Foto bij Chapter 020

We stapten uit op een parkeerplaats in the middle of nowhere. "We have to walk for like 10 mintutes, and then we’re at The London Eye. Shall we go in there?" vroeg Harry toen, en ik knikte.
Hij stopte zijn handen nonchalant in zijn zakken en we begonnen te lopen.
"Do you still.. regret our kiss?” vroeg hij toen voorzichtig na een paar minuten. Ik moest even nadenken, ik wist het zelf niet eens. Natuurlijk had ik er geen spijt van, dat zeker niet. Ieder meisje had wel in mijn schoenen willen staan. Maar of ik het nog een keer zou doen? Geen idee. Het was zo moeilijk, daten met een beroemd iemand..
"I don't know, it's just a little bit weird for me you know, you're.. famous and stuff" zei ik, en Harry knikte begrijpend.
"It's not only that.. I've always been a little bit scared to attach myself to someone, and you're famous and you have millions of female fans which makes it even harder.. And it goes so fast.. You don't even know me for a week now!" somde ik op.
"Some people say 'love needs time' but I believe in love at first sight. I already really love you Yara, it feels like I know you already for so long.. And remember our little Q&A at the water? I know everything about you what I wanted to know.. Time is an illusion." zei hij, en ik kon het niet laten dus kwam er toch een kleine 'awww' uit mijn mond.
"We're here. I'll pay for you" zei hij toen we bij he enorme reuzenrad aan waren gekomen. Man, dat ding was écht groot!
Ik zag dat Harry iets tegen de man zei toen hij aan het betalen was.
Toen we eindelijk in de kabine mochten, zag ik dat we maar met 2 andere mensen waren. Dat was echt weinig, want - en ik overdrijf niet - er konden zeker wel 40 mensen in zo'n ding.
"What did you say to him?" vroeg ik.
"That I wanted some privacy" antwoordde hij nonchalant. Oh god. Ik vond het eigenlijk wel spannend, haha.
Gelukkig waren die 2 andere mensen een stel van ongeveer 60 jaar dus herkenden ze Harry niet en kon hij tenminste eindelijk zijn zonnebril en capuchon af doen. Het rad kwam in beweging. "I love London" zei ik met een kwijlende blik kijkend naar buiten.
"Yeah it's lovely.." antwoordde hij vaag en hij pakte mijn hand beet.
"What's wrong?" vroeg ik, en Harry keek me recht in mijn ogen aan. Even, voor een paar seconden, was ik van de wereld af. Zijn ogen waren zo mooi. Hij kwam steeds dichterbij, en drukte voorzichtig zijn lippen op de mijne. Maar na 3 seconden liet hij ze ook weer los.
"Yara?"
"Yes?" antwoordde ik, nog een klein beetje in shock dat hij me zojuist weer had gekust.
"Can I please give you another kiss, but then as in, a kiss to my girlfriend? I can make you the happiest girl in the world, if you want. I'll prove it." Awwww, dit was echt het liefste wat ik ooit had gehoord, en ik glimlachte breed. "Of course, go ahead" ik deed zijn stem een beetje na als hoe hij toen op de signing in Nederland had geantwoord toen ik vroeg of ik zijn haar mocht aanraken. Wat was die aanraking toen nog zo onschuldig, en moet je me nu zien..
Hij boog zich weer naar voren, en plantte zijn lippen weer op de mijne. Hij kuste me heel zacht en liefjes. Hij opende zijn mond om vervolgens met zijn tong toestemming aan mijn lippen te vragen of hij naar binnen mocht. Ik opende mijn lippen vrijwillig, en er ontstond een liefdevolle zoen.
Ik besefte me even dat hij me nu al een aantal keer had verteld dat hij van me hield, en ik hem nog geen een keer. Ja in smsjes, maar dat was niet 'echt'.
Na een tijdje lieten we elkaar los. "I love you curls" zei ik, en ik nestelde me tegen hem aan in zijn armen.
Genietend van het mooie uitzicht, met mijn vriendje. Harry Styles.Klef klef klef, haha.
Another mini-shoutout - halleluja dit begint
bijna een soort gewoonte te worden :') -
is vooor: kirstenXD! Haar reactie was
echt ge-wel-dig, ik lachte me kapot hahaha!
Hoofdstuk 20 alweer.. kudo daarvoor? <3
xoxox

Reacties (6)

 • RandomnessXx

  ooow zuperzaynX!!

  mijn vriendin heet yara!!!

  nou ja niet alle yara's kunnen aardig zijn natuurlijk...

  8 jaar geleden
 • skipAbeat

  Mg jeej shout out to me say HEEY omg weer je ik was ooit toen ik klein was jaar of 5 met de boot naar london geweest weet he herinner me niks van londen maar wel van de boot omg ik haat mezelf voor dat ik bedoel hallo had ik toen harry ontmoet omg was ik dus zo gelukkig you know:)you never know maybe liam or niall or louis or aayn omg no put zayn last thats sad weet he daz erg alls je iemand van de jongens op het einde moet zettten dan voel je he zo schuldig weet je maar hee komaan ik weet dus niks meer van fucking londOn ik weet alleen dat ik vel gegeten heb op de boot en dat is het omg mijn geheugen laat me in de steek dat is zoo erg he ik weet niks meer van toen ik kleun was welke school welke vrienden weeg je das echt erg:(maar goede story petory omg sat doet me denken aan tori van victorious saar swhat soo bye xx im out

  8 jaar geleden
 • Herope

  oh, 20 hoofdstukken in 1 keer gelezen.
  Snel verder!!

  Love it:D

  8 jaar geleden
 • Claddagh

  Supahh lieff.
  Stiekem ben ik nu jaloers op Yara xd.
  Ookal heb ik een hekel aan die naam, een kind op school heet zo en ze is echt super vervelend. Toch ben ik jaloerss. lol.
  Keihard kudo. Als het kon ging ik de heletijd kudo doen xd.
  Ik houd van die foto. Die foto van Hazza. Die's echt cute <'3. Snel verdah gaan jij ;D trollollollol. Er kwam net zoon brise reclame: 'En van Harry natuurlijk.' En dit vaagt. Vaagt is ene vaag woordje. OKEY IK HOU AL OP. xd.

  x

  8 jaar geleden
 • COOKIEDOUGHx

  Ik adore je verhaal echt:9~
  Hij is super enne, snel verder!(H)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here