel modern met bruintinten, en een heerlijk groot en zacht bed.
"It's gorgeous, thanks curls" zei ik tegen Harry.
"I'm glad you like it babe" fluisterde Harry in mijn oor.
Milou was al op het bed geklommen en begon te springen. Ze deed vaak heel kinderachtig, maar omdat haar uiterlijk best volwassen was maakte dat haar echt typisch Milou. Dat was zo leuk aan haar.
"It's already half past 11 so we're all going to sleep, we only had 3 hours sleep last night.. Sleep well gorgeous" zei Harry, hij gaf me een kus op mijn wang en liep toen de kamer uit.
"Dit is echt gewéldig! Heb je deze kamer al eens goed bekeken?" riep Milou.
"Ik weet het, en dat bed.. echt goddelijk!" lachte ik.
"Wie weet wat hier allemaal in gaat gebeuren.." Milou wiebelde met haar wenkbrauwen en ik gaf haar een stomp in haar buik.
Milou wist dat ik nog maagd was en dat ik dat graag nog even zo wilde houden. Zij vond het alleen onzin en zei dat je gewoon van je leven moet genieten, nu het nog kan. Zij had dan ook al een aantal vriendjes gehad..
We hadden ooit een soort weddenschap opgesteld, dat als ik voor mijn 18e nog ontmaagd werd, en ik was nu 17, dat ik een van chocolade gemaakte reuze eend van haar kreeg. Haha.
"Jij en Niall bedoel je zeker!" zei ik grijnzend.
"Ach, misschien.." zei ze en we moesten allebei lachen.
"Laten we even onze spullen uitpakken en dan gaan slapen." stelde ik voor, en Milou knikte.
We gingen opzoek naar een klerenkast, en in plaats daarvan troffen we een geweldige badkamer aan. Heel modern weer, zoals de rest van het huis, met soort jacuzzi waar rozenbladeren in lagen met en een douche van ik gok zo'n 3 bij 3 meter. We waren echt in de zevende hemel.
Toen we dan eindelijk een klerenkast hadden gevonden, en alles hadden uitgepakt, vielen we in het heerlijk zachte bed in slaap met de gedachte dat we een geweldig weekend tegemoet gingen.


Another mini-shoutout, dit keer naar MsStylinson,
ik vond je reactie echt heel lief, dankjewel! (: <3
Ps. De foto van Yara staat in hoofdstuk 1
helemaal bovenaan, je kan op haar naam klikken!
Pps. Thankyouguyssomuch voor de 30 abo's! <3
Ppps. Nog 3 abo's op mijn andere story en
dan activeer ik chapter 1!
xoxox

Reacties (3)

 • Gunderson

  holy fuck Yara = knap!

  4 jaar geleden
 • Claddagh

  Hmmmm, jij gaat verder schrijven of ik stuur 1D op je af.
  Nu ga je juist niet schrijven, maar toch ;D

  7 jaar geleden
 • xEskimoKiss

  WIEEEE, leuk stukje (:

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen