Jake Fraun

Ik kuste Liam net onder zijn oor, voor ik met mijn tanden zachtjes in zijn oorlelletje beet. Liam kreunde en ik voelde zijn vingers zachtjes aan mijn haren trekken. Mijn handen gleden nu onder zijn shirt en streelden zijn borstkas. Ik voelde ook zijn handen onder mijn shirt en ik huiverde even toen hij mijn tepels streelde. Liam drukte zijn lippen ruw tegen de mijne en mijn tong versmolt met de zijne.
"Liam, ik heb alles voor de deur neergelegd."
Blakes stem maakte dat ik opveerde als door een wesp gestoken. Hij stond niet in de kamer, maar de opbouwende sfeer was verbroken. Ik ging rechtop zitten en probeerde mijn hartslag tot bedaren te brengen terwijl ik half en half verwachtte dat Blake de kamer zou inkomen. Maar dat deed hij niet. Ik hoorde nog net hoe het geluid van zijn voetstappen wegstierf. Terwijl ik nog steeds hijgend op het bed zat, sloeg Liam de dekens van zich af en liep naar de deur. Hoewel hij deed alsof hij alles onder controle had, zag ik dat zijn ogen een tintje donkerder waren dan normaal wat absoluut verraadde dat hij geil was. Dit zou nog wel eens een interessante dag kunnen worden.
Liam kwam de kamer terug binnen met een dienblad vol spullen en vaag herkende ik de verpakking van chocolade. "Liam? Wat heeft dit in godsnaam te betekenen?" vroeg ik verward, ik snapte er geen snars van. Liam, die mij volkomen negeerde, zette alles neer op de grond en ik zag hoe hij vanalles uitstalde, iets in het stopcontact stak, en klaarzette. Ik keek zwijgzaam naar het tafereel voor me. Na zo'n klein halfuurtje, eindelijk, keek hij me aan en glimlachte naar me. "Vandaag heb ik zin om jou te plezieren."
Mijn adem stokte in mijn keel en mijn hartslag versnelde. Liam nam met een grijns mijn hand vast en trok me van het bed. Nog half geshockeerd door zijn woorden volgde ik hem naar de badkamer. "Maar eerst gaan we douchen." Ik voelde hoe zijn vingers zich om de rand van mijn shirt sloten en dat over mijn hoofd trokken. Tijdens die seconden ontwaakte ik uit mijn soort van shock en begon mezelf uit te kleden. Liam draaide de kraan aan en ging gauw onder de warme stralen staan; ik volgde niet veel later. Liam nam de douchegel en begon me in te zeepen door langzaam en liefdevol mijn huid te strelen. Af en toe ontsnapte er een zuchtje aan mijn lippen wat Liam deed grijnzen. Mijn verstand stond volledig op nul en mijn lichaam genoot met volle teugen. Liam was zo lief en zacht, maar ik wist dat hij tegelijkertijd vurig en zelfs een beetje ruw kon zijn, wat me alleen maar meer deed verlangen. Ik was het douchen vrij snel beu, ik was nieuwsgierig naar wat hij met de chocolade ging doen, en spoelde mezelf af. Ik stapte de douche uit en sloeg een handdoek om mijn middel. Ik had mijn armen al afgedroogd toen Liam me tegen hield. "Laat mij je afdrogen", fluisterde hij zwoel in mijn oor waardoor het kippenvel op mijn huid stond. Ik knikte zwakjes en voelde mijn benen week worden. Voor ik kon omvallen, ging ik op de rand van het bad zitten. Mijn zenuwuiteindes stonden strak van opwinding en tintelden elke keer dat Liam mijn huid aanraakte met de handdoek.
"Nu moet je op het bed gaan liggen, op je rug", fluisterde hij en ik deed wat hij zei. Toen Liam zag dat ik gemakkelijk lag, kwam hij naar me toe met een grote kom in zijn handen. Terwijl hij de kom naast me neerzette en zelf ook op het bed plaats nam, rook ik de weeïge geur van chocolade. Liam grijnsde terwijl hij me gebood mijn ogen te sluiten. Ik, echter, had niet de behoefte om niets te zien en bleef hem gewoon verlangend aankijken. Liam doopte zijn vinger in de kom en stak hem lustig in zijn mond. Ik pruilde en Liam snapte de hint. Ik had sowieso al een voorkeur voor chocola, maar nu samen met Liams vinger in mijn mond zat, genoot ik er nog meer van. Ik kreeg ineens een leuk ideetje. Ik wikkelde mijn tong om zijn vinger die nog steeds in mijn mond zat en zoog zachtjes aan het topje ervan. Liam, die dit totaal niet verwacht had, kreunde lichtjes waardoor ik breed grijnsde. Hij haalde zijn vinger uit mijn mond en doopte hem terug in de chocolade. Langzaam begon hij het over mijn buik uit te smeren door streepjes te trekken. Ik rilde, huiverde en kreeg kippenvel, ik geraakte er helemaal opgewonden van. Zo ging het een tijdje door totdat ik helemaal onder de chocola zat en mijn lid bijna twee keer zo groot als normaal was. Ik kreunde en pufte terwijl Liam onverbiddelijk bleef strelen. Zijn hand, die hij nu helemaal in de chocolade had gestoken, had de bruine kleur van chocolade en voelde warm aan tegen mijn huid. Zijn strelingen, die voornamelijk over mijn borst en mijn buik waren geweest, begon stilaan te zakken en mijn ademhaling was overschakeld op een soort gehijg. "Liam", kreunde ik nu, volledig in beslag genomen door zijn handen. In mijn hoofd knetterde de geur van de chocolade als een orgasme op zich. Liam, die begreep waar ik op doelde, liet zijn twee handen zakken in de chocolade en omsloot toen mijn lid. De warmte van de chocolade had een opwindend effect en ik dacht op een gegeven ogenblik dat ik zelfs uit elkaar zou knallen van opwinding. Ik kreunde verlangend zijn naam terwijl zijn handen steeds sneller op en neer gingen.
"Oh...Liam...Ik kom bijna!" kreunde ik en niet veel later kwam ik klaar. Liam begon al de chocolade op te likken wat een heerlijk brandend gevoel achterliet. Ik vlocht mijn vingers in zijn haar en sloot mijn ogen. De vorige keer was het veel ruiger geweest, toen had passie en verlangen geheerst. Nu domineerde de liefde.

Hier heb je een laatste stukje voor vandaag. Ik hoop dat jullie het een beetje goed vinden? Ik had namelijk echt eens zin om dit schattige koppeltje wat liefde te laten maken(H)Maar, zoals ik al zei, Drama is on his way ^^
Don't hate me for that, please(baby)
Jullie reacties zijn trouwens geweldig en motiveren me echt heel erg!
Remco is mijn bestieeeeee! en Jullie allemaal zijn geweldig!
Laten jullie nog even een reactie voor me achter?(flower)

Vrolijk Pasen trouwens! *paaseitje* *paaskonijntje* *paas-Louis-worteltje*

Reacties (6)

 • Jamezzz

  yes ik wist het!!! echt gaaf:DSnel op naar de dramaaaaaaa:P:P:P

  9 jaar geleden
 • Jamezzz

  Ow hahahahaha ik dacht dat het vorige stukje de laatste was, bleek er nog eentje te zijn:Dik ga snel lezen:D:D:D

  9 jaar geleden
 • Smythe

  Oeeee nu heb ik opeens ook zin in chocolade:PMaargoed.:PVerder!!! x

  9 jaar geleden
 • lilarrzaill

  weetje, ja ik kom nu heel slim doen hoor:P, uit onderzoek is dus gebleken dat een bigmac opwindender is dan chocola:S SERIEUS?! I still don't get it.. Ik weet niet wat voor onderzoek dat was;) Maar daar moest ik ineens aan denken en dat moest ik ook eventjes zeggen(A)
  But anyways.. Wat ik ook zeg ik kom over als een perv. Ik bedoel zeg ik, goed geschreven;Perv, mooi geschreven;Perv, leuk stukje;Perv, snel verder;Kortaf;) en dan blijft er niet zo heel veel meer over... Dus ik ga gewoon maar voor overkomen als een Perv en zeggen:
  WAUWIE!:D(jep die ie moest er nog achteraan!) Je hebt me weer helemaal hyper gemaaktxD Ik was net rustig... hmmpf.
  Maar ga maar snel verder morgen!
  En jij ook fijn pasen, PAASWORTELTJES:O weet je, mijn oma had zo'n paashaas, kijk uit hier komt een heel verhaal:P, en die was ze dus zo aan het knutselen. Ik weet neit wat dat is maar alle oude mensen hier knutselen:S Maargoed die knutselde ze dus en toen vroeg ze zo aan mij, weet jij nog iets leuks.. Dus ik OEEWWH WORTEL!! Zij zat mij echt aan te kijken met zo'n blik van ben je gestoord geworden ofzo? Dus ik helemaal uitleggen; Ja maar kijk, een paashaas deelt chocoladeeitjes uit.. Maar hij heeft zelf niets te eten en dan geef je hem een worteltje want het is tenslotte een haas:P Dus nu hebben wij een vet coole paashaas met worteltje bij mijn oma staanxD

  9 jaar geleden
 • ovaries

  Zooo cute *.*

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen